Eπιλογη dvd player....

Reaction score
0
Σκεφτομαι σοβαρα την αντικατασταση του comet 3838.Ψαχνω για ενα player με παρα πολυ καλη εικονα απο component ή vga,o προβολεας μου δεν εχει εισοδο DVI.
Γνωριζει κανεις αυτα τα μηχανηματα που πωλουνται στο δικτυο HD DVD PLAYER που βγαζουν 720p και 1080i απο componemt και vga πχ neuneo?Αξιζουν αυτα τα players?
Η να προτιμησω ενα καλο DVD με prog scan πχ sony 930,philips 963,denon 575 κλπ
Τι προτεινετε?

Reaction score
5
Άποψη μου είναι να προτιμήσεις ένα καλής ποιότητας DVD PLAYER διότι πέρα από την ανάλυση χρειάζεσαι και το απαραίτητο υλικό που να την υποστηρίζει.

Επίσης άποψη μου είναι ότι η ανάλυση από μόνη της δεν λέει και πολλά πράματα, αν δεν συνδεθεί το player με μηχανήματα που να υποστηρίζουν μεγάλες αναλύσεις.

Και γενικά η ποιότητα δεν βγαίνει στην χαμηλή κατηγορία τιμής.

Reaction score
0
Εχεις δει το pioneer 575? αξιζει? Εχω διαβασει πολυ καλα λογια.Σε σχεση με το sony 930 και philips963 απεχει πολυ σε ποιοτητα εικονας? Εχεις να μου προτεινεις καποιο αλλο player?

Reaction score
5
Το pioneer 575 δεν το έχω δει αλλά πιστεύω είναι μια πολύ καλή αγορά σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Επειδή όμως έχω καλή εμπειρία με αρκετά player της pioneer έχω την άποψη ότι η πολύ καλή ποιότητα σε εικόνα και ήχο ξεκινά από την σειρά 6.

Ουσιαστική εμπειρία με τα player που αναφέρεις δεν έχω για να μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση με 575, αλλά με τις μάρκες που αναφέρεις πιστεύω το κόστος απόδοση προς τιμή κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα.

Reaction score
0
To philips 963 θεωρειται ακομη καλο απεναντι στον ανταγωνισμο? γιατι ειναι πλεον λιγο παλιο μοντελο
Σε διαφορα τεστ στο δικτυο ειδα οτι το harman kardon 30 ειναι καλιτερο.
Επισης εχει κανεις γνωμη για το onkyo 402?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK