Eurofinals EMMA στην Ολλανδία

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Μόλις τώρα ενημερωθήκαμε οτι στις 8 - 11 Οκτώβρίου γίνεται Πανευρωπαικός διαγωνισμός στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Για όποιον θέλει να ταξιδέψει και να διαγωνισθεί σε αυτό τον τελικό, εμείς απο την μεριά μας μπορούμε να τον βοηθήσουμε αφιλοκερδώς.

Reaction score
41
Απάντηση: Eurofinals EMMA στην Ολλανδία

Μόλις τώρα ενημερωθήκαμε οτι στις 8 - 11 Οκτώβρίου γίνεται Πανευρωπαικός διαγωνισμός στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :107:

και.....

Για όποιον θέλει να ταξιδέψει και να διαγωνισθεί σε αυτό τον τελικό, εμείς απο την μεριά μας μπορούμε να τον βοηθήσουμε αφιλοκερδώς.

...συγχαρητήρια για αυτή την όμορφη σκέψη/ κίνηση εκ μέρους σας!!! Εύγε!! :107:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Επιστρέψαμε απο την Ολλανδία χθες το απόγευμα με πολυ υλικό και πάρα πολλές εμπειρίες, ακούγοντας τα κορυφαία ηχητικά αυτοκίνητα της Ευρώπης.
Δυστυχώς δεν είχαμε Ελληνική συμμετοχή, αντιθέτως οι δυνατοί Ρώσοι ήταν οι περισσότεροι. Εκπληκτικοί η παρουσία της Pioneer με το μεγάλο team που άγγιζε τα 150 τετραγωνικά χώρου, με μια BMW να είναι "αλλού" ηχητικά, όπως και ο εγκαταστάτης που δεν ήθελε (αφού κρίθηκε) να παίζει το αμάξι το cd της ΕΜΜΑ. Καταφέραμε όμως να ακούσουμε το cd Νο 7 της focal. Απλά τέλειο. Καμμία σχέση με αυτοκίνητο και κυριολεκτώ. Έχω ακούσει πολλά οικιακά hi-end και προβληματίστικα με το τι και πως παίζει!!! και με την δυστυχώς σύμφωνοι γνώμη του Δημήτρη, Γιώργου και Κώστα.
Κατα τα άλλα, ηχητικά σε γενικές γραμμές δεν απέχουμε χιλιόμετρα είμαστε κοντά εως και πάρα πολύ κοντά. Στην εγκατάσταση όμως είμαστε πιο πίσω, ειδικά στο κομμάτι SPL που θυμίζουν quality.
Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε κι εμείς εκεί με τουλάχιστον 1 αυτοκίνητο.

Περι Ολλανδίας τώρα είναι μια πανάκριβη χώρα με άσπρους μαύρους ξανθούς "άρτσιμπούρτσι" και κατα το πλείστον όχι ωραίες γυναίκες. όλοι είναι σε μια ρομποτική κατάσταση χωρίς άγχος διότι κάνουν τα απαραίτητα στην εργασία τους, χωρίς κορναρίσματα ύβρεις, υπομονετικοί, και φυσικά δεν τρέχουν στους δρόμους.

Στα κανάλια του Άμστερνταμ όλες οι καφετέριες (μικρού μεγέθους) είναι μέσα στο νέφος απο τα χ...σια αλλά απαγορεύεται το κάπνισμα, ΕΛΕΟΣ. Καλό είναι όποιος πάει να μην περάσει βράδυ απο εκεί.....

Reaction score
24.770

φωτο μαστορα μου φωτο η εστω λινκ!!!!!!

Reaction score
24.770

α και που ειπαμε οτι θα γινει το επομενο νταβαντουρι?

Reaction score
24.770

λοιπον εμαθα οτι ενα παλικαρι βρισκεται ακομα κλινηρης ακομα και μετα απο 25 ενδοφλεβιες, 45 χαπια, 57 υποθετα και 4 σφυριες στο κεφαλι.
μητσο μου μην ανησυχεις θα παμε και εμεις του χρονου εκει!

Reaction score
5

Τα χρειαζομουν τα φαρμακα πριν μερικα χρονια Παναη. Μετα βρηκα εκεινο το αλφαβητικο "βαπορακι" στην Αργυρουπολη και τωρα ειμαι ντιζα.

Χωρις πλακα τωρα μπορει απο κατασκευες τα παλικαρια να εχουν ξεφυγει λιγο αλλα απο ηχο λιγα θα σου ανοιξουν το στομα. Σε γενικες γραμμες ειμαστε αρκετα ψηλα. Υπηρχαν βεβαια και κατι τουμπανα που μοιαζουν απιαστα αλλα μη τα θελουμε και ολα δικα μας. Ασε που αυτα τα μετραγες στο ενα χερι και ειχες και ρεστα κανα δυο δαχτυλα.

Χωρις πλακα τωρα πρεπει να παμε οπωσδηποτε. Πιασε το δικο σου "βαπορακι" (ξερεις εκεινο που συχναζει στο Γουδι) απο τον λαιμο να το εχεις τεντα το cx-7 μεχρι του χρονου τετοιο καιρο.
Εμενα ο Νικος με κυνηγαει να του παω το αυτοκινητο να αρχισουμε ρυθμισεις εντατικες και διορθωσεις στις λεπτομεριες.

Βουρ σου λεω.
Αεραααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

Υ.Γ. Νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο με τα υποθετα.

Reaction score
245

Υ.Γ. Νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο με τα υποθετα.
Δηλαδη ητανε λιγοτερα απο 57 τα υποθετα??????Εστω και ετσι,μπορεις να μας πεις αν τελικα κανανε δουλεια επανω σου η' πρεπει να ξανακανεις την ιδια αγωγη??????
Μην το παρακανεις ομως γιατι μπορει να καλομαθεις και μετα να θελεις μεγαλυτερα για καλυτερο αισθησιακο αποτελεσμα φιλαρακι.:143::143:

Reaction score
24.770

να σας πω ομως την ενσταση μου?
δεν πιστευω οιτ υπαρχουν κατασκευες που θα μας τρομαξουν.
δηλαδη πισω απο μια εντυπωσιακη κατασκευη δεν ειναι απαραιτητο να κρυβεται η ταξη και η μελετη μιας απλουστερης (η μεγαλη πλειοψηφια τηςβαθμολογιας δηλαδη)
ενταξει απο την αλλη οταν κοιτας τους πινακες αποτελεσματων και βλεπεις απο τον 1 στον 14 , 12 ποντους διαφορα ε ναι προκειται για χαος.
θα τα βολεψουμε ολα μανα μ
(α και που σαι, επειδη δεν ξερω αν θα την βγαλω μεχρι τελους χωρις σαμπ, αν βρεθει x2000 graphic edition να βολοδερνει καπου με το λετε να τον τσιμπησω)(μην και μιλησει κανεις στην γυναικα μου σας εσκισα)

Reaction score
24.770

α και που σαι νικο, μπας και μαθαμε τιμη για το 701 ? οεο?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

α και που σαι νικο, μπας και μαθαμε τιμη για το 701 ? οεο?

Καλά που μου το θύμησες πάλι το ξέχασα!

Όσον αφορά για τον επώμενο αγώνα κανονίστε τελευταία στιγμή να μην προλάβουμε και να πάμε χύμα! Αν είναι να πάμε ξεκινήστε από τώρα. Δεν θέλω να πάμε και να χάσουμε, αλλά να το παλέψουμε κι άμα χάσουμε, οκ χάσαμε αξιοπρεπώς.
Πρέπει να έχουμε όλους τους βαθμούς εγκατάστασης με το καλημέρα, γιατί μετά άντε πιάστους στον ήχο.

Μια θέση στη 5άδα είναι πολύ αξιόλογη, αλλά κακά τα ψέματα οι τρεις πρώτοι μένουν στην ιστορία...

Αυτοκίνητα έως 2000 ευρώ να παίζουν τόσο καλά, σημαίνει ότι οι ρυθμήσεις έχουν τον πρώτο λόγο και πολύ χρόνο ακρόασης.

Reaction score
24.770

νικο - γκουχου - το 701 - γκουχου λεω
και πρεπει να κανουμε και ενα μΥτηνγκ για τα θεματα της οργανωσης

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

νικο - γκουχου - το 701 - γκουχου λεω
και πρεπει να κανουμε και ενα μΥτηνγκ για τα θεματα της οργανωσης
Δυστυχώς το δίνει πακέτο κι όχι χωριστά.
Ναι πρέπει να οργανωθούμε για να μην πάθουμε όπως λέει και το ανέκδοτο: έχουμε φάει 5 και δεν ρίξαμε κανένα!
Η συνάντηση μπορεί να γίνει σε κάποιο τύπου vale-vale και ας έρθει όποιος θέλει.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Τώρα μπορείτε να δείτε περίπου 150 φωτογραφίες αυτοκινήτων απο τον Πανευρωπαικό της Ολλανδίας. Είναι στην αρχική σελίδα του www.caraudiotest.gr επάνω δεξιά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo