- Reaction score
- 2
αρχικα θελω να καλησπερισω ολα τα μελη απο αυτη εδω την ομορφη σελιδα.
ειμαι χρονια ενας απλος παρατηρητης.και αρκετες φορες βρηκα πολυ χρησιμες πληροφοριες γαι θεματα που με απασχολησαν..
επειτα... εχω 2 ηχεια δαπεδου energy cf-50 τα οποια αποφασισα να αποχωριστω..
τα ηχεια ειναι αγορασμενα απο τον νακα και εχουν για ακομη 7 μηνες εγγυηση..
ειναι σε υπερ αριστη κατασταση τοσο λειτουργικα οσο και εμφανισιακα..
δεν εχουν υπερ οδηγηθει ποτε και παιζαν παντα σε χαμηλες σταθμες λογο του οτι εμενα με τους δικους μου.
προκειτε για αξιοπρεπεστατα all around ηχεια λιγο φωτεινα θα ελεγα στη χαμηλη κατηγορια τιμης..
υπαρχουν σε εξαιρετικη κατασταση τα κουτια τους οι οδηγιες χρησεως..τα παντα..
τιμη για το ζευγος στα 250 ευρω.για περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να στειλετε inbox.
ευχαριστω πολυ για τη φιλοξενια και απο εδω και στο εξης θα εχω και πιο ενεργο ρολο στις συζητησεις.
[DOUBLEPOST=1529606787][/DOUBLEPOST]επειδα εβαλα την αγγελια σε λαθος θεμα θα παρακαλουσα αν καποιος διαχειριστης εχει το χρονο να τα μεταφερει εκει που πρεπει.
ευχαριστω.
ειμαι χρονια ενας απλος παρατηρητης.και αρκετες φορες βρηκα πολυ χρησιμες πληροφοριες γαι θεματα που με απασχολησαν..
επειτα... εχω 2 ηχεια δαπεδου energy cf-50 τα οποια αποφασισα να αποχωριστω..
τα ηχεια ειναι αγορασμενα απο τον νακα και εχουν για ακομη 7 μηνες εγγυηση..
ειναι σε υπερ αριστη κατασταση τοσο λειτουργικα οσο και εμφανισιακα..
δεν εχουν υπερ οδηγηθει ποτε και παιζαν παντα σε χαμηλες σταθμες λογο του οτι εμενα με τους δικους μου.
προκειτε για αξιοπρεπεστατα all around ηχεια λιγο φωτεινα θα ελεγα στη χαμηλη κατηγορια τιμης..
υπαρχουν σε εξαιρετικη κατασταση τα κουτια τους οι οδηγιες χρησεως..τα παντα..
τιμη για το ζευγος στα 250 ευρω.για περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να στειλετε inbox.
ευχαριστω πολυ για τη φιλοξενια και απο εδω και στο εξης θα εχω και πιο ενεργο ρολο στις συζητησεις.
[DOUBLEPOST=1529606787][/DOUBLEPOST]επειδα εβαλα την αγγελια σε λαθος θεμα θα παρακαλουσα αν καποιος διαχειριστης εχει το χρονο να τα μεταφερει εκει που πρεπει.
ευχαριστω.