Dvd player γύρω στα 200 Ευρώ

Reaction score
0
Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό με απασχολή η αγορά Dvd player. Ενδιαφέρομαι για καποιο το οποίο να έχει πολύ καλή απόδοση στον ήχο μιας και θα χρησιμοποιήθει κατα ενα μεγάλο μέρος σαν cd player. Η απόδοση στην εικόνα δεν με πολυαπασχολεί μιας και θα παίζει σε μικρή σχετικά τηλεόραση.Ξέρω οτι είναι δίσκολο σε αυτή την κατηγορία τιμής να βρείς κατι με αξιόλογη απόδοση στον ήχο. Εώς τώρα έχουν τραβίξει το ενδιαφέρον μου το philips 720 sa, to pioneer 575 και το limit 800se, παρόλα αυτά λόγω τις χαμηλής τιμής δεν είχα την δυνατότητα να τα ακούσω πουθενα-τα καταστήματα του χώρου τα ψηλοσνομπάρουν. Μηπως θα μπορούσατε να μου προτήνετε κάποιο μαγαζί που θα μπορούσα να πάω να δοκιμάσω έστω τα 2 πρώτα; Δεν θα ήθελα να αγοράσω γουρούνι στο σακί. Έχετε κάποιο άλλο μοντέλο να μου προτείνετε εκτός από τα παραπάνω ή να μου πήτε καποια γνώμη για τα τρία που προανέφερα; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Reaction score
0
Στα 200 ευρω δεν νομιζω να συνατησεις τεραστιες διαφορες αναμεσα στα 2 player.
Παντως κοιτα και το 1710 της Denon.
Γενικα η Denon θεωρειτε ηχητικα ποιο καλη (ποιο γλυκο, μουσικο ηχο) απο τις αλλες 2.
Βεβαια επιμενω οτι σε αυτην την κατηγορια τιμης δυσκολα θα ακουσεις διαφορες.

Reaction score
0
Άκη σε ευχαριστώ για την προτασή σου, δεν ξέρω αλλά μου φενεται πολύ περίεργο να πάω να αγοράσω ένα μηχάνημα χωρίς να το έχω καθόλου δοκιμάσει, δεν μπορεί να μην έχουν διαφορές μεταξύ τους. Αλήθεια σε τί λεφτά θα πρέπει να ανέβω για να βρώ ένα αξιόλογο πλειερ με καλό ήχο, έχετε να προτείνετε κάτι;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Στάθη ένας φίλος αγόρασε πρόσφατα το DVD57 της Cambridge. Δε θυμάμαι ακριβώς τιμή αλλά ήταν περίπου στα €300.

Απο εικόνα δε μπορώ να έχω άποψη γιατί το είδα να παίζει για πολύ λίγο σε μία 21'' τηλεόραση αλλά ο ήχος του αποδείχτηκε, μετά απο συγκριτική ακρόαση, πολύ καλύτερος απο τα εισαγωγικά μοντέλα της Pioneer - τουλάχιστον για τα γούστα των 3 ατόμων που είμασταν εκεί.

Ρίξε μια ματιά και στα Cambridge λοιπόν αν σε ενδιαφέρει ο ήχος.

Δεν είναι universal βέβαια αλλά υποστηρίζει DVD-Audio.

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του εδώ:
http://www.cambridgeaudio.com/dvd57.html

Reaction score
5
Αν μπορέσεις να βρεις ακόμα το DV-656 σε κάποια προσφορά λόγω αλλαγής μοντέλου σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε ήχο και εικόνα, το μόνο που δεν παίζει είναι φωτογραφίες. :wink:

Reaction score
0
H αποψη μου ειναι οτι αν υπαχουν διαφορες θα ειναι πολυ μικρες.
Παντως σε ενα προχειρο τεστακι που ειχα κανει μεταξυ sony, pioneer, kai denon. To denon επαιζε καλυτερα,.

Σταθη παμε αρκετα ψιλα ωστε να σου κανω προτασεις.
Διοτι τα Arcam και τα denon πανε ψιλοτερα.

Επισης θεωρω δυσκολο να βρεις να τα ακουσεις.
Διοτι ανοικουν στην χαμηλη κατηγορια.
Ψαξτο ομως δεν χανεις τιποτα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK