Denon 1509 και Bowers and Wilkins 685

Reaction score
16
Προσφατα αγορασα τα 685 και για αρχη θα τα εχω για μπροστινα και μονο αυτα (δεν εχω μεγαλη οικονομικη ανεση και ευελπιστω να χτισω ενα καλο για μενα home cinema κομματι-κομματι)..

Επειδη απο ολους ακουω πως οι πολυκαναλοι της sony δεν ειναι καλοι (ποσο μαλλον ο 520 και ο 720 που ειναι μεσα στις δυνατοτητες μου) ειδα τον denon 1509 και εχω προσανατολιστει εκει γιατι και πολυ μου αρεσει εξωτερικα ( ο ασχετος σαν και μενα με το ματι οτι δει ) και εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια για τους denon ενισχυτες..

Πιστευετε πως ειναι καλος ενισχυτης και θα ταιριαξει με τα ηχεια?

Γενικα πειτε μου τη γνωμη σας και μοιραστειτε τις γνωσεις σας μαζι μου.

Τζιμακος..

Reaction score
16
Ευχαριστω φιλος για την απαντηση, αλλα μηπως θα μπορουσες να αναπτυξεις και μια τεκμηριωση?

Γιατι αν τον προτιμας για παραδειγμα επειδη ειναι 7καναλος εμενα δεν μου προσφερει τιποτα αυτο καθως δεν προκειται να φτιαξω 7.1 συστημα για πολλα χρονια ακομα και μεχρι τοτε θα εχω σιγουρα αλλαξει ενισχυτη..

Reaction score
6
Ο μαράντζιος έχει LPCM μέσω HDMI ενώ ο ντένονας όχι. Του λείπουν και κάτι pre out αν ενθυμούμαι καλώς.

Reaction score
784
Απάντηση: Denon 1509 και Bowers and Wilkins 685

Και ειναι πιο ισχυρος απο ολους ανεφερες στο πρωτο ποστ.
Σε αυτα τα λεφτα δεν θα βρεις κατι καλυτερο.

Reaction score
16
Με τον Μαραντζιο θα εχω τα καινουργια φορματ λογω του lpcm??? (95% ειπα κοτσανα αλλα ειμαι ασχετος οποτε συμπαθατε με)..

Επισης επισης επειδη τον denon τον εχω βρει σε αρκετα χαμηλοτερη απο 300 ευρω τιμη μεταχειρισμενο ο Marantz σε σχεση με τον denon ειναι η μερα με τη νυχτα η καλυτερα να παρω τον denon αν λαβουμε υπ οψην μας τη διαφορα στην τιμη?

Reaction score
784
Απάντηση: Re: Denon 1509 και Bowers and Wilkins 685

Με τον Μαραντζιο θα εχω τα καινουργια φορματ λογω του lpcm??? (95% ειπα κοτσανα αλλα ειμαι ασχετος οποτε συμπαθατε με)..

Επισης επισης επειδη τον denon τον εχω βρει σε αρκετα χαμηλοτερη απο 300 ευρω τιμη μεταχειρισμενο ο Marantz σε σχεση με τον denon ειναι η μερα με τη νυχτα η καλυτερα να παρω τον denon αν λαβουμε υπ οψην μας τη διαφορα στην τιμη?
Καλυτερος ο Marantz.Παρε τον 1508 μονο αν τον βρεις απο 200ε και κατω... Το εξτρα κατοσταρικο το αξιζει ο 4002.

Reaction score
16
Λοιπον, εγω αυτη τη στιγμη εχω μονο ενα ζευγαρι b&w 685 και τα χω βαλει μπροστινα..

Οποτε προσωρινα θα ακουω στερεο..

Μελλοντικα οταν καταφερω να χτισω 5.1 συστημα θα ακουω για λιγο καιρο dd και dts τα οποια θα ειναι μια σαφης βελτιωση απο την κατασταση που βρισκομαι τωρα..

Η κατασταση που βρισκομαι τωρα με τη σειρα της ειναι μια σαφης βελτιωση απο την προηγουμενη μου κατασταση που ειχα ενα φτηνιαρικο all in one συστημα της samsung των 250 ευρω που ακουγα 5.1 αλλα στερεο καθως δεν ειχε ο ενισχυτης του συστηματος ουτε μια αξιοπρεπη εξοδο-εισοδο ηχου..

Η οποια κατασταση με τη σειρα της ηταν μια σαφης βελτιωση απο την προηγουμενη που 21 χρονια δεν ειχα ακουσει ηχο παρα μονο απο τα ηχεια της τηλεορασης..

Με αυτη τη λογικη πορεια μου λοιπον στο χωρο του οικιακου σινεμα και της συνεχους εξελιξης οταν φτιαξω την 5.1 κατασταση και ακουσω dd και dts και συνηθισει το αυτι μου, τοτε θα ερθει η ωρα να προχωρησω και σε εναν αλλον ενισχυτη ο οποιος θα υποστηριζει τα νεα formats..

Οποτε σημερα το βραδυ απεκτησα τον denon 1509 (ηταν αλλωστε πολυ καλη και η τιμη στα 200 ευρω) και δε σας κρυβω πως ενθουσιαστηκα με τον ηχο που ακουσα και μου αρεσε πολυ και στη μουσικη που απο δω και περα θα ακουω και στο σαλονι..
Σιγουρα καποιοι απο εσας δεν θα ενθουσιαζονταν και παρα πολυ με αυτον τον συνδυασμο αλλα ειπαμε, εξελισσομαστε...

Αντε καλες θεασεις και ακροασεις να εχουμε παντα ολοι μας....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent