Electrocompaniet aw60!!

Reaction score
131
Καλημέρα σε όλους. Μόλις "γραφτηκα" και εγώ!:120:
Απ' έξω ημουνα και με βοηθούσατε, φαντάσου τώρα!
Και περνάω στο πρόβλημα: πριν λίγες μέρες "έπεσε" στα χέρια μου ένας electro aw60ftt o οποίος έχει πειραχθεί αρκετά ερασιτεχνικά(πυκνωτές-γέφυρες...) με αποτέλεσμα ο ήχος να θυμίζει ράδιο στα ΑΜ!!!
Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? και μίλαω οχι μονο για electro. Θέλω να τον επαναφέρω στον ίσιο δρόμο!
Ένας φίλος βοηθάει στο "ξήλωμα-ψάξιμο" , θα ρωτήσω και στον Βιντεορυθμό τι γίνεται, αλλά θα ήθελα και μια άλλη γνώμη!!!:126:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.480
Απάντηση: Electrocompaniet aw60!!

Το άλλαγμα της γέφυρας και των πυκνωτών δεν μπορεί από μόνο του να φέρει τέτοιο αποτέλεσμα. Ο ήχος ΑΜ μυρίζει καμένα tweeter... :126:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.295
Θα μπορούσε να έχει και καμμένη οδήγηση στα εξόδου για να παίζει έτσι. Αν μεταφράζω σωστά τον ήχο ΑΜ:118:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.295
Αν τα έφτυσε η γέφυρα και ανοίξεις λίγο την ένταση νομίζεις πως η τραγουδίστρια έχει φαρυγγίτιδα.:137:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.295
Εξαρτάται ποιος τραγουδιστής αλλά γενικά κρύβε λόγια.:138:

Reaction score
131

Λογω προβλημάτων στο login καθυστέρησα να επανέλθω!
Καταρχήν έβγαλα μια σακούλα πυκνωτές από μέσα (εναν θα τον κάνω κουμπαρά!!) και τον εβαλα να παίξει με 4 διαφορετικά ζεύγη ηχείων και 3 διαφορετικούς προ. Ο ήχος του σταθερά ο ίδιος : ραδιοΑΜ , και η τραγουδιαρα οχι με φαρυγγίτιδα αλλά στην εντατική με γρίπη από Νορβηγία!!
Επόμενο βήμα: βγαζω το πλεξιγκλας, πακετάρω καλά, προπληρώνω 60ε στον αντιπρόσωπο και περιμένω το "κουστούμι"!!!

Reaction score
131

Και κάτι ακόμα: μήπως έχει κανείς τον ίδιο να μου έστελνε φωτο να δω πως είναι μέσα!
Είναι δυνατόν οι Νορβηγοί να πριτσινώνουν την γέφυρα στο δάπεδο του ενισχυτή?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS