DVD-Player με HDMI για τη Sony Bravia V10 40"

Reaction score
2
Αγόρασα την παραπάνω τηλεόραση, η οποία έχει είσοδο HDMI. Θέλω λοιπόν να την εκμεταλευτώ. Ποιό DVD-player μέχρι €300 προτείνετε;
Θέλω κατά 90% εικόνα και όχι ήχο (η TV είναι στο υπνοδωμάτιο). Επίσης, μη μου προτείνετε Denon. Για κάποιο λόγο (ίσως για όσα γράφονται) δεν τη πάω σα μάρκα. Στα υποψήφια έχω το Sony 92 ή το Samsung 850 (;, δεν είμαι σίγουρος για το μοντέλο, αλλά δίνει και δώρο τα ψηφιακά καλώδια αν δε κάνω λάθος). Μήπως το Sony δένει και καλύτερα με την εν λόγω τηλεόραση λόγω ίδιου κατασκευαστή (δε θέλω ασυμβατότητες). Επίσης, πόσο καλά λειτουργεί ο scaler του (κάνει upscaling σε 720p & 1080i); Παίζει DiVX (όχι προαπαιτούμενο πάντως);

Ακούω...(ή μάλλον διαβάζω)!

Reaction score
0
Από ότι έχω δει το samsung 950 και όχι το 850 δίνει το καλώδιο. Στα nomatica και pixmania το 950 έχει 170 ευρώ & έξοδα αποστολής (33 & 20 αντίστοιχα). Πολύ πιο φθηνά από ότι εδώ.
Νομίζω ότι θα το πάρω και εγώ, έχω ακούσει καλά λόγια

VG

Reaction score
0
Τα kiss τα εχει το Πλαισιο,αλλα το Dp-600 δεν πρεπει να το εχει ακομα.

Ασχετο, αλλα τι μεγεθους κρεβατοκάμαρα εχεις και εβαλες TV 40'';;;;;;;;;;;;;;;

Reaction score
0
Στην Ελλάδα που θα βρω το Kiss (αλλά και τα Yamakawa); Πείτε μου μεγάλη αλυσίδα.
Γιατί θέλεις μεγάλη αλυσίδα?

Και είναι αμαρτία να μην πάρεις ένα HD player αλλά ένα DVD player.

Kiss 600 λέω και εγώ.

Θα πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο τον Ανδρέα να σου πει λεπτομέριες για διαθεσιμότητα.

VG

Reaction score
0
Tα Kiss ειναι για φανατικους απο οσο εχω καταλαβει.Γι αυτους που θα περασουν την μιση περνωντας το "καλό firmware" και την αλλη μιση απεγκαθιστώντας το για να δοκιμάσουν ενα ανεπισημο.

minas

Πισιά
Reaction score
3.971
Tα Kiss ειναι για φανατικους απο οσο εχω καταλαβει.Γι αυτους που θα περασουν την μιση περνωντας το "καλό firmware" και την αλλη μιση απεγκαθιστώντας το για να δοκιμάσουν ενα ανεπισημο.
Δεν θα το έλεγα... Είχαν και κάνα χρόνο να το αναπτύξουν :twisted: .
Άσε που το troubleshooting μάλλον έχει γίνει στις πλάτες του Snazio :mrgreen:
Απ' όσα έχω δει, το default firmware έχει ικανοποιητικές λειτουργίες, αλλά περιμένω να το πιάσω και στα χεράκια μου...

Μήπως σκέφτεσαι κανένα Dreambox?

Reaction score
2
Τελικά πήρα το Samsung HD-850 (210€) και ένα καλό καλώδιο HDMI (55€), τα σύνδεσα και όλα καλά. Η εικόνα είναι πολύ καλή και μένει να καθίσω να τη ρυθμίσω. Έχω ήδη το Kiss-500 και δε μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί (πολλά κολλήματα, ειδικά στα Divx, ακόμη και με αναβαθμισμένο firmware).

P.S. Η κρεβατοκάμαρα δεν είναι μεγάλη (12-15τ.μ.), ήθελα όμως cinema και εκεί (έχω ήδη projector στο σαλόνι).

Reaction score
0
Πήρα το sony ns92v πριν 5 μέρες στα 260 €. Είναι κυριολεκτικά θαυμάσιο.
Παίζει τα πάντα απο cd,dvd και divx με ελληνικούς υπότιτλους , ελληνικό μενού, ρύθμιση delay και πολλές ρυθμίσεις σε εικόνα και ήχο,SACD ktl.
Χρώματα άπαιχτα στη Hitachi 32LD7200 και ήχος αρκετά καλός για τα λεφτά του.
Κι έρχομαι στα αρνητικά που στην ουσία είναι ένα και βασικό κατά τη γνώμη μου.Όταν κάνει upscaling στα 720p ή στα 1080i στα DVD μου κόβει 1 εκ της εικόνας από αριστερά και 1/2εκ (μισό εκ) από πάνω.
Επικοινώνησα με τη sony αλλά απάντηση δεν πήρα.(το περίεργο θα ήταν να πάρω)
Αν μπορείς δοκίμασε το στην TV γιατί μπορεί στη δική σου να κλειδώσει χωρίς το παραπάνω πρόβλημα.Αν θες λεπτομέρειες σε κάτι στη διάθεσή σου.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287