Danny the Dog

Reaction score
6
Απο σημερα 22/9/05

Κοιτα να δεις που αυτος ο Li  σιγα σιγα θα γινει και ηθοποιός.
Ακομα δεν την εχω δει την συγκεκρημενη ταινια παντως από κάποιες σκόρπιες σκηνες μου εκανε εντύπωση το βλέμμα του.
Λετε;

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Ντάνι Λι, ένας σκλάβος με μυαλό παιδιού, έχει μεγαλώσει στα χέρια του σκληρού Μπαρτ, που τον έχει εκπαιδεύσει κυριολεκτικά σαν σκύλο. Ο αφέντης του, του φορά κολάρο και τον χρησιμοποιεί σε παράνομους αγώνες πυγμαχίας, όπου ο Ντάνι μεταμορφώνεται σε φονική μηχανή. Όταν όμως ο Ντάνι το σκάσει κι ένας τυφλός πιανίστας του προσφέρει καταφύγιο, θα ανακαλύψει στους ήχους της μουσικής το μεγαλειώδες δώρο της ανθρωπιάς...
[/quote]

Reaction score
2
Πολύ καλή και αξίζει της προσοχής σας μιας και ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα (δεν είναι δηλαδή μόνο ξύλο).
Και ο Jet Li πραγματικά πολύ καλός!

Reaction score
0
Για μενα θα ηταν πιο ευχαριστο αν ειχε μονο το συνηθισμενο ξυλο, παρα αυτο το σεναριο το οποιο βρηκα πολυ απωθητικο.

Reaction score
313
Αρκετά καλή.

Ξεφεύγει (ΕΛΑΦΡΩΣ) από τα..."συνηθισμένα", αλλά, δεν είναι και ο ορισμός της...πρωτοτυπίας  :lol:

Reaction score
0
Χρυσόστομος Μ. said:
Πολύ καλή και αξίζει της προσοχής σας μιας και ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα (δεν είναι δηλαδή μόνο ξύλο).
Και ο Jet Li πραγματικά πολύ καλός!
Και εγω συμφωνω με τον Χρυσόστομο Μ.
Εχει το κατι διαφορετικο.
Και ο jet Li επισης ερμηνευτικα δινει το στιγμα του.

Reaction score
0
Ομολογουμένως αποδείχτηκε καλύτερο απ' αυτό που περίμενα... Αξιόλογο cast και καλή μίξη δράσης-στορυ.

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.518
Συμφωνω και εγω ,αρκετα καλυτερο απο οτι περιμενα....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.256
Νεότερο μέλος
dimtsibos