DarbeeVision

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Στο εξωτερικό πολύς λόγος γίνεται για τον συγκεκριμένο video processor ... Εδώ υπάρχει και ένα test από το συγκεκριμένο forum και επιπλέον υπάρχουν και threads και στα δυο μεγάλα φόρουμ του εξωτερικού.

http://darbeevision.com/

Έχει ακούσει κανείς κάτι?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.424
Απάντηση: DarbeeVision

Και τι λέει το τεστ?

"We noted problems in the processing of both the luminance and chromatic signals, and certain on-screen objects appeared very over-processed; particularly foliage, vegetation (on a regular basis), skin-tones and, on occasion, human hair, especially with grey tones. The effects on a 3D signal were really not for us either, there's plenty enough depth cues inherent to the source content, thank you."

Και λίγο παρακάτω:

" For around the same price of the Visual Preference, one could invest in a professional calibration or even buy the tools and software to attempt your own and gain far more. Ultimately the Darbee Visual Presence is a bit of a toy."

Φαίνεται πως απευθύνεται σ' αυτούς που τσιτώνουν τα ρυθμιστικά τηλεοράσεων και προβολέων, για να έχουν πιο "εντυπωσιακή" εικόνα, που βρίσκεται εντελώς εκτός προδιαγραφών, αλλά στα μάτια τους ζωγραφίζει.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Φαίνεται πως απευθύνεται σ' αυτούς που τσιτώνουν τα ρυθμιστικά τηλεοράσεων και προβολέων, για να έχουν πιο "εντυπωσιακή" εικόνα, που βρίσκεται εντελώς εκτός προδιαγραφών, αλλά στα μάτια τους ζωγραφίζει.
Μου κάνει:138:

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065

Δεν το έχω δουλέψει αλλά μου θυμίζει κάποια μηχανάκια της εποχής 2004-2005 (ZINWELL) που υπόσχονταν παρόμοιες επιδόσεις.
Δεν θα το συνιστούσα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.143
Εδώ και λίγη ώρα πειραματίζομαι με το darbee. Ένα ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξα ακολουθεί:

Νομίζω ότι μπορεί να δώσει μια ιδέα για του τι μπορεί να προσφέρει ή να αφαιρέσει το darbee. Θα ακολουθήσουν εντυπώσεις αργότερα.

Υ.Γ. Για να καταλάβετε τις διαφορές επιλέξτε ανάλυση 1080p

Last edited by a moderator:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.143
Καλή φάση το darbee...αλλά μόνο στο πράσινο (hi def) mode. Μ 'άρεσε αυτό που προσέφερε πακέτο με τον jvc. Μέγιστη ρύθμιση για ταινίες 35%. Προσωπικά προτιμώ γύρω στο 25%.
Σε αθλητικές μεταδόσεις δίνει ρέστα με την kuro. Εκεί έχουμε περιθώρια ν' ανεβούμε.

Reaction score
3.332
Ποια θα ηταν η γνωμη σας εαν βοηθουσε εναν benq 6000 ?
Το γλυκοκοιταζω κι εγω ...
Η φνωμη σας θα ηταν πολυτιμη

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Με τέτοιο φακό ξυράφι που έχει ο Μπενεκιούς,τι παραπάνω να προσφέρει σε ευκρίνεια η' οξύτητα;είναι ήδη τούμπανο:biggrin:...εκτός αν βοηθάει στο on/off που εκεί έχουμε ένα θεματάκι....μικρό μεν....αλλά τό'χουμε:roflmao:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Σωστό το κοπέλι!!!! μην το αγοράσεις αν δεν το δεις με τον δικό σου προβολέα, σίγουρα βοηθάει τους LCD,SXRD και DiLA :biggrin:

Reaction score
3.332
Ευχαριστω για τις απαντησεις
Γεγονος ειναι οτι εχω κολησει ενα μικροβιο το οποιο ειναι ακρως επικινδυνο στις μερες μας . Ειναι κοινος γνωστο ως ( αναβαθμιση )
Τσπ
Ελεγα μπας και ειχε καμια αισθητη διαφορα προς το καλυτερο !!!
Και παλι ευχαριστω

Reaction score
15.543

και εσυ στηριζεσαι σε αυτα που σου ειπαν τα ζαβα...:biggrin:

.....σε ολους τους προβολεις και γενικα σε ολα τα μεσα απεικονισης θα δεις διαφορα με το μαραφετι αυτο

Reaction score
79

Εγω παντως το παρειγγηλα, μου βγηκαν τα ματια να διαβασω καμια 70αρια σελιδες στο αμερικανικο φορουμ μεχρι να το παρω αποφαση. Παντως δεν νομιζω να εχει καμια σχεση με τα zinwell καθως ειχα παλια ενα τετοιο και ηταν για τα μπαζα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.148
Members
38.289
Νεότερο μέλος
Wintersun