CarPc

Reaction score
0
Γεια σας

Λογο του οτι εχω αποφασισει για εγκατασταση GPS στο αυτοκινητο

θα ηθελα τα φωτα σας σε ορισμενα πραματα.

Αρχισα να ψαχνομαι με PDAs μετα ψαχτηκα με pdas ta opoia ηταν και κινητα τηλεφωνα. Τελικα ειδα οτι ακομα υπαρχουν προβληματα.

Ετσι επεσαν στα χερια μου κατι λινκ τα οποια σου δινουν κομματια για να κατασκευασεις PC μεσα στο αυτοκινητο.

Η ερωτησεις μου:
1 λεπτομερειες για σωστα επιμερους κομματια (ιντελ, ΑΜΔ)
2 αν περναει κανεις στη Β. Ελλαδα ή πρεπειν να τα παραγγειλεις απο εξω μονο
3 και τελος ειναι τελικα σωστη αποφαση ? Υπαρχουν προβληματα στο αμαξι? Ειναι καλυτερη λυση απο ενα PDA?

Πιστευω το carPc soy δινει και MP3, DVD, fvto klp kai ειναι καλυτερη λυση (κατα τι δικη μου αποψη)
Γεια δωστε τα φωτα σας για καλο μαγειρεμα...

Reaction score
41
Συνονόματε καλημέρα........

Αν σε ενδιαφέρει ξεκάθαρα η ύπαρξη ενός GPS στο αυτοκίνητό σου μπορείς απλά να αγοράσεις ένα φορητό μηχάνημα (όχι απαραίτητα PDA)
Aυτή την περίοδο η καλύτερη συσκευή πλοήγησης (όχι μόνιμη στο αυτοκίνητο, οπότε μπορείς να την χρησιμοποιείς και σε άλλο αυτοκίνητο ή και μοτ/τα) είναι το TiBO S1000

Xρησιμοποιεί τους χάρτες Destinator ND, είναι ταχύτατο, με τρομερή οθόνη 4" η οποία έχει ματ επίστρωση και είναι ευκολόχρηστη, ανεξάρτητα αν έχει πολύ ήλιο ή όχι.......
Και βεβαίως είναι πολύ αξιόπιστο!!! Και επίσης σημαντικό έχει παντού Ελληνικά!!!
Το έχω δοκιμάσει (έχω άλλωστε το TiBO στο αυτοκίνητό μου) σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και είναι κορυφαίο (Πάτρα, Αθήνα, Θεσ/κη, Κρήτη και ενδιάμεσες διαδρομές)......

Αν δε, σε ενδιαφέρει και το εξωτερικό, με μια επιβάρυνση (κάπου στα 200€ αν θυμάμαι καλά) μπορείς να πάρεις και όλους τους χάρτες της Ευρώπης (σου στέλνει η αντ/πεία μαζί με την 128ΜΒ μνήμη με τους χάρτες της Ελλάδας και μια ακομη SD 2GB με χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης)

Αν θες πάντως, στο τεύχος του CARTECH που κυκλοφορεί (τεύχος 1ο) έχω αναλυτική παρουσίαση του TiBO S1000 και μέσα στο ίδιο τεύχος υπάρχει μεγάλο και αναλυτικό αφιέρωμα για το GPS και για άλλες συσκευές που υπάρχουν στην αγορά

Εδώ βλέπεις το TiBO το αυτοκίνητό μου.....

Reaction score
41
Το περιοδικό που σου αναφέρω είναι αυτό....

Ό,τι πληροφορίες χρειάζεσαι μπορείς να ρωτήσεις......
Εγώ δεν θα έβαζα (ακόμα) CarPC στο αυτοκίνητο...Θα περίμενα λίγο να ωριμάσει σαν τεχνολογία στο αυτοκίνητο.........Βέβαια υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις αλλά θα περίμενα 1.5 με 2 χρόνια για να είμαι σίγουρος.....Να είσαι βέβαιος όμως ότι δεν πρόκειται ηχητικά να παίζει το ίδιο καλά με μια επώνυμη καλή πηγή (κόστους πχ 400€)

Reaction score
0
Καταρχην να σευχαριστησω για τις απαντσηεις σου

Η απορια μου με αυτα τα μηχανηματακια ειναι αν μπορουν να δουλεψουν τα destinator PN. Εχω καποια αρχεια για καμερες που δουλευουν με το ΠΝ. Ετσι μαλλον θα αντιμετωπισω προβλημα με την εν λογο εκδοση.

Υπαρχει λυση ?

ΥΓ Το περιοδικο θα το αγορσαω γιατι μου φενετε με ενδιαφεροντα θεματα.

Reaction score
0
Παντως το περιοδικο εξαντληθηκε εδω στην επαρχια που ειμαι. Δεν υπαρχει. Οσο για το destinator telika το PN trexei sto TIBO ?

Reaction score
41
Σε ποια περιοχή μένεις???
Τσεκάρισέ το, γιατί σίγουρα κάπου θα το βρεις.........

Είναι ογκώδες σε διαστάσεις αφού είναι σε ζελατίνα με χαρτόνι πίσω, όπως και το HITECH......

Reaction score
0
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Όχι.....Το PN δεν τρέχει στο TiBO..........
Oxi.....?? .. ... κακως γιατι το αγαπησα το ατιμο
με λιγες ωρες που το ασχοληθηκα - εψαξα. Παμε για ψαξιμο παλι...

Κανενας καλος...... που εχει να προτεινει κατι ??

ΥΓ... Οσο για το περιοδικο ΟΧΙ δεν υπαρχει εδω στην επαρχια που ειμαι σε 3 πρακτορεια εφημεριδων και κανα 2 περιπτερα. Το ειχαν και τελειωσε (μπραααααβοοοο )

Reaction score
41
n_olympios said:
Γιατί μάλλον είναι και η μόνη πόλη... :lol:

Α να χαθείς, κακέ!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Πλάκα-πλάκα, έψαξα σήμερα να το βρω σε 5 μεγάλα περίπτερα και έχει όντως εξαντληθεί...... :shock:
Στο επόμενο τεύχος θα βάλουμε δώρο ένα....Lucozade για να μην εξαντλείται!!! :lol: :lol: :lol:

@ Γιάννη: θα ψάξω να το βρω και αύριο σε περιφερειακά περίπτερα.... :wink:

Reaction score
41
Γιάννη βγήκε και το TiBO A1000 με νέο σχεδιασμό και καλή τιμή!!!
Χαρακτηριστικά όλα ίδια, εκτός από την οθόνη που είναι 3.5 ίντσες σε σχέση με του S1000 που είναι 4.1"

Reaction score
164
Ούτε αυτό τρέχει PN; Γιάννη, κάτι μου είπες για νέο μοντέλο με 4" οθόνη.
Και κάτι άλλο: Μιας και η βεντούζα στο τζάμι δεν βολεύει (πάει πολύ μακριά και δυσκολεύει τον χειρισμό), για να μπει η βάση, πρέπει να γίνει τρύπα στο ταμπλώ;

Reaction score
41
unforgiven said:
Ούτε αυτό τρέχει PN; Γιάννη, κάτι μου είπες για νέο μοντέλο με 4" οθόνη.
Και κάτι άλλο: Μιας και η βεντούζα στο τζάμι δεν βολεύει (πάει πολύ μακριά και δυσκολεύει τον χειρισμό), για να μπει η βάση, πρέπει να γίνει τρύπα στο ταμπλώ;

Billy το Α1000 έχει 3.5" οθόνη.....
Περιμένω το αντίστοιχο μοντέλο με 4.1" οθόνη (όπως έχει το S1000 που έχω στο αμάξι)
Όταν βγει θα το γράψω......

Η κατάργηση του S1000 έγινε λόγω RoHS (Reduction-of-Hazardous-Substanses) που ψηφίστηκε τον Ιούλιο στην Ε.Ε
Απαγορεύεται (με βάση το ψήφισμα) να πωλούνται στην Ε.Ε ηλεκτρικές/ ηλεκτρονικές συσκευές που πχ στις κολλήσεις θα πρέπει να έχουν καλάι χωρίς μόλυβδο....
Πρακτικά έγινε για να "συγκρατήσουν" λίγο την επίθεση των συσκευών από Ανατολή (Κίνα, Μαλαισία κ.ο.κ) για να αντέξει η βιομηχανία της Ε.Ε

Αν δεν θες να βάλεις τη βεντούζα θα χρειαστεί πατέντα. ΧΩΡΙΣ τρύπα.... Όπως στο δικό μου..... Όταν το αποφασίσεις να μου πεις να σε στείλω κάπου να σου κάνουν κάποια αντίστοιχη πατέντα....... :D :D :D

Reaction score
41
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Παντως ειναι οντως ταχυτατο....
Βαλαμε περιοχη εκκινησης ... "καραβιδομακαροναδα" και προορισμου "παρτυ AVSite" και ξεκινησε αμεσα....
Και μας πήγε αέρα.....Χωρίς λάθη...Είδες??? :D :D :D

Reaction score
164
Το Α από το S, πέρα από το μέγεθος της οθόνης, τι άλλη διαφορά έχει;
Το Α τρέχει PN ή το 6;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.415
Νεότερο μέλος
kostas2025