drone camera

Reaction score
0
Οι λήψεις από τα drones είναι απίστευτες. Και σε πολλές περιπτώσεις πολύ χρήσιμες. Τι camera χρησιμοποιούν και πως συνδέεται με το τηλεκοντρόλ ή το κινητό (ρωταώ από άποψη bandwidth και ποιότητας εικόνας). Ξέρετε τι ανάλυση έχει, πόσο μακριά μπορεί να πάει και να λειτουργεί γρήγορα ακόμα, αν κολάι η μετάδοση η όχι ??

Reaction score
1.391
εχει θορυβο...
[DOUBLEPOST=1452095642][/DOUBLEPOST]εξαρταται ποσα λεφτα θα δωσεις για ντρον..

καμερα βρισκεις και με 150 ευρο 1080p

melina

Cargo 200
Reaction score
45.314
Αντε, άλλη μία ερώτηση από μένα :roflmao:

Σκέφτομαι για αγορά ενός drone. Μια χρήση έχω στο μυαλό μου για την ώρα μόνο, να φιλμάρω ένα σπίτι (σε χωριό) για να το στήσω για αγγελία. Δεν ξέρω αν θα το χρειαστώ και σε τι άλλο στο μέλλον, πιθανολογώ αν το μάθω όλο και κάτι μπορεί να φτιάξω για πλάκα κάποια στιγμή.
Προφανώς μιλάμε για πρωτάρη. Θέλω ευχρηστία, ασφάλεια, αξιοπιστία. Από ότι καταλαβαίνω το κινητό τηλέφωνο θα παίζει το ρόλο της οθόνης στο remote, σωστά;

Χαζεύω στα μαγαζιά και βλέπω ας πούμε το παρακάτω. Είναι μια καλή επιλογή; Κάτι άλλο μήπως; Σε αυτά περίπου τα χρήματα, ή και λιγότερα προφανώς, για να αξίζει τον κόπο το πρότζεκτ, αν είναι να φτάσει στο 1000αρικο τότε να τα δώσω στον @Kotsidis John καλύτερα να έρθει να τραβήξει το βίντεο που θέλω :biggrin:.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.183
Αντε, άλλη μία ερώτηση από μένα :roflmao:

Σκέφτομαι για αγορά ενός drone. Μια χρήση έχω στο μυαλό μου για την ώρα μόνο, να φιλμάρω ένα σπίτι (σε χωριό) για να το στήσω για αγγελία. Δεν ξέρω αν θα το χρειαστώ και σε τι άλλο στο μέλλον, πιθανολογώ αν το μάθω όλο και κάτι μπορεί να φτιάξω για πλάκα κάποια στιγμή.
Προφανώς μιλάμε για πρωτάρη. Θέλω ευχρηστία, ασφάλεια, αξιοπιστία. Από ότι καταλαβαίνω το κινητό τηλέφωνο θα παίζει το ρόλο της οθόνης στο remote, σωστά;

Χαζεύω στα μαγαζιά και βλέπω ας πούμε το παρακάτω. Είναι μια καλή επιλογή; Κάτι άλλο μήπως; Σε αυτά περίπου τα χρήματα, ή και λιγότερα προφανώς, για να αξίζει τον κόπο το πρότζεκτ, αν είναι να φτάσει στο 1000αρικο τότε να τα δώσω στον @Kotsidis John καλύτερα να έρθει να τραβήξει το βίντεο που θέλω :biggrin:.

Κοιταξε, ειναι παλι μεγαλη κουβεντα.

Αυτο που βλεπεις ειναι το mini no1.
Ειναι το πρωτο μικρο που βγηκε, μετα βγηκε το2,3,4 και τωρα παμε για το 5 που θα βγει.

Ειναι μεν 4κ αλλα εχει αρκετα χαλια ποιοτητα εικομας σε σχεση με τα σημερινα.

Τωρα, αν θες μονο για μια χρηση ,βαλε καποιον να στο κανει, αν θελεις ψαχνουμε, η θα βρεις καποιον.

Μετα αλλη λυση ειναι ενα μτχ, αν θες να κανεις το χαβα σου με κανα 300-700 ευρω για μτχ εχεις καλυτερες προτασεις, με λογικους κυκλους μπαταριων, τσεκαρε το.

Κατι ακριβο χωρις λογο τωρα νομιζω δεν υπαρχει λογος να δωσεις, εκτος αν εχεις τρελλα , που εχεις λιγο εσυ, να κανεις και τα δικα σου μετα.

Παρε, αν παρεις, ενα combo, να εχεις 3 μπαταριες για αυτονομια.

Οτι θελεις , γινε πιο συγκεκριμενος για να βοηθησουμε παραπανω!

επισηςτο μινι 1 δεν εχει σχετικα καθολου ασφαλεια με τα ρανταρ του περιμετρικα.
Οσο πιο νεο μοντελο και πιο ακριβο, τοσο πιο ασφαλες και παντα σε γενικες περιπτωσεις χτυπας πιο δυσκολα την ημερα.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.314
να κανεις και τα δικα σου μετα
ναι σωστά, να το βάλω αγγελία και να το πάρει ο επόμενος κοψοχρονιά :roflmao:

Ευχαριστώ Τζον, δυστυχώς αυτό που θέλω είναι επαρχία Πελοπόννησο, αν ήταν Αθήνα δεν θα κάναμε αυτήν την κουβέντα τώρα 8-)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης