Denon ή Yamaha ?

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.718
Χαιρετώ όλους τους φίλους της παρέας μας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή μια τέτοια σύγκριση και γνώμη. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τον AVR-4306 της DENON και τον 2600 της YAMAHA. Παραπλήσιες δυνατότητες, διαφορά στην τιμή.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
0
Χαιρετώ όλους τους φίλους της παρέας μας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή μια τέτοια σύγκριση και γνώμη. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τον AVR-4306 της DENON και τον 2600 της YAMAHA. Παραπλήσιες δυνατότητες, διαφορά στην τιμή.
Φιλικά,
Γιάννης
Καλησπέρα Γιάννη. Αν και yamahaκιας με αυτό που ρωτάς με έφερες σε δύσκολη θέση.
Denon - Denon - Denon γιατί... έχει καλύτερο σύστημα παραμετροποίησης , usb, i-pod συνδεσιμότητα, ethernet για να καταργήσεις τελικά την κάρτα ήχου του υπολογιστή σου και γιατί οι έμπειροι λένε ότι είναι πιο μουσικός. Πάντως όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα αντισταθμίζονται από τη διπλάσια και βάλε τιμή του denon σε σχέση με τον yamaha (αν δεν παινέψεις και λίγο το σπίτι σου) :)

Reaction score
50
Μπορώ να πω ότι η άποψη του paris με καλύπτει σε μεγάλο βαθμό. Νομίζω ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, μιλάμε για άλλες κατηγορίες τιμής. Πάντως εγώ, αν δε χρειαζόμουν τις επιπλέον ευκολίες του 4306 θα έπαιρνα (όπως έχω ξαναγράψει σε παλιότερο thread) Yamaha + προσιτό τελικό (πχ NAD C272). Πολύ καλύτερος συνδυασμός απ' τον 4306 μόνο του (εκτός, όπως έγραψα και πριν αν θες οπωσδήποτε τις ευκολίες του 4306).

Reaction score
0
Την ιδια απορια ειχα και εγω φιλε jpaudio μεχρι που με επιασε ενα βραδυ ο Δημητροπουλος
και αφου με εκλεισε σε ενα υπογειο για 15 μερες χωρις φαι και νερο κανοντας μου το βασανιστηριο με το ρευμα
(αυτο που καναν στον John Rambo τα Ρωσσακια )με εβαλε να υπογραψω οτι θα αγορασω Yamaha.
Περα απο την πλακα θα πρεπει να σταθμισεις καποια πραγματα.

α) και κυριοτερο TIMH!Υπαρχει μεγαλη διαφορα τιμης αναμεσα στα δυο μοντελα Tα'χεις να τα δωσεις;

b)Χρηση.Τα καλουδια που εχει ο οποιος ενυσχυτης θα τα χρησιμοποιησεις ;ΟΧΙ ,ΝΑΙ και σε ποιο βαθμο!

c)Nα προσπαθησεις να ακουσεις τους υποψηφιους ενισχυτες .
Παιζει πολυ μεγαλο ρολο η προσωπικη σου αποψη.
(Το διαπιστωσα προσφατα με ερευνα για αγορα ηχειων.Aκολουθει ο ενισχυτης)

d)Διαβασε ,Ρωτα , Ενημερωσου απο το ΑVSite.
Θα μαθεις φοβερα πραγματα και η βοηθεια που δινουν τα παιδια του Foroum σε σκλαβωνει και σου δημιουργει κινητρα να συμμετεχεις και προσφερεις και εσυ .

(Ο Γραφων ειναι απ τα νεα μελη του AVSite ασχετος με το χωρο του ηχου και της εικονας που σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα αρχισε να διαμορφωνει και να εχει αποψη σε ενα χωρο που ηταν αγνωστος γι'αυτον.Και ολα αυτα λογω του AVSite.)

e)Mε πληρωνουν με το κομματι να γραφω καλα λογια :D :D

f)Aν σε πλησιασει ενας τυπος με tatoo Υamaha στα χερια Και στο ΚΟΥΤΕΛΟ ειναι ο Δημητροπουλος.
(Εκτος απ΄το αστειο ο Γιαννης Δ.ειναι ενα απ΄τα ατομα του AVSite που με βοηθησανΚΑΙ βοηθανε να μπω στο Χωρο
και με αφορμη το δικο σου post θελω να πω ενα μεγαλο Ευχαριστω.
Αυτο ηταν μεσα στο συμβολαιο που με αναγκασε να υπογραψω ) :twisted:

Reaction score
49
Την ιδια απορια ειχα και εγω φιλε jpaudio μεχρι που με επιασε ενα βραδυ ο Δημητροπουλος
και αφου με εκλεισε σε ενα υπογειο για 15 μερες χωρις φαι και νερο κανοντας μου το βασανιστηριο με το ρευμα
(αυτο που καναν στον John Rambo τα Ρωσσακια )με εβαλε να υπογραψω οτι θα αγορασω Yamaha.
.
.
.
.
.
.
.
f)Aν σε πλησιασει ενας τυπος με tatoo Υamaha στα χερια Και στο ΚΟΥΤΕΛΟ ειναι ο Δημητροπουλος.

Kαι να φανταστείτε, ότι τον χτυπούσα με 220V μόνο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
49
Και ορίστε η νέα σειρά της ΥΑΜΑΗΑ για το 2006!!

Όσοι πιστοί προσέλθετε......
Οι άπιστοι.......σκάστε απ' την ζήλια σας!!!!

:lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Και ορίστε η νέα σειρά της ΥΑΜΑΗΑ για το 2006!!

Όσοι πιστοί προσέλθετε......
Οι άπιστοι.......σκάστε απ' την ζήλια σας!!!!

:lol: :lol: :lol:
H γυναικα σου το ξερει οτι βγαινεις και με αλλες ;;;

YOOOOOOOODAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! :twisted:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Οπως λεγαμε παλια....
ΝΑΧΑ ΜΙΑ YAMAHA
αλλα υπαρχει και η αλλη αποψη...
ΥΑΜΑΗΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΝΑΧΑ

ποιος τον ακουει τον Πατρινοπουλο την Κυριακη με το τελευταιο που εγραψα!!

Reaction score
7
Αν δεν το εχετε καταλαβει μιλαμε για ενισχυτες Yamaha και οχι για μηχανες...
Τα εχει μπερδεψει και ο Πατρινος... αφου εχει Καβασακι μηχανη και ενισχυτη γιαμαχα...

Για σοβαρευτειτε, εχετε κανει το θεμα Σοδομα και Γομορα...
Ασε που οι φωτο αυτες καταρακωνουν και υποβιβαζουν την υποσταση και την προσωπικοτητα της γυναικας και την καθιστουν ενα συμβολο του σεξ. Καμια σχεση με τον ηχο δηλαδη....

Reaction score
49
Οπως λεγαμε παλια....
ΝΑΧΑ ΜΙΑ YAMAHA
αλλα υπαρχει και η αλλη αποψη...
ΥΑΜΑΗΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΝΑΧΑ

ποιος τον ακουει τον Πατρινοπουλο την Κυριακη με το τελευταιο που εγραψα!!
Nίκο, μήπως να το βελτιώναμε λίγο και να το προσαρμόσουμε στις μέρες μας???

ΥΑΜΑΗΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΝΑΚΑ.........

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750