Epilogi dvd player

Reaction score
0
Για σας παιδιά
Επειδή ψάχνω να αγοράσω ένα dvd player θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας
Έχοντας κάποια player κατά νου, πήγα σε διάφορα καταστήματα και εκεί το μόνο που κατάφεραν είναι να με μπερδεύσουν περισσότερο.
Αφού ο κάθε ένας μου έλεγε να μην πάρω το ένα να προτιμήσω το άλλο κτλ....
Η αγορά αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ψάχνω κάτι με συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά
Έκτος από τα κλασικά καλούδια HDMI με upscaling κτλ.
Θα ήθελα ένα player με καλό ήχο για cd και sacd,(όσο γίνεται στην κατηγορία τιμής τον 400 euro). Επίσης ο ενισχυτής που έχω δεν μου αφήνει να διαχειριστώ τις συχνότητες αποκοπής στα ηχεία (bass management) από την είσοδο mltichanel in.
Έτσι το player καλό ήταν να έχει ανάλογες ρυθμίσεις (τα ηχεία μου είναι μικροί δορυφόροι) .Έκτος και εάν δηλώνοντας τα ηχεία small είναι όλα OK
Τα dvd που έχω υπόψιν μου είναι.
1 DENON 1920
2 PHILIPS DVP 9000
3 HARMAN KARDON DVD 47

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
83
stereo j said:
Για σας παιδιά
Επειδή ψάχνω να αγοράσω ένα dvd player θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας
Έχοντας κάποια  player κατά νου,  πήγα σε διάφορα καταστήματα και εκεί το μόνο που κατάφεραν είναι να με μπερδεύσουν περισσότερο.
Αφού ο κάθε ένας μου έλεγε να μην πάρω το ένα να προτιμήσω το άλλο κτλ....
Η αγορά αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ψάχνω κάτι με συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά
Έκτος από τα κλασικά καλούδια HDMI με upscaling κτλ.
Θα ήθελα ένα player με καλό ήχο για cd και sacd,(όσο γίνεται στην κατηγορία  τιμής τον 400 euro). Επίσης ο ενισχυτής που έχω δεν μου αφήνει να διαχειριστώ τις συχνότητες αποκοπής στα ηχεία (bass management) από την είσοδο mltichanel in.
Έτσι το player καλό ήταν να έχει ανάλογες ρυθμίσεις (τα ηχεία μου είναι μικροί δορυφόροι) .Έκτος και εάν δηλώνοντας τα ηχεία small είναι όλα OK
Τα dvd που έχω υπόψιν μου είναι.
1 DENON 1920 
2 PHILIPS DVP 9000
3 HARMAN KARDON DVD 47

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
:(Μακριά από PHILIPS. Το σέρβις είναι γεμάτο από δαύτα.

Reaction score
5
Aν ψάχνεις κάποιο player με επιλογή στην αποκοπή συχνοτήτων τότε είναι κάπως δύσκολο να βρεθεί. Αν ψάχνεις για επιλογή μικρών η μεγάλων ηχείων τα περισσότερα player έχουν αυτή την δυνατότητα. Το γεγονός ότι ο ενισχυτής σου δεν έχει δυνατότητες cross με μικρά ηχεία δορυφόρους δεν έχει και τόση σημασία αφού τα 90Hz είναι σχεδόν στις πλείστες περιπτώσεις το σωστό.

Οπόταν το κύριο βάρος τις επιλογής σου θα πρέπει να είναι στην ποιότητα ήχου και εικόνας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300