DVDR με scaler και στο τηλεοπτικό σήμα

Reaction score
0
Σύντομα θα αγοράσω κάποιο DVDR. Εν αναμονή της AMOI, προβληματίζομαι για το εξής:
Γνωρίζω ότι οι LCD γενικώς πάσχουν στην προβολή τηλεοπτικού σήματος. Κατά πόσο διορθώνεται αυτή η κατάσταση αν τους δώσουμε τηλεοπτικό σήμα μέσω DVDR που μπορεί να το κάνει upscale στα 720ρ:
Αυτή την στιγμή μόνο ένα μοντέλο της SONY μπορεί να το κάνει αυτό (το1010) και είναι ακριβούτσικο. Δεν με ενδιαφέρει το upscale στην θέαση DVD καθώς έχω το Ορρο το οποίο είναι θαυμάσιο.
Αξίζει λοιπόν τον κόπο (το χρήμα σωστότερα) η αγορά του 1010 για τηλεοπτική θέαση:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήμοτε βοήθεια.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Βρήκα κάτι που ανεβάζει ανάλυση μέχρι 1080i με έξοδο dvi και είσοδο από απλό μέχρι rgb από scart στα 250 Ευρώ περίπου αλλά ψάχνω και κανένα review τώρα... δυστυχώς αυτό δεν έχει δέκτη για τηλεοπτικό σήμα αλλά με ένα κλασικό video ή Nova όπως έχω εγώ βολεύομαι...

Το θετικό είναι ότι βάζει rgb από scart και σου δίνει 1080i σε dvi!

Reaction score
417
Κάτι τέτοιο ψάχνω κι εγώ και περιμένω πως και πως το kiss 678 (για να έχω και HD).
Αλλά εδώ δεν έχει βγει ακόμα το 600....

Reaction score
0
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως να έχω ήδη λύση.
Εχω ένα κομπιουτεροgadget, το AVER TV Box9. Αυτό είναι ένας τηλεοπτικός δέκτης που το χρησιμοποιώ με τον projector. Με σύνδεση VGA ανεβάζει ανάλυση έως και 1280*1024 (η ΑΜΟΙ έχει είσοδο VGA απ΄ ότι ξέρω)
Με τον projector χρησιμοποιώ την ανάλυση 1024*768.Η ποιότητα της εικόνας είναι αρκετά καλή λαμβανομένου υπόψη ότι στην περιοχή που μένω το τηλεοπτικό σήμα είναι χάλια (Ανω Γλυφάδα)
Το μηχανάκι αυτό το είχα πάρει από το Πλαίσιο γύρω στα 130 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Ελπίζω να δουλέψει καλά με την ΑΜΟΙ για να γλυτώσω περισσότερα έξοδα και οικογενειακή μουρμούρα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287