cav FL-10A

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: cav FL-10A

h συγκεκριμμενη εταιρια, στα ηχεια δινει πολλα για το ματι και λιγοτερα για το αυτι πραγμα που ομως δεν ισχυει για τα ενισχυτικα της. Καλο θα ειναι να τα ακουσεις και να τα συγκρινεις με καποιο/α μοντελα παραπλησιας τιμης αλλων εταιριων για να διαμορφωσεις αποψη. Πχ, Monitor Audio BX2, Dali Lektor 2, Kef iq10, Focal 705V κλπ

Reaction score
27
Ευχαριστω tyler,απλα ηθελα την γνωμη καποιου που εχει ακουσει τα συγκεκριμενα ηχεια μια και δεν ειναι διαθεσιμα προς ακροαση .

Reaction score
93
Στην έκθεση πριν που είχε γίνει στο Imperial Hotel τα είχα ακούσει και μου άφησαν πολύ καλή εντύπωση .Για το μέγεθός τους είχαν πολύ μεγάλη σκηνή άριστες ψηλές και γενικά πολύ καλή ανάλυση . Στα λεφτά που τα βρήκες είναι πολύ καλά δεδομένης και της πολύ καλής ποιότητας κατασκευής τους . Έχω μία επιφύλαξη για την αξία μεταπώλησης τους αν αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει .
Τσέκαρε πάντως σε αυτήν την κατηγορία τα PSB Alpha B1 . To stereophile τα έχει ως hell of a bargain σε αυτά τα λεφτά που κοιτάς .

Reaction score
11
Απάντηση: Re: cav FL-10A

Στην έκθεση πριν που είχε γίνει στο Imperial Hotel τα είχα ακούσει και μου άφησαν πολύ καλή εντύπωση .Για το μέγεθός τους είχαν πολύ μεγάλη σκηνή άριστες ψηλές και γενικά πολύ καλή ανάλυση . Στα λεφτά που τα βρήκες είναι πολύ καλά δεδομένης και της πολύ καλής ποιότητας κατασκευής τους . Έχω μία επιφύλαξη για την αξία μεταπώλησης τους αν αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει .
Τσέκαρε πάντως σε αυτήν την κατηγορία τα PSB Alpha B1 . To stereophile τα έχει ως hell of a bargain σε αυτά τα λεφτά που κοιτάς .
Όταν λες καλά λόγια περί cav καλά θα κάνεις να το σκέπτεσαι διπλά. (Πριν τα πεις!).

Τους κιτρινιάρηδες ναμ!

:142:

Reaction score
93
Re: Απάντηση: Re: cav FL-10A

Όταν λες καλά λόγια περί cav καλά θα κάνεις να το σκέπτεσαι διπλά. (Πριν τα πεις!).

Τους κιτρινιάρηδες ναμ!

:142:
Μια χαρα είναι σου λέω.....
εγώ παίζω με canton reference 7 , atc scm11 , rega r1 & Kef iq 30 νομίζω οτι ξέρω από ηχειάκια μιας και διαθέτω αρκετά όπως βλέπεις και έχω ακούσει πολύ περισσότερα αφού πάω στις εκθέσεις (και συναυλίες) από την δεκαετία του '80....
καλά τα πάνε οι κίτρινοι ..που να ακούσεις και το μικρό της Αurum cantus ...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: cav FL-10A

Μια χαρα είναι σου λέω.....
εγώ παίζω με canton reference 7 , atc scm11 , rega r1 & Kef iq 30 νομίζω οτι ξέρω από ηχειάκια μιας και διαθέτω αρκετά όπως βλέπεις και έχω ακούσει πολύ περισσότερα αφού πάω στις εκθέσεις (και συναυλίες) από την δεκαετία του '80....
καλά τα πάνε οι κίτρινοι ..που να ακούσεις και το μικρό της Αurum cantus ...
Ωραίος!

:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef