CD-UB 100 PIONEER

Reaction score
0
Χρειάζομαι το παραπάνω εξάρτημα για να μπορέσω μα βάλω USB στο αυτοκινητό μου.
Έχω ένα pioneer deh-p70 bluetouth και δεν έχει usb έτσι λοιπόν πρέπει να πάρω αυτο που στην ελλάδα κ συγκεκριμένα στον καλογεροπουλο είναι στην τιμη της τάξεως των 130-150€.
Πείτε μου λοιπόν αν αξίζει να δώσω τοσα χρηματα κ δεν πάω να δωσω κάτι ακόμα να πάρω μια πηγή με usb.
Μου έχουν πει επίσης οτι η πηγη αυτή που έχω τωρα είναι μια άπο τις κορυφαιες διότι έχει προενυσχηση ειναι 4 επι 60 watt κ άλλα τι να κάνω πειτε ρε παιδιά.

Υστερογραφο
Χρηματα αυτη την εποχη οπως γνωριζεται δεν υπαρχουν κ αν είναι εφικτό απο καποιον κ το εχει καπου πεταμενο και δεν του ειναι χρησιμο ας ειναι κ σε αισχατη κατασταση αρκει να δουλευει ειναι δεκτο με εστω μια καλη τιμη βεβαια ετσι δεν εννοω κ τζάπα ευχαριστω κ ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθεισετε καλο βραδι σε ολους

Sent from my iPhone using Tapatalk for barbacotsos.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: CD-UB 100 PIONEER

Κώστα?
Δεν υπάρχει προενίσχυση 4x60
Αν η πηγή σου κοστίζει σήμερα σαν μεταχειρισμένο 100Ε υποθετικά + το usb που θέλεις ν΄αγοράσεις θα έχεις μια ολοκληρωμένη πηγή περίπου στα 250Ε. Αξίζει αυτή η επένδυση? η "μεθαύριο" θα πληρώσεις και κάποιο service λόγω ηλικίας της υπάρχουσας πηγής.
Βέβαια η 70 που έχεις, ηχητικά είναι λίγο καλύτερη μόνο στο eq διότι έχει 3 μπάντες παραμετρικό σε σχέση με τα 5 γραφικά των σημερινών pioneer.

Προσωπικά δεν θα αγόραζα το έξτρα usb λόγω κόστους καθώς και για την μόνιμη δέσμευση σε πηγές pioneer (άσχετα αν είναι πολύ καλές).
Σε αντίστοιχη μάρκα επιλογής θα πήγαινα στο pioneer 6400bt.
Εν ολίγοις με 250Ε υπάρχουν πολλές επιλογές.

Reaction score
1
Απάντηση: CD-UB 100 PIONEER

Μια χαρά τιμή για τον αντάπτορα της Pionner, αλλά για μένα το θέμα είναι αλλού...

Αυξημένη πολυπλοκότητα εγκατάστασης λέγεται! Α) το βύσμα του αντάπτορα που κουμπώνει στην πηγή είναι σε σχήμα Γ, είναι μεγαλούτσικο και σχετικά δύσκαμπτο. Αν δεν έχεις αρκετό χώρο πίσω από την πηγή για τη σωστή τακτοποίηση καλωδίων, FAIL. B) ο ίδιος ο αντάπτορας χρειάζεται τροφοδοσία και ψάξιμο/βάλε-βγάλε/κόψε/σύνδεσε/μόνωσε σε κάποιο σημείο της καλωδίωσης. Χώρια που πρέπει και αυτόν τον ίδιο κάπου να τον βολέψεις. Και τελικά, πρέπει από κει να οδηγήσεις και άλλο καλώδιο προς το USB... Γ) υπάρχουν αναφορές για σχετικά αργή διαχείριση των μουσικών φακέλων, καθώς και αποτυχία συνεργασίας με κάποια storage-media.

Το μοναδικό κέρδος του αντάπτορα ήταν ότι πάνω σ'αυτόν μπορούσες να κουμπώσεις διαδοχικά όσες συγκευές ήθελες και όλες μαζί να βρίσκονται στη διάθεσή του χρήστη μέσω μόνο μίας ψηφιακής θύρας της πηγής. ΜΑΛΛΟΝ μεγάλο νταβατζιλίκι και ίσως η πιο FAIL τακτική της κατά τα άλλα αγαπημένης μου Pioneer.

Buttomline: θα συμφωνήσω με το Νίκο, δεν αξίζει να παιδευτείς (ακόμη και τζάμπα να ήταν...) Τσίμπα μία σύγχρονη πηγούμπα που διαθέτει τα πάντα και τούμπανο (ακόμη και 2 θύρες USB) και καθάρισες.

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά σήμερα είδα τα ποστ σας γιατι ημουν εξωτερικο για ενα επιγον θέμα κ συμφωνώ τελικά να αλλάξω πηγή κ να παρω την 6400.εσεις ξερετε περισσότερα τωρα αν ειναι καποιος διαθεσιμος να με βοηθήσει οικονομικά στο να αγορασει το δικο μου θα μου ηταν υπόχρεος διότι άνεργος πλέον δεν υπαρχει τίποτα ευχαριστω παντως για όλες τις πληροφορίες που μου δώσατε κ χίλια συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ήταν θεμα υγειας αλλα πανω απ?ολα πηγαν καλα ολα κ ειμαι παλι καλα κ κοντα σας.
Σας ευχαριστω παρα πολυ.

Sent from my iPhone using Tapatalk.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.096
Members
38.409