Σε καλή κατάσταση,μαύρο χρώμα με stable platter μηχανισμό (αυτό που μοιάζει με πλατώ πικάπ σε μικρογραφία και το cd μπαίνει με την ετικέτα προς τα κάτω). 100 ευρώ.
Καλησπέρα φιλε μου,ενδιαφερομαι για το cd player.Γραψε μου απο ποτε το έχεις,εάν έχει συσκευασία και εάν έχει κάποιο ελλατωμα,επίσης εάν ενδιαφερεσαι για ανταλλαγη,κοίταξε στις λοιπές αγγελίες,έχω δυο αγγελίες στην πρώτη σελίδα.
Επίσης κάποιες φωτογραφίες στο mail μου: [email protected]
Φιλικά Φοίβος
Καλησπέρα.
Πρόκειται για αγορά του 2006.Δυστυχώς δεν έχω τη συσκευασία.Αύριο θα έχεις στο mail σου τις φωτογραφίες που θες και θα ξαναπροσπαθήσω να τις ανεβάσω και στο forum αφού την πρώτη φορά μάλλον κατι έκανα λάθος και δεν ανέβηκαν.
Φιλικά Χάρης.
Εάν ενδιαφέρεσαι έχω μία Shure M97xe για ανταλλαγή. Η κεφαλή είναι με την συσκευασία της με όλα τα παρελκόμενά της, στην εγγύηση άψογη κατάσταση, και αγορασμένη πριν από τέσσερις μήνες.
Καλησπέρα.
Και εγώ παρέλαβα την κεφαλή σε άριστη κατάσταση,με το κουτί της και όλα τα παρελκόμενα και έγγραφα.Περιμένω να κοιμηθεί η πεντάχρονη κόρη μου για να τη βάλω στο MK 2 γιατί μόλις είδε το μεταλλικό κουτάκι γυάλισε το μάτι της....!
Ευχαριστώ με τη σειρά μου τον brego και το site που μας φέρνει σε επαφή.