5 Νοεμβρίου 2022 #1 D DrRo Μηνύματα 7 Reaction score 4 Πωλείται ο αγαπημένος μου ενισχυτής για ανταλλακτικά. Drive Module Return καμμένη από κεραυνό. Remote control, audyssey sound calibration microphone, antennas, etc. Τιμή 150Ε. Last edited: 5 Νοεμβρίου 2022
Πωλείται ο αγαπημένος μου ενισχυτής για ανταλλακτικά. Drive Module Return καμμένη από κεραυνό. Remote control, audyssey sound calibration microphone, antennas, etc. Τιμή 150Ε.
5 Νοεμβρίου 2022 #2 Ioannis66 Μηνύματα 62 Reaction score 91 Τι είναι η Drive Module Return? Τι λειτουργεί/δεν λειτουργεί στον ενισχυτή? Ευχαριστώ
5 Νοεμβρίου 2022 #3 D DrRo Μηνύματα 7 Reaction score 4 Γιάννη δεν ξέρω τι λειτουργεί. αναβοσβήνει κόκκινο λαμπακι όταν τον ανάβεις και δεν παίζει. Δυστυχώς μάλλον δεν μπορώ να σου απαντήσω καλύτερα.
Γιάννη δεν ξέρω τι λειτουργεί. αναβοσβήνει κόκκινο λαμπακι όταν τον ανάβεις και δεν παίζει. Δυστυχώς μάλλον δεν μπορώ να σου απαντήσω καλύτερα.
11 Ιουλίου 2023 #4 D DrRo Μηνύματα 7 Reaction score 4 Δεν πωλειται πλεον (επιδιορθώθηκε απο τον μαγο/νεο φιλο Γιαννη!)