Denon 3808A Vs Pioneer LX81

Reaction score
0
Denon 3808A Vs Pioneer LX81
Παιδες ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας .... Ποιον απο τους δυο av ενισχυτες να παρω για να οδηγησω ενα πολυκαναλο setup 5.1. (Τα ηχεια μου ειναι η σειρα Triangle Comete EX --> http://www.triangle-fr.com/english/esprit-comete.php
Διαβασα οτι ο LX-81 χρησιμοποιει ενισχυτικα της Bang & Olufsen αλλα ο denon εχει καλυτερο συστημα ισοσταθμισης.
Θα εβαζα στην λιστα και τον 4808 , αλλα δεν βλεπω ουσιαστικες διαφορες απο τον 3808 περα απο τα τελικα watt.
Με ενδιαφερει πιο πολυ η ποιοτητα και οχι τοσο οι τελικες..
Αναμενω ιδεες η ακομα και διαφορετικες προτασεις.

PS. Ποιος απο τους δυο εχει δυνατοτητα για upscale της εικονας μεσω Hdmi ?? Απ'οτι θυμαμαι ο LX71 δεν εκανε upscale απο Hdmi παρα μονον pass through.

SOL

Reaction score
0
Εγω εχω τον LX71 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος!
Στα τελικα σταδια σαν ποιοτητα ηχου και σαν ΄΄δυναμη΄΄ πιστευω πως ο LX81 υπερτερει.
Η γνωμη μου είναι ότι αμα ο ενισχυτης προοριζεται για θεαση ταινιων τοτε ο LX81 είναι μονοδρομος.Αν είναι 50-50 για μουσικη και για ταινιες,ο 3808 είναι λιγο πιο ΄΄μουσικος΄΄,αλλα η διαφορα τους είναι πολύ μικρη και θελει το αναλογο CD player ή ένα παρα πολύ ακριβο DVD player για να ακουστει,και αν την ακουσεις κιολας.Οποτε αμα η πηγη σου είναι το PS3 ή blu-ray player που η αναπαραγωγη CD δεν είναι και το ΄΄φορτε΄΄ τους παλι προτεινω LX81.
Δεν μας ειπες αν σε ενδιαφερει η υπαρξη 2ης εξοδου HDMI……

SOL

Reaction score
0
Ναι o DENON εχει καλυτερο συστημα ισοσταθμισης.
Ο LX81 δεν κανει upscale απο το HDMI(μονο από τις αναλογικες εισοδους) αλλα μονο pass through.Εχει όμως 2η εξοδο HDMI,πραγμα που δεν εχει ο DENON 3808.
Και η δυο εχουν θυρα Ethernet.

Reaction score
8
Απάντηση: Denon 3808A Vs Pioneer LX81

ο ντενον υπερτερει σε μουσικοτητα και σε ισοσταθμιση χωρου, ο παιονιρ σε οδηγηση και οτι εχει δευτερη HDMI αν και δεν κανει απσκειλινγκ εκει.

Reaction score
0
Αυτο που διαβασα για τον Denon ειναι η πολυ μεγαλη καμπη μαθησης του δυσχριστου κοντρολ του και το χαος στα menu για να τον ρυθμισει κανεις. Ισχυει αυτο???
Οσο για το upscale ... επειδη προς το παρων για dvd + blueray εχω το ps3 και για τα υπολοιπα video φορματ εχω το egreat .. μηπως θα πρεπει να παω στον denon που εχει και δυνατοτητα upscaling στις Hdmi του .. ή τελικα δεν θα δω μεγαλες διαφορες στην ποιοτητα της εικονας??
Για ηχο κυριως θα κανω streaming απο pc και ακουσα οτι το audio restorer του denon κανει super δουλεια...

Γενικα εχω 1500 - 1900 για να διαθεσω στο θεμα AV ενισχυτης ... εχουμε καποια καλυτερη προταση??

Την 2η Hdmi εξοdo προς το παρων δεν θα την χρειαστω.

Reaction score
73

Στην Ελλαδα τον 3808Α θα τον βρεις κοντα στα 1500 Ε αν πετυχεις γνωστο εμπορο να σου κανει τετοια τιμη.

Απο την αλλη σημερα στη Γερμανια ο νεος ΟΝΚΥΟ ΤΧ SR-876 με THX Ultra2 Plus (κατι που δεν εχει ο 3808Α)
εχει με ΦΠΑ 820-890 Ε + μεταφορικά...
Εδω το κακο ειναι αν σου χαλασει στην εγγυηση πρεπει να παει Γερμανια γιατι ο εδω Ελληνας δεν θα αναγνωρισει την εγγυηση

Απο την άλλη πηγη του χωρου.... μου ανεφερε οτι πλεον εμφανιζονται προβληματα και στις μεγαλες αυτες
εταιρειες... καποιοι γραψανε για εντονα σχολια απο USA... για καποιες παρτιδες (μαλλον) ενισχυτων...:120:

Αντε τωρα να αποφασισεις ....:141:...

Reaction score
8

εγω εχω γραψει για τα προβληματα των ονκυο στα εδω φορα εδω και ενα χρονο και με βγαζανε τρελλο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

παμε ενα ενα
τουμπα
καθε νεα σειρα της ονκιο εβγαζε προβληματακια
βεβαι υπαρχουν καταστηματα στην γερμανια που αναλαμβανουν τα παντα
απο την πορτα σας μεχρι να ξαναρθει πισω
αυτο δεν σημαινει οτι οι ονκυο ειναι λιγοι σαν μηχανηματα
οσο αφορα το ψευδο-οντισι ειναι πολυ λιγο σε κατι
που πρωτοπαρουσιασε η pioneer απο το 2000 και συνεχως το βελτιωνει
οποιος εχει ασχοληθει και με τα δυο εχει ιδια γνωμη

Reaction score
73

...
Argi... στο επιπεδο των +- 1500 Ε ποιόν AV-Pioneer θα πρότεινες..?

Σκεφτομαι να σουτάρω τον DENON 3806 και ψαχνω αντικαταστατη...

Reaction score
0
Thanx παιδες για τις απαντησεις σας ... αγοραστηκε κασερακι στα 1500 ο 3808A.
Σημερα παραλαμβανω και ισως χρειαστω τις πολυτιμες βοηθειες σας σχετικα με τις ρυθμισεις.

Και κατι ακομα μια και ξεπαραδιαστηκαμε κανονικα ... βασεις ηχειων σε καλες τιμες που βρισκουμε ????

Reaction score
8

οι περισσοτεροι εχουν αλλη γνωμη, οπως και το παλιοτερο χαι τεκ που τα συγκρινε και εβγαλε πρωτο και με διαφορα το οντιτσι Tης DENON.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οι περισσοτεροι εχουν αλλη γνωμη,
σχεδον δεν ειχαν ποτε pioneer οποτε τι να πουν?

οπως και το παλιοτερο χαι τεκ που τα συγκρινε και εβγαλε πρωτο και με διαφορα το οντιτσι Tης DENON.
καλα αν αρχισω για το χαιτεκ δεν θα τελειωσω
απο ξενα περιοδικα εχουν γραψει κατ επαναλειψη
χιτ εντ μις
και για να μην αφησω ετσι το χαι τεκ
ας θυμηθουμε ποια ηταν η αποψη του (ΑΓΝΟΙΑ)
οτι ο χολμαν αποτελει παρελθον απο το ραντσο του λουκα εδω και
πολλα πολλα χρονια

Reaction score
8

μωρε νταξει ουτε κι εγω υο εχω για μπουσουλα, το αντιθετο, αλλα στο συγκεκριμενο τεστ μαλλον ειχαν δικιο, Το οντιτσι ηταν το μονο που μπορουσε να ταιριαξει τοσο καλα ανομοια ηχεια κι αυτο και ημικουφος να εισαι ακουγεται.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαννη και εγω
και ο καθε εγω εχει συμπαθειες και αντιπαθειες
αυτο λεει πολλα
κατι ακομα
πιστεω να εχεις ακουσει για τα κουτατα τεστ
οχι μονο εν ελλαδι αλλα παντου ισχυει αυτο
το mcacc ειναι τοπ
μετα ειναι το ypao
και μετα το οντισι
αυτο το καταλαβαινεις μετα απο τεστ και καμποσες γνωσεις
σε πολυ λιγα μηχανηματα μπορεις να κανεις μετρηση με το κιτ του εγκαταστατη
αλλα δεν νομιζω καποιος να εχει κανει κατι τετοιο
καποια στιγμη θα το κανω με τον προ της denon
εντυπωσεις προσεχως

Reaction score
0
Οκ παιδες μην ανοιξετε μαχη ... ακουσα και τους δυο ενισχυτες και αποφασισα.
Ευτυχως συνδεθηκαν και οι δυο με τα δικα μου ηχεια. Ειδα (και ακουσα) τι κανει ο ενας και τι ο αλλος. Κατεληξα σε Denon.
Σας ευχαριστω ολους.

Αν και οποιος μπορει ας μου προτεινει βασεις ηχειων στα 60 cm σε λογικα πλαισια τιμων .

Reaction score
8

Οκ παιδες μην ανοιξετε μαχη ... ακουσα και τους δυο ενισχυτες και αποφασισα.
Ευτυχως συνδεθηκαν και οι δυο με τα δικα μου ηχεια. Ειδα (και ακουσα) τι κανει ο ενας και τι ο αλλος. Κατεληξα σε Denon.
Σας ευχαριστω ολους.

Αν και οποιος μπορει ας μου προτεινει βασεις ηχειων στα 60 cm σε λογικα πλαισια τιμων .
δεν πολεμαμε εμεις με τον Αργυρη βρε - γνωμες διαφορετικες αλλαζουμε και το απολυτο δικιο στο χομπυ μας δεν το εχει κανεις.
Καλοακουστος,

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πεστα ρε θανασαρε

Reaction score
0
Thanx .... ανυπομονω να παω να τον παραλαβω και να τον συνδεσω σημερα το απογευμα!!

Reaction score
73
Απάντηση: Re: Denon 3808A Vs Pioneer LX81

..
Ο LX81 δεν κανει upscale απο το HDMI(μονο από τις αναλογικες εισοδους) αλλα μονο pass through.....
Aυτο ειναι σιγουρο SOL...?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent