DVDr με 320 ευρώ (στην Ελλάδα προφανώς)

Reaction score
41
Έχω αγοράσει ένα DVDr: BOSTON R85 το οποίο.....................

Διαβάζει:
DVDvideo, AudioCD, VideoCD, SuperVideoCD, MP3, JPEG, Kodak picture CD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW
Δεν έχω ακόμα δοκιμάσει DVD+R dual layer :roll:

Γράφει:
DVD+R, DVD+RW

Εισόδοι (εμπρός/καλυμένες με πορτάκι):
S-VHS, composite, L-R Audio input, DV input (για βιντεοκάμερες)

Είσοδοι/έξοδοι πίσω:
RF IN & OUT, L-R Audio input, Video input (component), S-VHS in & out, Video out (composite), Component out, 5.1 channel Audio out, Coaxial out, Optical out, Scart in & out

Άλλα χαρακτηριστικά:
Progressive Scan (PAL & NTSC) :shock: , 5 Qualities recording: HQ (1h+5min)- SP (2h+5min)- LP (3h+5min)- EP (4h+5min)- SLP (6h+10min), hide commercials, MP3 track list

Kαι όλα τα προηγούμενα με.................. 310 ευρώ!!!

Reaction score
41
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Είναι καλή η ποιότητα εγγραφής;

Χρήστο λόγω έλλειψης χρόνου :( για να "παίξω" με το μηχανάκι, τα μόνα που έχω προλάβει να γράψω είναι:
Η έναρξη των Ολυμπιακών &
Το Grand Prix F1 στο SPA-FRANCHOCHAMPS

Ότι πήρε από τον δέκτη TV που έχει, αυτό και έγραψε!
Όταν δοκιμάσω να αντιγράψω κάποιο DVD θα γράψω 2-3 κουβέντες!

Πάντως δεν "κολλάει" στο να παίξει ότι format του έβαλα!(ΜΡ3, SuperVideoCD, CD-R, DVD-R, JPEG)
Και βέβαια, για τα χρήματα που κοστίζει, δεν θα στεναχωρεθώ και πολύ αν κάποια στιγμή χαλάσει! :roll: :roll:

(όσο και να φανεί "χαζό" ο λόγος που το πήρα ήταν για να αποκτήσω δέκτη TV για τον INFOCUS 5700!! Οπότε........"με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια!!) :wink: :lol:

Reaction score
784
Καλοριζικο!Αν επιτρεπεται απο που το πηρες και τι εγγυηση το συνοδευει?Πως και δεν επελεξες gx3 ή philips dvdr70 που ειναι κοντα στα 300-350ε?
Κατι βασικο... μπορεις να σβησεις διαφημισεις ?

Reaction score
41
vadergr said:
Καλοριζικο!Αν επιτρεπεται απο που το πηρες και τι εγγυηση το συνοδευει?Πως και δεν επελεξες gx3 ή philips dvdr70 που ειναι κοντα στα 300-350ε?
Κατι βασικο... μπορεις να σβησεις διαφημισεις ?

Το αγόρασα από το κατάστημα Δούβρη (μέλος της αλυσίδας Electronet) και έχει 3 χρόνια εγγύηση (διατηρώ επιφυλάξεις γιατί την επέκταση στα 3 χρόνια την κάνει το κατάστημα Δούβρη αν οι αγορές ξεπερνούν κάποιο ποσό, το οποίο σίγουρα ξεπέρασα αφού, λόγω γάμου, ήταν μεγάλο!)

Για τις διαφημίσεις δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί, όπως είπα και στον Χρήστο, το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα!
Πάντως στο manual αναφέρεται ξεκάθαρα σε "hide a commercial" oπότε λογικά το κάνει!

Το επέλεξα γιατί τα άλλα δύο που μου ανέφερες δεν έχουν έξοδο συνιστωσών, και πριν από 3 μήνες περίπου που το αγόρασα ήταν ακριβότερα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi