Denon pma-1560

Reaction score
38
Φίλος σκέφτεται να αγοράσει τον ολοκληρωμένο του τίτλου και ζήτησε τη γνώμη μου. Επειδή εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο μοντέλο, παρακαλώ όποιον συμφορουμίτη γνωρίζει κάτι να μας δώσει τα φώτα του!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
28
Καλησπέρα,τον ανωτέρω δεν τον έχω ακούσει αλλά έχω ακούσει τον denon 1060
και μου άρεσε αρκετά.Καλή ποιότητα ήχου και watt.Πιστεύω ότι το ίδιο,και παραπάνω
ισχύει και για τον 1560.Αν είναι σε καλή κατάσταση και λογική τιμή αξίζει.

Reaction score
91
Καλησπέρα,τον ανωτέρω δεν τον έχω ακούσει αλλά έχω ακούσει τον denon 1060
και μου άρεσε αρκετά.Καλή ποιότητα ήχου και watt.Πιστεύω ότι το ίδιο,και παραπάνω
ισχύει και για τον 1560.Αν είναι σε καλή κατάσταση και λογική τιμή αξίζει.
εχω τον denon 1060 και τι να πω τωρα ...παιζει τρελα με πολύ δυναμη και ρευματα και εχει και pre-out
[DOUBLEPOST=1489073681][/DOUBLEPOST]
Φίλος σκέφτεται να αγοράσει τον ολοκληρωμένο του τίτλου και ζήτησε τη γνώμη μου. Επειδή εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο μοντέλο, παρακαλώ όποιον συμφορουμίτη γνωρίζει κάτι να μας δώσει τα φώτα του!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
εχω τον denon 1060 και τι να πω τωρα ...παιζει τρελα με πολύ δυναμη και ρευματα και εχει και pre-out.Το κιν 6934006850 Αντώνης αν θελετε παραπανω πληροφ!

Reaction score
6.895
Πολυ καλος ενισχυτης, αλλα μιλαμε για κατι που "μετραει" απο 23 ως 27 χρονια.Η αγορα του εχει νοημα ,μονο σε μια πολυ χαμηλη τιμη και με δεδομενο το "φρεσκαρισμα" του απο καποιον ειδικο. Λογω ομως ισχυος και τροδοφοτικου αυτο δεν θα ειναι κατι που θα κοστισει λιγο.

https://www.hifiengine.com/manual_library/denon/pma-1560.shtml

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.238
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ