Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Για τα Ζένσορ 7, και με βάση τις τιμές στο Σκρούτζ, θα εξέταζα σοβαρά τον Γιαμάχα Α-Σ700.Καλησπερα. Βρηκα τα Dali Zensor 7 στα 595 ευρω και σκεφτομαι να τα παρω. Εχει κανεις αποψη? Επισης τι ενισχυτη νομιζετε οτι θα χρειαστουν ωστε να μην ξεπερασω τα 1000ευρω συνολο?
Ευχαριστω
https://www.skroutz.gr/s/5927629/Yamaha-A-S501.htmlΓια τα Ζένσορ 7, και με βάση τις τιμές στο Σκρούτζ, θα εξέταζα σοβαρά τον
"Εμείς" λέμε ναι!Για τους Yamaha μου ειπαν οχι για τα υγκεκριμενα ηχεια..
θα παιζει αλλα απο που? αν η πηγη ειναι υπολογιστης χρειαζεσαι usb dac και δεν υπαρχει ενισχυτης με ενσωματωμενο usb dac στα χρηματα που θελεις να κινηθεις. Ο πιο προσιτος nad ειναι ο 316bee,καλος ηχητικα,θα καλυψει οριακα ομως τα 30 m2 γιατι εχει χαμηλη ισχυ.Ευχαριιστω για την απαντηση. λοιπον γινομαι πιο συγκεκριμενος. Τα ηχεια αγορατηκαν χτες. Οποτε παραμενει η αγορα ενισχυτη. οι μουσικες που θα παιζει ειναι κυριως rock blues jazz soul. Θα παιζει και βινυλια αλλα κυριως flac..Οποτε μαλλον το ενσωματωμενο dac ειναι απαραιτητο ε? Ο χωρος ειναι γυρω στα 30μ2.
Αυτά μου αρέσουν πολύ!οι μουσικες που θα παιζει ειναι κυριως rock blues jazz soul. Θα παιζει και βινυλια
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Στο μαγαζι που αγορασα τα dali μου προτειναν ενα nad 575 ευρω.. Δε θυμαμαι μοντελο. Οποτε τελευταια ερωτηση και δε σας πρηζω αλλο με τα προβληματα μου. Yamaha as 501 , marantz pm6006 ή τον Nad? Ευχαριστω
[DOUBLEPOST=1513416808][/DOUBLEPOST]Τωρα ειδα την απαντηση σου για τον 700.. Η αληθεια ειναι οτι θελω να εχει DAC... δεν μπορω να γεμισω τον χωρο με μηχανακια!....χαχ...ευχαριστω παντως
Καλά είσαι και χωρίς καφέ...νεοτερο.....σορρυ ακομα να πιω καφε