Denon DVD-3910 review

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Eαν θελετε να διαβασετε ενα εμπεριστατομενο review της νεας-εξαιρετικης απο οτι δειχνουν τα πραγματα-υλοποιησης της Denon ,3910 , τοτε ριξτε μια ματια στο http://www.cine4home.de/.
Και μονο οι βαθμολογιες θα σας κανουν να...ζηλεψετε :wink:

Reaction score
1
Κατ'αρχήν, καλώς σας βρήκα όλους, αυτό είναι το πρώτο μου post :D

Δύο παρατηρήσεις γι' αυτό το καταπληκτικό link:
1) Δεν ξέρω γρί Γερμανικά αλλά είναι προφανές το πόσο εξαντλητικά λεπτομερές και πλήρες είναι αυτό το review. Κάθε σύγκριση με εγχώριες "ξεπέτες" προκαλεί θλίψη...
2) Η προτεινόμενη τιμή λιανικής (UVP) στη Γερμανία είναι 1299 Ευρώ. Εδώ διάβασα ότι θα είναι...1599 :shock: (αν κάνω λάθος, αγνοήστε την παρατήρηση). Γιατί να πάρει, γιατί;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παναγιωτη, πιθανοτατα αυριο θα το εχω στα χερια μου και θα μπορεσω να ανακοινωσω τοσο απο το θεμα ποιοτητας οσο και απο το θεμα τιμης :wink:

Reaction score
1
Μακάρι να διατεθεί με...Γερμανική τιμή γιατί μ'ενδιαφέρει ΠΟΛΥ (όπως και πολλούς άλλους φαντάζομαι), κυρίως από πλευράς ήχου. Αντρέα περιμένουμε (κι ευχαριστούμε για το link).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Το ειδαμε και το ακουσαμε!
Απο πλευρας εικονας συνδεθηκε στον Benq 7800(αυριο θα το συνδεσω και σε καποιον προβολεα υψηλης αναλυσης)
Δοκιμασα δυο καλωδια-HDMI σε DVI και DVI σε DVI και διαφορετικες ρυθμισεις αναλυσεων αλλα και ire καθως και το black enhancement /normal

Στο τελος προτιμησα τα 720ρ καθως ναι μεν η εικονα ηταν softer αλλα δεν ειχε καθολου θορυβο και η κινηση ηταν αψογη.
Σε συγκριση με το 868 απεδιδε τουλαχιστον ενα κλικ καλυτερα και η εικονα απο τον 7800 ηταν απιστευτη σε σημειο που οποιος ερχοταν δεν πιστευε πως επαιζε ο συγκεκριμενος προβολεας.

Ηχητικα δοκιμαστηκε απο τον Gio σε δικαναλη ακροαση και για να μεταφερω τα λογια του "ακουγεται σαν ενα CD player αξιας τουλαχιστον 1000€"

Παντως μιλαμε για ενα στιβαρο μηχανημα με παρα πολλες δυνατοτητες που αξιζει και το τελευταιο ευρω που ζητα.Θα περιμενε κανεις πως θα στοιχιζε τουλαχιστον τα διπλα...

Στο θεμα της τιμης τωρα.
Η προτεινομενη τιμη απο την Κινοτεχνικη ειναι 1500€
Απο εκει και περα ο καθενας πουλα αναλογα και δεν μπορω να ξερω τι ζηταει καθε καταστημα.
Το ενα που ξερω και μπορω να σας πω εχει τιμη πολυ-πολυ κοντα στην Γερμανικη που αναφερει ο Παναγιωτης :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αντρέα, δέν είδες προβλήματα στην εικόνα ala Α11?
Σταθη, οπως εγραψα και πιο πανω εβαλα εξ αρχης την ρυθμιση black enhanced η οποια δεν παρουσιαζε προβημα ουτε στο Α11.Δεν παρατηρησα κανενα προβλημα με την ρυθμιση αυτη ουτε και με την κανονικη.
Βεβαια ασχοληθηκα περισσοτερο με τις δυνατοτητες των ρυθμισεων και δεν προσεξα και παρα πολυ.Παντως δεν ειδα τιποτα που να "βγαζει ματια".

Σημερα το συνεδεσα με τον Sharp 12000 kai η εικονα του Gladiator superbit θυμησε σε καποιες στιγμες HD :shock:
Να ενα DVD player λοιπον που λογω δυνατοτητων αλλα και τιμης μπορει να ταιριαξει με ολες τις κατηγοριες βιντεοπροβολεων.

Αλήθεια, μήπως έχει έρθει και το 2910; Μια σύγκριση μεταξύ τους θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα...
Παναγιωτη το 2910 δεν εχει ερθει στην χωρα μας ακομα.
Αναμενεται καποια στιγμη μεσα στον Οκτωβριο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εχω μια ειδικη τιμη για το 3910 μονο για μελη του avsite

Σας δινω τρια νουμερα(σε καποιο αλλο θεμα εχω δωσει αλλα τρια) και ετσι μπορειτε να υπολογισετε.
1.00 :oops:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Υπάρχει τεστ για το 3910 και στο Hi-Fi Choice του Νοεμβρίου (μόλις κυκλοφόρησε στην Βρετανία ακόμα δεν πρέπει να έχει φτάσει εδώ) αλλά το περιοδικό αναφέρει το 3910 ως "the brilliant 3910"...

Σε 2-3 μέρες θα δούμε κι αυτό το τεστ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Βασιλη στον ενικο σε παρακαλω :D
Η τιμη ειναι για 3910 αντιπροσωπειας με την εγγυηση της Κινοτεχνικης. :wink:

Reaction score
1.249
[quoteΗ τιμη ειναι για 3910 αντιπροσωπειας με την εγγυηση της Κινοτεχνικης. :wink:[/quote]

Η τιμη είναι μετρητοις; Από ποιο καταστημα;

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi