CD/USB για Hyundai Getz.

Reaction score
1.964
Καλημέρα!

Λοιπόν, το μαμίσιο cd player που εχει το τουτού τα έπαιξε!
Δεν κουμπόνει σωστά πλέον η πρόσοψη και κατ'επέκταση οι επαφές στο πίσω μέρος του δεν ακουμπάνε σωστά.
Επιπλέον από το αριστερά τουίτερ ακούγεται ένας συριγμός (ακόμα και όταν είναι κλειστο το CD), ο οποίος εξαφανίζεται ή αλλοιώνεται όταν πιέζω την πρόσοψη με το δάχτυλο μου στο σημείο των επαφών.

Σκεφτόμουν λοιπόν να το αντικαταστήσω με κάποια πηγή που να μπορεί να αναπαράγει από CD & USB με κόστος από 50 εως 80 ευρό (αφού θεωρώ ότι τυχών επισκευή θα μου κοστίσει πάνω -κάτω αυτά τα χρήματα). Δεν πάω για κάτι ποιό ακριβό γιατί το αυτοκινητο θα αντικατασταθεί μελλοντικά.

Θα ήθελα τις προτάσεις σας. Να διευκρινίσω ότι υπάρχει η δυνατότητα για αγορά από Αμερική μέσω συγγενούς που θα έρθει για διακοπές, οπότε θα μπορούσα να πάρω πχ αυτο χωρίς να ξεφύγω από το μπάτζετ μου. (δηλώνω άσχετος με το αντικείμενο όπότε το παράδειγμα μπορεί να είναι και ατυχές). Εννοείται ότι σε περίπτωση αγοράς απο USA θα έχει διευκρινιστεί πρώτα ότι υπάρχει συμβατότητα με τα Ευρωπαικά δεδομένα.

Ευχαριστώ.

Reaction score
41
Απάντηση: CD/USB για HYUANDAI GETZ.

Γιώργο, καλημέρα.
Θα σε στεναχωρήσω, αλλά πηγή από Αμερική και μάλιστα οικονομική, θα σε προβληματίσει στον ραδιοφωνικό δέκτη αφού θα συντονίζει σε σταθμούς με κατάληξη σε μονό αριθμό (πχ 93.1, 98.7 κλπ)
Πρέπει να έχει οπωσδήποτε δυνατότητα ρύθμισης περιοχής, που συνήθως δεν υπάρχει, ιδιαίτερα σε οικονομικά μοντέλα.....

Πήγαινε και αγόρασε με Pioneer DEH-2120UB

με 109€ τοποθετημένο, πράσινο φωτισμό για να ταιριάζει στο Getz, έχει είσοδο usb για flash sticks και βεβαίως μιλάμε για επώνυμη πηγή....

Αλλιώς πας στο Praktiker πχ για φθηνότερες no name πηγές (μη φανταστείς τρελές διαφορές, υπολόγισε και το κόστος τοποθέτησης) που όμως δεν θα το πρότεινα....

Reaction score
1.964

Γιαννη,

Δεν με στεναχωρείς καθόλου!
Όταν λές 109 ευρο τοποθετημένο, από ποιόν? (αγορά και τοποθέτηση?)

Πάω σε μαγαζί που εμπορεύεται και είναι υποχρεωμένοι να μου το....φορέσουν....κιόλας?

Ρωτάω γιατί όπως είπα και πρίν δεν έχω καμία απολύτυως ιδέα!

Τώρα το συγκεκριμένο, και μόνο που έχει πράσινο χρώμα....τέλος!!! Τα αξίζει τα λεφτά του!!!

Reaction score
41

Γιαννη,

Δεν με στεναχωρείς καθόλου!
Όταν λές 109 ευρο τοποθετημένο, από ποιόν? (αγορά και τοποθέτηση?)

Πάω σε μαγαζί που εμπορεύεται και είναι υποχρεωμένοι να μου το....φορέσουν....κιόλας?

Ρωτάω γιατί όπως είπα και πρίν δεν έχω καμία απολύτυως ιδέα!

Τώρα το συγκεκριμένο, και μόνο που έχει πράσινο χρώμα....τέλος!!! Τα αξίζει τα λεφτά του!!!
Γιώργο, αν προσέξεις λίγο στην οθόνη του Pioneer, θα δεις που παίζει στα 109€. Στον Καλογερόπουλο :126:
Αν πας εκεί πες ότι σε στέλνω εγώ!
Και αντίστοιχες τιμές μπορείς να βρεις και αλλού πχ Δραγκιώτης (και εκεί θα πεις ότι σε στέλνω εγώ)

Reaction score
41

Ααα.....Διόρθωσα τον τίτλο σου Γιώργο.
Μην με παρεξηγήσεις....
Είναι Hyundai και όχι Hyuandai

Reaction score
1.964
Απάντηση: CD/USB για Hyundai Getz.

Καλα του έκανες!!
Δυστυχώς μένω Σαλαμίνα, όποτε υπάρχει μια δυσκολία (επειδη το αυτοκίνητο το χρησιμοποιεί κυρίως η γυναίκα σε καθημερινή βάση) στο να πάω εκτός νησιού για τις απαράιτητες εργασίες.
Αυτό δεν αποκλείει όμως την αγορά, από τα μαγαζιά που αναφέρεις (μιας που υπαρχει και η ευκολιά και για άτοκες δόσεις).

Reaction score
1.964

Τελικά ένας συνάδελφος άλλαξε το ηχοσύστημα στο αυτοκινητο του, και μου χάρισε το παλιό, ενα jvc το οποίο παίζει mp3 cd. Όπως είχα αναφέρει το αυτοκίνητο θα αντικατασταθεί, οπότε μιά χαρά με καλύπτει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Σας ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σας.

Reaction score
41

Και τσάμπα??
Μια χαρά!!!!

Καλές ακροάσεις Γιώργο!!
Και είναι κανόνας: τα τσάμπα παίζουν πάντα καλύτερα :105:

Reaction score
1.964

Γιάννη, ήδη έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα του, το χρώμα του, την γεμάτη γεύση του........................κλπ κλπ!!!

:105::105:

Thanks!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ