Denon remote control

Reaction score
0
Καλησπερα,πωλειται ενα ξεχασμενο denon remote control.Ειναι ξεχασμενο στο υπογειο 15+ χρονια και κανω ενα ξεκαθαρισμα.Στηξ τιμη περιλαμβανεται και αποστολη με box now.Tιμη 10ε

Attachments

Reaction score
0
Καλησπερα,πωλειται ενα ξεχασμενο denon remote control.Ειναι ξεχασμενο στο υπογειο 15+ χρονια και κανω ενα ξεκαθαρισμα.Στηξ τιμη περιλαμβανεται και αποστολη με box now.Tιμη 10ε
Καλησπέρα φίλε μου
με ενδιαφέρει θα είμαι Πειραιά από Τρίτη εάν είσαι ΑΘΗΝΑ να το πάρω διαφορετικά να κανονίσουμε αποστολή
Ευχαριστώ
Γιώργος

Καλησπερα φιλε μου,το κοντρολερ ειναι διαθεσιμο αλλα ειμαι απο ιωαννινα .Ο μονος γρηγορος τροπος για να σπυ το στειλω ειναι με box now ,εαν συμφωνεις να σου στειλω ενα αριθμο λογαρισμου στην πεοραιως η αλφα να μου στειλεις 11ε και να σου το στειλω.Μπορεις να με καλεσεις στο τηλ 6937290135 εαν θελεις να με ρωτησεις κατι.Δημητρη με λενε.Σε ευχαριστω .
Φιλε μου συγνωμη,μολις ειδα οτι στην περιγραφη γραφω οτι το ευρω της αποστολης το πληρωνω εγω,δεν με αναγνωριζω,οντας βερος γιαννιωτης απο το κεντρο,φαινεται 5 χρονια σπουδων και 7 χρονια δουλειας στην αθηνα αλλαξαν το κουσουρι μας για αποταμιευση,χαχχαχα.10ε και στο στελνω ,σε ευχαριστω.

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam