CARY SLP-05 preamp

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.816
Βρε λεβεντες υπαρχουν καποιοι που τυχαινει να εχουν ακουσει το συγκεκριμενο προ της CARY ?
Υπαρχει καποιος φιλος που να τον εχει και να μας πει την γνωμη του μιας και ενδιαφερομε ?ΔΕΚΤΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ!!!!!!!!!

Attachments

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.816
Βρε λεβεντες υπαρχουν καποιοι που τυχαινει να εχουν ακουσει το συγκεκριμενο προ της CARY ?
Υπαρχει καποιος φιλος που να τον εχει και να μας πει την γνωμη του μιας και ενδιαφερομε ?ΔΕΚΤΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ!!!!!!!!!
http://www.positive-feedback.com/Issue25/cary_slp05.htm

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.453
Κάτσε ρε να τους γράψω πρώτα. Προφορικά δε γίνεται...

Reaction score
372
Υπαρχει καποιος φιλος που να τον εχει και να μας πει την γνωμη του μιας και ενδιαφερομε ?ΔΕΚΤΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ!!!!!!!!!
Εδώ και 6 μήνες τον έχω στο σύστημά μου. Αντικατέστησε το CARY SLP98.
Οι διαφορές στον ήχο ήταν μεγάλες, δυστυχώς και στην τιμή. Ως γνωστόν ο CARY SLP98, είναι ένας πολύ μουσικός προ, με κάποιες μικρές αδυναμίες στα άκρα του φάσματος. Όχι μεγάλη έκταση στα ψηλά και λίγο φουσκωμένα χαμηλά. Ο CARY SLP-05 έχει διατηρήσει την μουσικότητα, αλλά πρόσθεσε άκρα, δυναμικά και μεγαλύτερη διαφάνεια. Κατά την προσωπική μου άποψη και επειδή από το σύστημά μου έχουν περάσει πολλοί προ, παίζει εκεί ψηλά με τους λίγους και εκλεκτούς. Εάν είσαι Αθήνα, ευχαρίστως να τον ακούσεις σπίτι μου.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.816
Εδώ και 6 μήνες τον έχω στο σύστημά μου. Αντικατέστησε το CARY SLP98.
Οι διαφορές στον ήχο ήταν μεγάλες, δυστυχώς και στην τιμή. Ως γνωστόν ο CARY SLP98, είναι ένας πολύ μουσικός προ, με κάποιες μικρές αδυναμίες στα άκρα του φάσματος. Όχι μεγάλη έκταση στα ψηλά και λίγο φουσκωμένα χαμηλά. Ο CARY SLP-05 έχει διατηρήσει την μουσικότητα, αλλά πρόσθεσε άκρα, δυναμικά και μεγαλύτερη διαφάνεια. Κατά την προσωπική μου άποψη και επειδή από το σύστημά μου έχουν περάσει πολλοί προ, παίζει εκεί ψηλά με τους λίγους και εκλεκτούς. Εάν είσαι Αθήνα, ευχαρίστως να τον ακούσεις σπίτι μου.
Σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα και τα σχολια σου φιλε miles!!!!!!!!(αν θες στειλε με pm το τηλ.σου να σε ρωτησω οριζμενα πραγματακια).
ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ εχει να μας πει και αυτος τιποτα???????Θελω να παιξει με τρανζιστορ τελικο μιας και τα 802Ν θελουν ρευματα ,αλλα θελω πλεον στο συστημα μου να βαλω και καμμια λαμπιτσα.............!!!!!!!!!!!

Reaction score
372
Σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα και τα σχολια σου φιλε miles!!!!!!!!(αν θες στειλε με pm το τηλ.σου να σε ρωτησω οριζμενα πραγματακια).
ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ εχει να μας πει και αυτος τιποτα???????Θελω να παιξει με τρανζιστορ τελικο μιας και τα 802Ν θελουν ρευματα ,αλλα θελω πλεον στο συστημα μου να βαλω και καμμια λαμπιτσα.............!!!!!!!!!!!
Έχεις ΡΜ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: CARY SLP-05 preamp

Να αλλάξεις τελικό ρεεεεεεε :happy_6: :prof:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
ωραιο μηχανημα. και σε μαυρο χρωμα ειναι πολυ σεξυ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.980
Re:Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυ(μ)νή αλήθεια

...ΔΕΚΤOΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ!!!!!!!!!
http://www.stereophile.com/content/cary-audio-design-slp-05-preamplifier-measurements
Γιά να μην επαναληφθεί το περυσινό κρέλλιον άγος μ'εσένα στο ρόλο του ΄΄εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντα μερακλή΄΄,αξίζει να μελετήσεις λίγο τις πρώτες παραγράφους του παραπάνω λινκ κάνοντας κιόλας σύγκριση με τις επίμαχες προδιαγραφές του...right mood.:612:

Πολλοί χρήστες υποδέχονται τους γλόμπους με τους σφιγκτήρες:)126:) ως φέροντες μόνο...΄΄πανάκεια΄΄ στην προενίσχυση,παραβλέποντας ότι μπορούν να προξενήσουν εναλλακτικά και παρενέργειες.Διαφαίνεται η ανάγκη σου ν'αποκτήσεις ένα πλήρως ισορροπημένο προενισχυτικό κύκλωμα.Δημιουργείται ταυτόχρονα όμως η εντύπωση ότι η επίμονη προσφυγή σε λυχνιακές υλοποιήσεις προσπαθεί ν'αντισταθμίσει επιπτώσεις από την κυριαρχία των περιττών συνιστωσών(κυρίως 3ης και σε μικρότερο βαθμό 5ης κι 7ης) στην αρμονική παραμόρφωση του υπάρχοντος ενισχυτή σου ισχύος.

Reaction score
2.025
Απάντηση: CARY SLP-05 preamp

Παίδες το θέμα ανοίχτηκε πριν 4 χρόνια.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: CARY SLP-05 preamp

Εν σχέση με το τι παπαριές που κυκλοφορούν στον χώρο στα χρήματα που κοστίζουν????

Γιά εμένα?????
Η Carry ειναι μία θαμμένη εταιρεία στην Ελλάδα με ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΗΧΟ

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
εγω το επανεφερα. διαβαζα τις μετρησεις του stereophile και μετα το βρηκα ξεχασμενο μεσα στο φορουμ.
αναρωτιεμαι τελικα ποσο ρολο παιζουν οι μετρησεις και εαν ανταποκρινονται στο ηχητικο αποτελεσμα η μετραμε για να μετραμε.
οταν ακουσαμε τον συγκεκριμενο προ καμμια 10ρια ατομα, δεν μας χαλασε κατι τοσο πολυ πια. αντιθετα θα τολμουσα να πω πως οι περισοτεροι ακροατες ενθουσιαστηκαν.
ερωτηση κρισεως: ειναι δυνατον, μηχανημα με κακες μετρησεις, να παιζει καλα η και ακομα καλυτερα απο καποιο αλλο με τελειες μετρησεις?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.453
Απάντηση: Re: Απάντηση: CARY SLP-05 preamp

Εν σχέση με το τι παπαριές που κυκλοφορούν στον χώρο στα χρήματα που κοστίζουν????

Γιά εμένα?????
Η Carry ειναι μία θαμμένη εταιρεία στην Ελλάδα με ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΗΧΟ
Ρε συ Σταύρο; Το kostas απέ πού βγαίνει; :114:

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: CARY SLP-05 preamp

Ρε συ Σταύρο; Το kostas απέ πού βγαίνει; :114:
Εγώ θα έλεγα από το ΣταυράκοςΣταυράκοςΣταυράκος...:105::105:

Reaction score
3
Και ποσο παει αυτο το μηχανακι στο Ελλαντα ξερει κανεις?

Reaction score
2.025
Απάντηση: CARY SLP-05 preamp

Νομίζω γύρω στο δεκάρικο.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Συμφωνα με πληροφοριες γυρω στα 6-6500.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads