Cedia WideScreen Review Report

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Μια o Ruby της Sony.. .. ..
Μια και το νέο τσιπάκι 1080p της Texas.. .. ..

Φώλιασαν μέσα μου την αμφιβολία.
Εντάξει στο μάυρο, όλοι το ξέρουμε οτι ακόμη βασιλεύουν οι CRT, αλλα στην γενική απόδοση της εικόνας, τι έγινε φέτος ρε γαμώτι στις ΗΠΑ;

Δεν πέρασε πολύ καιρός και ήρθε το Αμερικάνικο περιοδικό Widescreen Review (μακραν το πιο έγκυρο στις αναλύσεις του) και βάζει τα πράγματα θέση τους, όπως και τη καρδία μου επίσης :mrgreen: , σχολιάζοντας οτι είδε την CEDIA που έγινε φέτος χαμός.

Ο τίτλος που δίνει στον G90 τα λέει όλα.. .. .. :D :D

Most Stunning Video
There was a lot of great looking video shown at this year's EXPO, but non could reproduce images as beautiful as those found in the FH Video booth...Yes CRT projectors are big, heavy, and take days to properly calibrate, but when it comes to creating an amazing picture, they still cannot be beat. With black levels so deep, it seemed like the projector was turned off when switching scenes, the Sony VPH-G90 (running Windows Media Video 1080p content) created such realistic sceness that you would swear the screen was an open window on some of the most beautiful locales in the world. The 9-inch CRT projector is definitely not a new technology, but it is still the best.

Danny Richelieu, "What We Like At CEDIA", Widescreen Review, November 2005

Φυσικά μιλάει για ένα κορυφαίο 9άρη, τον Sony G90, αξίας καινούργιου περίπου 18,000 ευρώ.

Αντε να δούμε από κοντά και εμείς τις νέες εξελίξεις, να κρίνουμε ιδίοις όμασι.
[/b]

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Αυτά πρέπει να τα βλέπουν μερικοί που λένε DLP και κολλάει το στόμα τους.
Τέρμα αναλογική εικόνα δίνει αυτό που λέμε (κινηματογραφική αίσθηση) οι
ψηφιακοί δίνουν αυτή την αίσθηση του MARVEL COMIK και λοιπών περιοδικών,ΙΜΗΟ
πάντα!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Μεταχειρισμένο μεν, με καινούργιες καθοδικές λυχνίες όμως δε, από 12,000 εως 14,500 αναλογως και της συνολικής κατάστασης του μηχανήματος.

Reaction score
0
Δωσε κανα δυο χρονακια ακομα στους ψηφιακους και βλεπουμε. Απ τη στιγμη που η πηγη σου ειναι ψηφιακη δεν υπαρχει κανενας λογος για αναλογικο προβολεα.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Δωσε κανα δυο χρονακια ακομα στους ψηφιακους και βλεπουμε. Απ τη στιγμη που η πηγη σου ειναι ψηφιακη δεν υπαρχει κανενας λογος για αναλογικο προβολεα.
Αυτό Κώστα δεν σημαίνει οτι ο ψηφιακός προβολέας (ή οτιδήποτε αλλο ψηφιακό) θα δείξει ή θα ακουστεί καλύτερα. Μπορεί και εμένα η τεχνολογία να με εξιτάρει, το καινούργιο να με φτιάχνει και το φρέσκο μοντέλο να μου ρίχνει αγοραστικές σουβλίες αλλά μερικά πραγματα οταν τα βλέπεις ψύχραιμα σου καθαρίζουν εύκολα το νέφος του παρορμητισμού.

Εδω ας πούμε, κοντά στα δυο-τρία χρόνια δεν έχει βγει νέο μοντέλο CRT.
Φαινομενικά λοιπόν κάποιος θα έλεγε παλιό μοντέλο = ξεπερασμένη τεχνολογία.
Δεν είναι όμως καθόλου έτσι, κάτι που το επεβεβαιώνουν όχι μόνο οι απλοί χρήστες αλλα και έγκυρα περιοδικά.

Το οτι γράφτηκε ένα δισκάκι από αναλογική πληροφορία (35mm film) δεν σημαίνει οτι είναι και ψηφιακό, απλά είναι το μέσο διέλευσης, ο σωλήνας μεταφοράς ψηφιακός.
Εχω δει πολλά Players με πολλά προβλήματα στις ψηφιακές θύρες και με εκπληκτική απόδοση στις αναλογικές.
Εχω δει πολλους πελάτες κια φίλους που τελικα αν και έχουν ακριβά DVI καλώδια χρησιμοποιύν τη πιο ξεκούραστη, (όπως τη λένε) Component.
Εχω δει άλλους με CD player εκκατομυρίων να βρίσκεται παραγκωνισμένο στην άκρη και να ακούν βυνίλια !!!!

Σε ένα πάντως έχεις δίκιο, πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου στα ψηφικά γιατι το μέλλον τους ανήκει. Πότε ακριβώς δεν γνώριζω.
Για αυτό αν θέλει κάποιος τη μέγιστη απόδοση ρεαλιστικής εικόνας σήμερα, νομίζω οτι το WSR είχε τα guts να γράψει την αλήθεια. Την ωμή αλήθεια κλέινοντας τα αυτιά σε 3τσιπες, μονοτσιπες και αλλες τεχνολογίες αφήνωντας μόνο τα μάτια τους να αποφασίσουν.

Εβγαλαν Βασιλιά ένα μοντέλο 5 ετών και έδειξαν σε όλα τα ψηφιακά τη σωστή πορεία που θα πρεπει να ακολουθήσουν.
Μέχρι τότε ο G90 θα χωρεύει μόνος του στη πίστα και θα έχει μερικά άλλα 9άρια να του βαράνε τα γνωστα παλαμάκια και να τον ρένουν με λουλούδια.

Ναι είναι βαρύς, μεγάλος, ακριβός και θέλει μέρες δουλειάς.. .. .. .. αλλά τι να κάνουμε;
Το πρώτο τραγούδι ειναι πάντα παραγγελιά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.478
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134