Crt TV Μεχρι 1000 ευρω?

Reaction score
0
Γει χαρα σε ολους. Τωρα που πηρα το pioneer 575( μαμαει) ενδιαφερομαι για μια tv 32 μεχρι 1000. Εχω δει στον γαμπρο μου την sony kv-32fq86 και μου φανηκε η εικονα της απιστευτη. Αλλα επειδη δεν εχω επειρια στις Τν θελω μια βοηθεια!Εσεις τι θα αγοραζατε?

Reaction score
1.138
Λοιπον αυτη παρεγγειλα εγω Philips 32 ιντσων 9509.Εχει Pixel plus 2 και αυτη μαμαει :lol: .Κανει 1080-1100ευρω(Αν ειναι για 100ευρω βαλε δωσεις :D ).

Reaction score
5
ως κάτοχος της sony 32FQ80 θα πω ότι δεν έχω δει σε crt καλύτερη εικόνα / κίνηση......

Βέβαια δεν γνωρίζω αν η FQ86 είναι διαφορετική

Reaction score
0
Αν δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα, ποια είναι η καλύτερη CRT 32 16:9?
Sony, Thomson, JVC ή Philips? Ή μήπως κάποια άλλη μάρκα?
Εννοείται και η πιο γερή. Μην τρέχουμε κάθε 4-5 μήνες στα service γιατί έχω και καλές και κακές εμπειρίες από τηλεοράσεις...

Reaction score
64
βρε παλικαρια ειδα κατι jvc με το dist , εχω βρει 2 μοντελα και δεν ξερω ποιο να διαλεξω να δω απο κοντα ?

Reaction score
209
Philips ή Sony. Και Thomson είχα. JVC ποτέ. Εννοώ τα κορυφαία μοντέλα CRT με όλα τα βελτιωτικά που είχαν τον καιρό που μεσουρανούσαν οι high end... 29άρες... .

Εάν σε ενδιαφέρουν τα αρχαιολογικά ευρήματα δηλαδή.

Reaction score
64
αμα ψηνεσε σου λεω , αλλα οχι νεκροβασιες και τετοια ....
σοβαρα συμφορμιτες εχει κανεις αποψι επ αυτου , ειδα και μια sony hq100 32 και δεν ενθουσιαστηκα

ps δεν ψαχνω για μενα εχω μια v10 plasma και το μονο που ονειρευομαι ειναι kuro η σειρα z ή zt της panasonic (αυτα για να μην με περνατε για νεκροφιλο :gamer:

Reaction score
209
Άμα γουστάρεις να αποκτήσεις κάτι πολύ, απόκτησέ το και δεν μας πέφτει λόγος.

Πάμε στο ζουμί:
Δεν παίζουν HD, οπότε εκτός από τον κόσμο ολάκερο που τους λείπει πλέον, ας επικεντρωθούμε σε αυτά που παίζουν.
Κορυφαία κίνηση ακόμα και χωρίς τα βελτιωτικά κίνησης που είχαν (που έκαναν τρελά τεχνουργήματα γιατί την εποχή των σπηλαίων οι επεξεργαστές είχαν όρια).
"Λαμπάτη" εικόνα σε αναλογικό σήμα, με κανέναν εξωτερικό δέκτη MPEG4 δεν είχαν την εικόνα που έδειχναν αναλογικά. Λογικό αφού είναι αναλογικές.
Γεωμετρία που την επηρέαζε ακόμα και το μαγνητικό πεδίο της γης. Εξαιρετικά σπάνιο να βλέπεις ευθείες τις ευθείες σε όλη την επιφάνεια της οθόνης.
Για τη Sony, τα νημάτια του trinitron ήταν ορατά σε λευκό φόντο. Για τη Philips οι γραμμές σάρωσης ήταν πιο πυκνές στο κάτω μέρος και τα pixel στα πλάγια είχαν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους.
Λόγω πλεκτής σάρωσης, οτιδήποτε πάνω από τις 25 ίντσες ήταν στροβοσκόπιο χωρίς σάρωση στα 100Hz.

Reaction score
64
δηλαδη ολες αχρηστες ηταν οπως το λες και τσαμπα οι χαιεντακιδες τα σκαγανε χοντρα
:gotcha:
περα απο την πλακα κανενα καλο μοντελο ειχες δει που να ειχε μεν τις εγγενεις αδυναμιες της λαμπατης αλλα και να ειχε τις μεγαλυτερες απο τις αρετες των crt ?
παντως παλικαρια επειδη εχω καλη πιστευω πλαsμα τηλεοραση οταν εβλεπα το καλοκαιρι στο πατρικο μου τηλεοπτικο αναλογικο σημα σε μια 29 samsung εβλεπα οτι και η crt ειχε τα πλεονεκτηματα της εναντι ολων οσων εχω δει σημερινων τηλεορασεων και μιλαμε για μια μετρια crt .

Reaction score
25.837
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΗΝ 36PW9767/12 ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΩ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.
ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΕ UPS.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΖΕΨΩ ΛΙΓΟ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
Αν δεν τις βάλεις δίπλα δίπλα νομίζεις ότι βλέπεις σωστά τις διαφορές.

Reaction score
64
τις εχω δει σε σπιτια ατομων που τις εχουν βαλει αγγελιες ....

οχι , εχεις δικιο οι διαφορες δεν φενονται αν δεν εχουν την ιδια πηγη και να ειναι σωστα ρυθμισμενες ...
γιαυτο ρωταω εσας τους παλαιοτερους που τις ειχατε δει στα καταστηματα τουλαχιστον διπλα διπλα η με το ιδιο περιεχομενο ...

Reaction score
64
επησης μηπως γνωριζει κανεις απο σας τις διαφορες μεταξυ jvc jvc HV-32D25EUW kai hv-32p27sue ?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
βρε, που να θυμόμαστε τώρα τις διαφορές!!!:D
ψάξε σε παλιά τεστ του ΗΧΟΥ και του Hi-Tech

Reaction score
64
ευκολα το λες , οσον αφορα τα τεστ του hitech στο internet η ιδια τηλεοραση εχει σε συγκριτικο διαφορετικες βαθμολογιες , θα με ενδιεφερε να βρω τα τεστ στο τευχος του hitech του απριλιου 2004 εχει και την μια jvc και απο τα λεγομενα καταλαβαινω τι ειναι για εντυπωσιασμο και τι ειναι ουσια ...

Reaction score
25.837
ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ?

ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ JVC HV-32P37SUE ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.167
Members
38.298
Νεότερο μέλος
kostas-rj