CRYSTAL AUDIO SYSTEM 6

Reaction score
1
Απάντηση: CRYSTAL AUDIO SYSTEM 6

Απίθανα ηχεία.Αυτά έχω δεν τα αλλάζω με τίποτα !!!!!!!!...δέκα χρόνια τώρα παίζουν λες και τα πήρα χτες !

Φίλε μου έχεις και τα 4 κομμάτια με το κεντρικό και το sub ή μόνο 2 ;

Reaction score
0

Απίθανα ηχεία.Αυτά έχω δεν τα αλλάζω με τίποτα !!!!!!!!...δέκα χρόνια τώρα παίζουν λες και τα πήρα χτες !

Φίλε μου έχεις και τα 4 κομμάτια με το κεντρικό και το sub ή μόνο 2 ;
Oχι φίλε μου.Εχω τα τρία μπροστά.Αν δεν άλλαζα ενισχυτή (από yamaha rxv-2400 σε ONKYO TX-NR 906) θα τα κρατούσα γιατί όντως πρόκειται για εκπληκτικά ηχεία και απο τα τελευταία που κατασκεύασε η Crystal στην Ελλάδα.Απλά θέλω να ρίξω το βάρος και λίγο προς τη μουσική με ηχεία πλήρους φάσματος και χρήματα αρκετά δυστυχώς δεν υπάρχουν.Πάλι όμως σε crystal θα πάω αφού όπως προείπα είμαι πολύ ικανοποιημένος.Ακόμα πάντως και για περιφεριακά να τα χρησιμοποιήσει κάποιος θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.Σε ευχαριστώ πάντως για την έκθεση της διαπίστωσής σου για τα εν λογω ηχεία.Ελπίζω να βοηθήσει να τα αποκτήσει κάποιος τυχερός γιατί τέτοιας ποιότητας ηχεία, για τον συγκεκριμένο σκοπό που προορίζονται, δύσκολα κατασκευάζονται σήμερα.:605:

Reaction score
0

Nα συμπληρώσω ότι εάν ο ενδιαφερόμενος είναι από Αττική, μπορώ να τα πάω στον χώρο του, ακόμα και για ακρόαση.

Reaction score
0

Tα ηχεία είναι 2.Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στη διάθεσή σας.6942847353.
Φιλικά ΓΙΑΝΝΗΣ.

Reaction score
1

Ο Γιάννης (lancerman) με παρακάλεσε μέσω pm αν μπορώ να βάλω φωτογραφίες τα ηχεία, επειδή έχω τα ίδια, και δυστυχώς δεν μπορεί να ανεβάσει εκείνος...

Αυτά είναι λοιπόν τα Crystal Audio System 6 η διαφορά με του Lancerman είναι το χρώμα που είναι μαύρο.

Με το κάλλυμα...

Χωρίς το κάλλυμα...

Η πίσω πλευρά του ηχείου...

Καλές ακροάσεις σε όποιον τα αγοράσει !

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.128

Ωραίο τζάκι Νίκο!:103:

Reaction score
0

Tα ηχεία πουλήθηκαν.Ευχαριστώ τον φίλο Σταύρο και καλοάκουστα.Παρακαλώ να κλείσει.

Reaction score
0

αν βλέπατε πόσο τέλεια και όμορφα συσκευασμένα τα είχε ο αγαπητός Γιάννης θα παθαίνατε πλάκα. Αμφιβάλω αν η ίδια η εταιρεία τα δίνει έτσι!!
Απο θέμα ήχου έδεσαν άψογα με το υπόλοιπο σύνολο και κοσμούν το σαλόνι μου.
και πάλι ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
0

Σέ ευχαριστώ άλλη μιά φορά φίλε Σταύρο και για τα καλά σου λόγια.Να σαι καλά και να τα ευχαριστηθείς.

Reaction score
2

Πήρα τον ενισχυτή που είχες ο Γιάννης πριν λίγο καιρό και έπαθα και εγώ ζημιά με την συσκευασία αλλά και την τέλεια κατάσταση στην οποία τον είχε!Μπήκα στο πειρασμό να πάρω και τα ηχεία χωρίς να τα χρειάζομαι πραγματικά!Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα είχε κάνει και με τα crystal!Φίλε Γιάννη ένα έχω να πω...εύχομαι να κρατήσεις για πολύ πολύ καιρό τα καινούργια αποκτήματα σου ΑΛΛΑ αν ποτέ θελήσεις να πουλήσεις κάτι πριν βάλεις αγγελία πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα!Τουλάχιστον πες μας την αλήθεια!!!!!!!!!Παίρνεις καινούργια μηχανήματα και τα πουλάς για μεταχειρισμένα::137::137::137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.001
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell