CD ή SACD ή Tidal or Spotify ή Vinyl ή Flac (γενικα lossless αρχείο) (PC)

Status
Not open for further replies.
Reaction score
145
Ευχαριστω για την απαντηση, συμφωνω οτι η ACT (εκει πηγε η καρδουλα) βγαζει αυτη τη στιγμη οτι πιο φρεσκο κυκλοφορει, και στο βαθια στη τσεπη επειδη υπηρξε η δυνατοτητα καποια στιγμη. Ομως επιτρεψτε μου, οτι ο αριθμος των δισκων δεν ειναι τοσο συμφωνος σε σχεση με την αξια του πικαπ/κεφαλης/phono κοκ (χωρις να γνωριζω την αξια των δισκων).
Μου αρεσει ο χωρος που εχετε (ως γουστο, μεχρι ενα σημειο-για εσας και οχι για μενα-εμενα ειναι ολα μαυρα) θα πηγαινα στην μεγαλη διασταση, με το ρακ σε μια απο τις 2 πλευρες (οχι αναμεσα στα ηχεια), για να μην εχω την αντανακλαση απο πισω, και να εχει ικανη αποσταση το χαμηλο για να απλωθει.
Τα ηχεια δεν ειμαι σιγουρος χωρις μετρησεις που ακριβως θα εμπαιναν. Παντως οχι πολυ κοντα στη μπαλκονοπορτα.
Ευχαριστω για ολες τις υποδειξεις αλλα οπως προειπα,ειναι ολα υπολογισμενα και μετρημενα απο εμπειρο τεχνικο με
μικροφωνα,κομπιουτερ κλπ,πισω δε απο το ρακ υπαρχουν 2 διαχυτες με υψος 1,30μ .
Οσο για τον Κο Κογια,δεχομαι τη συγνωμη του και θεωρω οτι καπου εδω θα πρεπει να τελειωσει και η συζητηση.

Reaction score
2.803
καλα κανεις ρε φιλε, πες τα οτι σκεφτεσαι, καλο κανει, πες τα βγαλτα απο μεσα σου να αισθανθεις ωραια εσυ, ακομα κι αν βαζω κι αλλα πραματα στους τοιχους εγω...!

Πλάκα κάνουμε John, ;)καλοπροαίρετη πλάκα... όπως κάνεις κι εσύ και άλλοι...

Reaction score
6.798
Αν είναι μόνοι τους στα βουνά και δεν κινδυνεύει κανείς, μαγκιά τους ( όσο κι αν ο εκπολιτισμένος οδηγός μέσα μου κατόπιν του update της οδηγικής μου συμπεριφοράς φωνάζει ότι είναι λάθος ).

Σπόιλερ: Σε πόσα βουνά έχω ευχηθεί να τα είχα μόνα τους με μια Sierra...
Για τέτοιες δουλειές Σέρρες και Μέγαρα φίλος!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.089
Ευχαριστω για ολες τις υποδειξεις αλλα οπως προειπα,ειναι ολα υπολογισμενα και μετρημενα απο εμπειρο τεχνικο με
μικροφωνα,κομπιουτερ κλπ,πισω δε απο το ρακ υπαρχουν 2 διαχυτες με υψος 1,30μ .
... προτασεις, δεν κανω υποδειξεις, δεν ειμαι κατι αλλωστε. Θα με (και το φορουμ)νδιεφερε να δουμε τις μετρησεις παρα την εικονα του προσωπικου χωρου, εκει εχουμε αντικειμενικα κριτηρια επι αυτου.

diskohead

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.599
θελετε να μου πειτε οτι ο ηχος του Spotify Premium ειναι ιδιος με του βινυλιου ΜΟΥ;
Καλά, αγαπητέ, εδώ που τα λέμε, αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο για το βινύλιό σας. Υπάρχει και το άλλο σενάριο, αλλά δεν το γράφω γιατί θα αρχίσει δεύτερος γύρος 8-)

Reaction score
8.819
θελετε να μου πειτε οτι ο ηχος του Spotify Premium ειναι ιδιος με του βινυλιου ΜΟΥ;
Όχι,θέλει να πει ότι είναι καλύτερος από τα βινύλια σας. :biggrin:
Ελάτε τώρα πραγματικά, πείτε μας ότι μας τρολλαρετε:biggrin:
Το πολύ μπάσο αλήθεια πως το μαζέψατε? Με ενδιαφέρει να μάθω.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.089
Monsieur Zizique, θα ερθω να παιξουμε χιονοπολεμο -οταν ξαναχιονισει ...

υπολοιπα μελη, μη πσαρωνεται, ειναι στο τσακ να το κλειδωσει και να παει για υπνο , αφορμη πσαχνει....

Reaction score
145
Αρχίζω εγώ

Όχι βέβαια. :lolsign:
παλι καλα ,γιατι στο τελος το μονο που δεν ακουσα ειναι οτι για το συγκεκριμενο χωρο θα επρεπε να ειχα ενα σετακι απο
Audiolab(το εχω στο δωματιο της κορης μου και παιζει ομολογουμενως πολυ καλα για spotify family)

Reaction score
12.232
παλι καλα ,γιατι στο τελος το μονο που δεν ακουσα ειναι οτι για το συγκεκριμενο χωρο θα επρεπε να ειχα ενα σετακι απο
Audiolab(το εχω στο δωματιο της κορης μου και παιζει ομολογουμενως πολυ καλα για spotify family)
Βιάζεσαι... :lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.091
Το "μου" δεν χρειαζότανε, πόσο μάλλον σε κεφαλαία, είναι περιττός πλεονασμός.

Ίδιος όχι, δε μπορεί να είναι ίδιος.

Δεν περιέχει το Spotify τους θορύβους επιφάνειας ενός δίσκου βινυλίου, ούτε τα γενικά προβλήματα του βινυλίου, πλην του μονοφωνικου μπάσου, που είναι κοινό στα δύο αυτά μη συγκρινόμενα πράγματα.

Από κει και πέρα, το σποτιφαϊ έχει τεράστιο δυναμικό εύρος, ασύλληπτο για βινύλιο, και φυσικά έχει στάνταρ ομαλή απόκριση στο φάσμα, όπως όλα τα ψηφιακά, με διακυμάνσεις μηδενικές, πράγμα επίσης ασύλληπτο για βινυλιακή πηγή.

Ένα αξιοπρεπές Ντακ ολίγων ευρώ, αν του δώσεις σποτιφαϊ, θα βγάλει εξαιρετικών τεχνικών προδιαγραφών μετρήσιμο αποτέλεσμα, κάτι που είναι αδιανόητο να γίνει από βινύλιο.

Βαριέμαι άλλες λεπτομέρειες.

Ίδια δεν παίζουν πάντως. Έχετε δίκιο.

Last edited:

Reaction score
145
Όχι,θέλει να πει ότι είναι καλύτερος από τα βινύλια σας. :biggrin:
Ελάτε τώρα πραγματικά, πείτε μας ότι μας τρολλαρετε:biggrin:
Το πολύ μπάσο αλήθεια πως το μαζέψατε? Με ενδιαφέρει να μάθω.
μπορεις να διαβασεις τι εχω γραψει στα #178 και #180,παντως οχι τυχαια και μονος μου,δεν ειμαι τεχνικος

Reaction score
12.232
Βιάζεσαι... :lol:

Δεν περιέχει το Spotify τους θορύβους επιφάνειας ενός δίσκου βινυλίου, ούτε τα γενικά προβλήματα του βινυλίου, πλην του μονοφωνικου μπάσου, που είναι κοινό στα δύο αυτά μη συγκρινόμενα πράγματα.

Από κει και πέρα, το σποτιφαϊ έχει τεράστιο δυναμικό εύρος, ασύλληπτο για βινύλιο, και φυσικά έχει στάνταρ ομαλή απόκριση στο φάσμα, όπως όλα τα ψηφιακά, με διακυμάνσεις μηδενικές, πράγμα επίσης ασύλληπτο για βινυλιακή πηγή.

Ι saw it coming... :lol: :lol:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.202
Βοηθάει, για να καταλάβουν όλοι, και αυτοί που κάνουν πως δεν κατάλαβαν ακόμα.

Reaction score
145

Αν ησουν κοντα θα σε προσκαλουσα να ακουσουμε το ιδιο κομματι απο βινυλιο και μεσω του Cary DMC 600SE,του
οποιου το μικροτερο αδελφακι DMS 550 ηταν Editors Choice στο Absolute Sound.
Βοηθάει, για να καταλάβουν όλοι, και αυτοί που κάνουν πως δεν κατάλαβαν ακόμα.
το MOY πηγαινε στο δικο μου για να μην ξαναγραψω την πηγη μου,δεν εννοουσα οτι ειναι το καλλιτερο.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000