Dvd και δυνατότητες αναπαραγωγής

Εκτός από dvd και cd απαραίτητη δυνατότητα είναι η αναπαραγωγή

• DIVX Video

Votes: 0 0,0%
  • DVD Audio & SACD

• Photo Viewer

• Windows Media Video HD

• Total voters
    23

Reaction score
41
Όλα καλά!!
Και αν εξαιρέσουμε το θέμα με το HD όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο-πολύ χρήσιμα.
Το HD είναι καλό, αλλά ελάχιστη η χρησιμότητά του (ακόμα....)

Απ' την άλλη ελάχιστη χρήση θα έκανα και σε SACD & DVDa
(το 963 είναι SACDp αλλά την δυνατότητά αυτή την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα.....)

Περισσότερο χρησιμοποιώ την δυνατότητα MP3p & Photoviewer (για να βλέπω τις φωτογραφίες μου από δισκάκια στον προβολέα....)

Reaction score
5
Αν και ελάχιστα player έχουν ακόμα την δυνατότητα αναπαραγωγής το Windows Media Video HD πήρε και την δική μου ψήφο.
Τα υπόλοιπα δεν τα θεωρώ ουσιαστικά αλλά καλό είναι να υπάρχουν με εξαίρεση το DVD Audio & SACD που λόγω ανυπαρξίας υλικού έπεσε στην δεύτερη θέση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.738
- Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η βασική δουλειά ενός DVD Player είναι η εικόνα, απαραίτητο είναι πλέον το HD.
- Αν λάβουμε υπόψη μας την χρήση του και ως μουσικό αναπαραγωγέα, τα ψηφιακά format υψηλής ανάλυσης είναι πλέον must.

Reaction score
49
Επέλεξα το 1ο γιατί όλα τα μέσα το διαθέτουν. (Η ερώτηση ήταν για απαραίτητο- όχι για επιθημητό). Επιθημητό φυσικά HD.

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος @ Thu 08 Sep said:
χμμμμ

μπορώ να πώ all of the above???

και αν υπάρχει κάτι που μπορεί να τα κάνει όλα αυτά το αγοράζω ΑΜΕΣΩΣ!!!
Υπάρχει (με εξαίρεση ίσως τα SACD, DVD-A, αλλά ποιός νοιάζεται γι'αυτα έτσι κι αλλιώς??). Το λένε HTPC!

Reaction score
1
Υπάρχει και κάποιος άλλος τύπος βίντεο που είναι δισκάκια DVD τα οποία περιέχουν αρχεία MPG οποιασδήποτε ανάλυσης. Όποιος έχει δορυφορική κάρτα για PC ή δορ. δέκτη με USB ενδιαφέρεται πολύ, να παίζει το DVD του αυτά τα αρχεία.

Reaction score
1.248
Απαραιτητο για μενα ειναι το DVDp να παιζει ΟΛΕΣ τις περιοχες, ρυθμισμενο εργοστασιακα και οχι να ψαχνεις εσυ στο net πως θα το κανεις να παιζει.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.210
Members
38.306
Νεότερο μέλος
lntalis75