Cosmote Tv και επιλογή τηλεόρασης

Reaction score
375
Καλησπέρα σε όλους.
Έχοντας σαν δεδομένο την παρακολούθηση τηλεορασης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μεσω cosmote tv (ιδιαιτερα ταινιες και αθλητικο περιεχομενο), κρίνετε σωστή τη σκέψη για αγορά μιας τηλεορασης 4k ή νεας full hd?
Εχω ηδη μια 37αρα 7ετίας full hd και σκεφτομαι πολυ εντονα την αναβαθμιση (και να παω την παλια 37αρα στο υπνοδωματιο που ετσι κι αλλιως θα αγορασω tv αλλα δεν με καιει να ειναι και πολυ καλη).

Reaction score
375
Πάρε μεγάλη και άσε τα 4Κ, εκτός αν τα βρεις φθηνά.
H αποσταση μου απο την τηλεοραση ειναι 2.70 μετρα. Οταν λες μεγαλη εννοεις 50αρα πχ? Πιο πολυ δεν θελω γτ αν και πολλα χρονια μετα, θεωρω αρκετα μεγαλη και την 37αρα. Το σκεφτομαι ως 43'' και οχι πιο πολυ.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.660
Τα 2,70 απαιτούν τουλάχιστον 50'. :)

Εξαρτάται βέβαια και απ' το υλικό.

Reaction score
47
Θα σου πρότεινα να πας σε 55 ίντσες. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) αυτό που λένε οι άνθρωποι του forum, ότι κανείς δε μετάνιωσε που πήρε μεγαλύτερη από όσο ήθελε, ισχύει 100%.

Reaction score
375
Την κρυσταλιέρα την έβγαλες;
xaxa ασε ησυχη της κρυσταλλιερα...

εκπέμπει το οτε τβ σε 4κ??.
οχι φιλε μου αλλα το θελω για να βλεπω καμια ταινια απο usb flash

Samsung 55αρα.
Δεν θα ειναι κουραστικη απο αποσταση 2.60-2.90 μετρων?

Reaction score
725
xaxa ασε ησυχη της κρυσταλλιερα...

οχι φιλε μου αλλα το θελω για να βλεπω καμια ταινια απο usb flash

Δεν θα ειναι κουραστικη απο αποσταση 2.60-2.90 μετρων?
http://www.hxoseikona.gr/nea/3405-viewing-distance.html

Ανετα 55αρα...αν διαβασεις το αρθρο, αν ειναι UHD,και πιο μεγάλη θέλει σε αυτή την απόσταση...55 ειναι οκ.

Reaction score
495
ειμαι στα 2.6m θεασης και πηγα απο 40αρα κ 55αρα.
Την πρωτη εβδομαδα ελεγα, πωπω μεγαλη διαφορα το μεγεθος
Μετα τον πρωτο μηνυμα ελεγα, πωπω επρεπε να παω 60-65.

Reaction score
9
55+ και μην το σκεφτεσαι ΚΑΝ!.
Οσο για το 4Κ αμα βλέπει όπως λές απο ΟΤΕtv δεν έχει νόημα να πάς σε 4Κ μαις και το 4Κ περιεχόμενο είναι αρκετά λίγο.
55 για να μην πω 65 αν το σηκώνει η τσέπη σου.

Reaction score
375
Παιδια την φοβαμαι την 55' να πω την αληθεια ειδικα για συνδρομητικη. Δεν θα βλεπω 4κ περιεχομενο αλλα αγωνες και ταινιες μεσω cosmote tv. Ας εστιασουμε εκει!

SOS Εχω κι αλλη ερωτηση: Αξιζει να δωσεις κανεις εν ετει 2017 γυρω στα 500 ευρω για full hd ή καλυτερα να δωσω κανενα 200αρι επιπλεον για 4k που εχει και προοπτικη ετσι ωστε να μην θελω σε 2-3 χρονια να την αναβαθμισω παλι?

Reaction score
375
Παιδια την φοβαμαι την 55' να πω την αληθεια ειδικα για συνδρομητικη. Δεν θα βλεπω 4κ περιεχομενο αλλα αγωνες και ταινιες μεσω cosmote tv. Ας εστιασουμε εκει!

SOS Εχω κι αλλη ερωτηση: Αξιζει να δωσεις κανεις εν ετει 2017 γυρω στα 500 ευρω για full hd ή καλυτερα να δωσω κανενα 200αρι επιπλεον για 4k που εχει και προοπτικη ετσι ωστε να μην θελω σε 2-3 χρονια να την αναβαθμισω παλι?
???

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.372
Θα πάρεις 4Κ γιατί απλά είναι πιο σύγχρονο μοντέλο.

Reaction score
777
Πάρε απο προσφορά όποια samsung οικονομική βρείς στις 55 ίντσες.

Θεωρώ οτι βρίσκεις 4κ πλέον. Αν θυμάμαι καλά είχε προσφορές με 5αετή εγγύηση για πάσχα αλλα μάλλον την έχασες.

Έχει συνέχεια πάντως προσφορές με καλές τιμές.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Παρε 55αρα για την αποσταση σου.

Εγω ειχα παρει το 2010 μια LG 55'' και εκανα προβολη στην ιδια αποσταση. μια χαρα ειναι. στις ταινιες ειδικα αν εχεις μαυρες μπαρες πανω κατω σαφως δε βλεπεις 55 ιντσες αλλα καμια 40αρια καθαρες. οποτε ουσιαστικα πρεπει να καλυψεις και τις 2 περιπτωσεις του 16:9 και 2,35:1

Μη βιαστεις για το 4κ μιας και δεν υπαρχει πολυ υλικο και το οτε τv παιζει σουπερ στο fullhd.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.070
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK