Equalizer

Reaction score
512
Behringer dsp 1124
Feedback Destroyer Pro
2 καναλια (left-right)
12 περιοχες ανα καναλι
Ψηφιακο
καλη κατασταση
Εργαζοταν ως feedback destroyer στο sub μου
:smoke:
Τιμη 40ευρώ
Παναγιωτης τηλ 6945020884
Αθήνα.

Attachments

Reaction score
2.558
Πως το συνέδεες στο sub; Γιατί εδώ λέει ότι έχει μόνο XLR and 1/4" TRS συνδέσεις.

Και γιατί δεν το χρησιμοποιείς πιά;

Reaction score
512
Απάντηση: Equalizer

Όλα τα λεγόμενα του επίσημου σαιτ ειναι ορθά όσο αναφορά τις δυνατότητες και λειτουργίες του. Τωρα στα επιπλέον ατού του λειτουργεί και με υπογουφερ . Ο σκοπός που το είχα δύο χρόνια ήταν εξισορροπώ την απόκριση του υπογουφερ μου . Πριν έναν μήνα προμηθευτικά ένα σαμπ. Έδεσε με τον χώρο μου χωρίς βοήθεια. Δεν σκοπεύω στο μακρύ μέλλον να αλλάξω υπογουφερ οπότε μου μένει στην άκρη , σίγουρα κάποιος άλλος θα το έχει ανάγκη. σωστά έχει xlr αλλά
έχει και και jack μεγάλα που με ανταπτορα rca κάνω δουλειά
Χθες το βράδυ τκάποιος το πήρε αγκαζέ με ποιο δελεαστικό αντίτιμο , αυτό σημαίνει ότι έχει σχεδόν πουληθεί και μένουν τα διαδικαστικά . Λειτουργεί αυτόματα. Έχει αποτελέσματα.

Reaction score
7.968

Να ρωτήσω κάτι, όταν λέτε με "πιο δελεαστικό αντίτιμο" τι εννοείτε; Δηλαδή το πουλούσατε 40 και έχει υπάρξει άνθρωπος που σας είπε:

-Φίλε μου με 40 σε κλέβω. Θα σου δώσω 100.
-Όχι όχι, εγώ 40 θέλω.
-Μην το συζητάς, εγώ θα σου δώσω 100.
-Μα, 100 κάνει καινούριο.
-Τέλος πάντων, ας πάει στην οργή, θα σου δώσω 80.
-Μα 40 θέλω, το γράφω στην αγγελία.
-Εγώ θα στείλω δυό μπράβους να το πάρουν. Αν εσύ θέλεις 40, βρες τα μ' αυτούς.

Κι έτσι, μ' αυτά και μ' αυτά ενδώσατε... Πείτε μου σας παρακαλώ, πως έγινε και σας έδωσε περισσότερα;;; Ενδιαφέρομαι για μελλοντικές αγγελίες μου!!!

Reaction score
2.558
Να ρωτήσω κάτι: Που υπάρχει feedback στο subwoofer και γενικά στα ηχεία; Δηλ. που επηρρεάζει ο ήχος που βγαίνει από τα ηχεία την πηγή (αν δεν είναι μικρόφωνο ή - έστω -πικάπ) ή οποιοδήποτε άλλο σημείο ενίσχυσης του σήματος?

Κατά τα άλλα σίγουρα μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα ωραίο παραμετρικό equalzer...

Reaction score
249

Να ρωτήσω κάτι, όταν λέτε με "πιο δελεαστικό αντίτιμο" τι εννοείτε; Δηλαδή το πουλούσατε 40 και έχει υπάρξει άνθρωπος που σας είπε:

-Όχι όχι, εγώ 40 θέλω.

Κι έτσι, μ' αυτά και μ' αυτά ενδώσατε... Πείτε μου σας παρακαλώ, πως έγινε και σας έδωσε περισσότερα;;; Ενδιαφέρομαι για μελλοντικές αγγελίες μου!!!
Ο τροπος σκεψης σας ειναι λαθος
Μπορει να το ανταλλαξε με κατι αλλο μεγαλυτερης αξιας απο 40€

Reaction score
512

-Όχι όχι, εγώ 40 θέλω.

ο βαγγελης μου εδωσε ταμπλετα 7αρα με blue tooth και καρτα sim που κατω απο 150 ευρο δεν την βρισκεις πουθενα. Τι προτιμω , να τσιμπησω τα 40 ευρο η την ταμπλετα?? σαφως την ταμπλετα αυτο ηταν το δελεαρ του και με συμφαιρει αφανταστα
μην ξενχας οτι το δουλευα συνεχεια επι 3 χρονια και προσφαιρε πολλα. Τα επιασε τα λεφτα του . 3 χρονια καταπληκτικης αποδοσης και δινω στην ουσια 60 ευρο για αυτα τα 3 χρονια και παιρνω πισω 40 ευρω τι καλυτερο. Επισης ο ανθρωπος θα κερδισει και ειμαστε ευχαριστημενοι.

Reaction score
512
Απάντηση: Re: Equalizer

Να ρωτήσω κάτι: Που υπάρχει feedback στο subwoofer και γενικά στα ηχεία; Δηλ. που επηρρεάζει ο ήχος που βγαίνει από τα ηχεία την πηγή (αν δεν είναι μικρόφωνο ή - έστω -πικάπ) ή οποιοδήποτε άλλο σημείο ενίσχυσης του σήματος?

Κατά τα άλλα σίγουρα μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα ωραίο παραμετρικό equalzer...
Δες παραπανω στο επισημο σαιτ τι κανει
εγω πριν το αγορασω μπηκα σε ενα βρεττανικο φορουμ και ελεγε ρητα και κατηγοριματικα οτι το συκεκριμενο μηχανημα κανει φοβερη δουλεια στην μεστωτητα του μπασου εξαφανιζονται οι αρμονικες (ναι και τα σαμπ γουφερ εχουν αναδρασεις) απλα αυτο το μηχανημα τις εντοπιζει και τις καταπνιγει αυτοματα

Reaction score
118

-Όχι όχι, εγώ 40 θέλω.

Εντελώς λάθος μήνυμα. Έχει τύχει πολλές φορές να δίνω κάτι εδώ στο av site αλλα παράλληλα να το πουλάω και αλλού. Εδώ χαμηλώνω την προσφορά ανα κάποιες μέρες ενώ αλλού αφήνω την αγγελία ως έχει. Και τελικά πωλείται αλλού. Τι θα έπρεπε να τους λέω. Ξέρετε θα πρέπει να μπείτε στο avsite όπου έριξα την τιμή λόγω της φιλικότητάς μου με το εν λόγω site και πολλά μέλη του; Πόσο ανόητος πρέπει νά'ναι κανείς για να το κάνει;

Reaction score
512

Εμένα μου έχουν τύχει καλές περιπτώσεις και κακές περιπτώσεις μεταχειρισμένα θέλει προσοχή.

Reaction score
84

αυτο ηταν το δελεαρ του και με συμφαιρει αφανταστα
μην ξενχας οτι το δουλευα συνεχεια επι 3 χρονια και προσφαιρε πολλα. .
Φαιρ play με λίγα λόγια fair'ειπείν

Reaction score
512

δινειν και λαβην
ευχαριστημενοι και οι δυο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524