Denon 2106 ή Υamaha 757 ή Υamaha 1500

Reaction score
0
Προσπαθω να καταλήξω αναμεσα σε αυτούς του 3 ενισυχτές για να συνδέσω με Ηome Cinema που απο οτι φαίνεται θα καταλήξω στο πακέτο της Focal JM Lab αποτελούμενο από
2 XXL δαπέδου
1 ΧL κεντρικό
Subwoofer το cub2
και 2 δορυφόρους πίσω sib

O χώρος μου στο νεο σπίτι θα έιναι συνολικά 55-60μ2 (2 σαλόνια+τραπεζαρία) αλλά ο ενεργός για θέαση τηλεόρασης γύρω στα 20μ2 στο ένα σαλόνι.

Ποιον ενισχυτή προτείνετε ουτως ωστε να τον καλύψω επαρκως και να μη με κρεμάσει. Δε μιλάμε για να παίζω σε φουλ ενταση ολη την ώρα αλλά να μην έχω και φαινόμενο "σουπερ μαρκετ" (σημειακή ένταση ηχείου)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Λογικά όσο περισσότρα watt τόσο καλύτερα. Οποτε ψάξε για τον πιο δύνατό από τους 3. Επίσης αν δεν βιάζεσε και τόσο πολύ περίμενε λιγάκι γιατί τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσουν πολλά νέα μοντέλα και από την Yamaha αλλά και από άλλες εταιρίες...

Reaction score
50
Καλησπέρα,

έχω το πακέτο 5.1 με τα JMLab Sib και σκέφτομαι και εγώ την αναβάθμιση των L,R & C με XXL & XL.

Τα sib οδηγούνται από τον 650 της Yamaha πολύ καλά. Έχω κατα καιρούς δοκιμάσει και μεγαλύτερα ηχεία σαν LR και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλύτερα από τα αναμενόμενα για AV, οπότε μάλλον θα είσαι καλυμένος με τα μοντέλα Yamaha που αναφέρεις, απο Denon δεν ξέρω.

Αν τα ακούσεις σε κάποιο μαγαζί πες μας την γνώμη σου.

ΥΓ: αν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις τα sib (με βάσεις η χωρίς) μεταχειρισμένα στείλε π.μ

Κώστας

Reaction score
0
Δυτυχώς με βιάζει λιγο ο χρόνος και θέλω μεσα στις προσεχείς ημέρες να κλεισω με το θέμα ηχεια-ραδιοενισχυτής.
Το denon μου τον προτειναν λόγω καλύτερου τροφοδοτικού. Ισχύει?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
: :idea: : Τσεκαρισε στην πλατη των ενισχυτων ποιος εχει μεγαλυτερο POWER CONSUMPTION νομιζω,πως χρειαζεται να ''μπει''πολυ ρευμα για να βγει περισσοτερο :idea:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Για τον 2106 δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια αλλά αν συμπεράνω από τον 1804 (που αντικαταστάθηκε από τον 2105 και τον οποίο αντικατέστησε ο 2106) δεν θα απέχει και πολύ από τον Yamaha. Ο 1804 έδινε 5x35w (δες σχετικά http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin/displayreview.php?reviewid=3691) . Άρα λογικά και το καινούριο μοντέλο δεν θα απέχει και πολύ από τον Yamaha.

Αν θες μεγάλη ισχύ σε χαμηλή τιμή μία είναι η λύση. Panasonic SA-XR55S με 7x80w πραγματικά με την χρήση ψηφιακής ενίσχυσης. Δυστυχώς όμως λόγω αλλαγής αντιπροσωπίας της panasonic στο τέλος της χρονιάς υπάρχει σημαντική έλλειψη σε προϊόντα αυτή την στιγμή...

Για τον panasonic δες εδώ
http://www.panasonic.co.uk/home-cinema-components/saxr55/index.htm

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.907
Members
38.259
Νεότερο μέλος
kassius