CAV MR III

Reaction score
1.213
Εχει ακουσει κανεις τα συγκεκριμενα ηχεια ? αξιζουν ? γνωριζει κανεις αναλυτικα specs ?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: CAV MR III

Υπήρχε τεστ των ηχείων σε παλιότερο τεύχος του Ήχου.

Απ' ότι θυμάμαι έλεγε ότι δεν είναι και άσχημα ηχεία για τα λεφτά τους. Πάντως σε εκείνο το τεστ, σύμφωνα πάντα με τους συντάκτες του Ήχου υπήρχαν και καλύτερα ηχεία, αλλά μικρότερου μεγέθους ή ακριβότερα...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: CAV MR III

Ναι κάτι θυμάμαι κι εγώ..
Έλεγαν ότι παίρνεις "πολύ ηχείο" για τα λεφτά σου αλλά απο απόδοση υπήρχαν απο καλύτερα εώς πολύ καλύτερα ηχεία κι ας μην τους...φαινόταν. Τα CAV, αν δεν κάνω λάθος, είχαν κυρίως καλό χαμηλό, για τα δεδομένα της κατηγορίας, λόγω όγκου καμπίνας. Στη συγκεκριμένη δοκιμή νομίζω μία λύση της AS είχε βγει κορυφαία (κάποιο Studio - το Studio4 νομίζω είναι το δαπέδου?) και δεύτερο ένα Epos, αλλά δεν παίρνω κι όρκο.

Δε χάνεις τίποτα να το ακούσεις αν έχεις αυτή τη δυνατότητα αλλά αν ψώνιζα στα τυφλά (ή για την ακρίβεια...στα κουφά :mrgreen:) θα κοίταζα σε κάτι πιο...σίγουρο.

Υ.Γ. Μα που τα θυμάμαι ο φούστης...Αν ήταν μάθημα θα τα είχα ξεχάσει το επόμενο λεπτό.

Reaction score
7.067
Eντυπωσιακα ηχεια στο ματι αλλα απο ηχο τιποτα το ιδιαιτερο.Βασικο μειονεκτημα ο ογκος τους που σε ξεγελαει γι αυτα που περιμενεις να ακουσεις (μεγαλο ηχο και βαθυ χαμηλο).Σαν τα κορεατικα τζιπ ειναι,μεγαλα στο ματι αλλα ως εκει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab