Eurovision 2023

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.801
-
......άλλον περίμενα , άλλον θα δούμε .
Ας πάρουμε μια γεύση ....
-
-

-
-

...........GO GREECE !

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.724
Η Σουηδία πιστεύω θα κερδίσει φέτος.

Reaction score
2.518
Δεν ειχε τυχει να ακουσω το τραγουδι που εστειλε η Ελλαδα και το ακουσα σημερα. Βασικα ειδα και την εμφανιση στο live.
Καλα ρε μα ποσο ζωα ειμαστε να στειλουμε κατι τετοιο;

Η Σουηδια μου θυμισε τρελη αντιγραφη απο κατι αλλο αλλα δε θυμαμαι τι.

Η Μολδαβια μου αρεσε.

Reaction score
3.081
Μου θύμιζε πρόσκοπο που χοροπηδάει... και που και που προσπαθούσε να το παίξει Rocky Balboa... μα είναι δυνατόν να στείλουμε αυτό το πραμα;
Μέσω επιτροπής είχε βγει ή είχε ψηφίσει ο κοσμος;

Reaction score
6.845
Μέσω επιτροπής είχε βγει ή είχε ψηφίσει ο κοσμος;
Επιτροπή της ΕΡΤ μαζί με επιτροπή 70 ατόμων που επιλέχθηκε τυχαία. Αυτοί επέλεξαν στα 7 που επικράτησαν. Προσωπικά ,θεωρώ καλύτερη την διαδικασία με την ψηφοφορία πανελλαδικά........άλλωστε εμείς τα πληρώνουμε,ας μπορούμε να αποφασίσουμε για τον ποιον (καλό ή κακό) θα στείλουμε.

Η Σουηδια μου θυμισε τρελη αντιγραφη απο κατι αλλο αλλα δε θυμαμαι τι.
Την Σουηδία το 2012......ίδια τραγουδίστρια,παρόμοιο τραγούδι. Το καλό σενάριο, όταν αντιγράφεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

TGD

Reaction score
8.787
Για πρώτη φετος είδα κατευθείαν τον τελικό χωρίς να έχω ακούσει κανένα τραγούδι.
Γενικά το επίπεδο ήταν καλό, δεν άκουσα ούτε ένα να πω "τι το έστειλαν αυτό".
Το τραγούδι της Σουηδίας ήταν ένα b-side των Evanescence. Δεν έπρεπε να βγει το 2023.
Με πήρε ο ύπνος μετα τη Λιθουανία. Από τα πρώτα 21 λοιπόν, ξεχώρισα της Σερβίας, Ισπανίας, Βελγίου, Γερμανίας, Φινλανδίας. Εάν είχα δει του Ισραήλ μπορεί να το προτιμούσα στην πεντάδα μου από τη Γερμανία. Θα σας πω όταν τελειώσει η επανάληψη!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.724

Reaction score
808
Παλιά πέρναγαν και αξιόλογοι μουσικοί. Μετά έγινε πανυγηράκι... Τώρα μόνο διαγωνισμός μουσικής δεν είναι. Εξαίρεση ίσως φέτος η Σουηδία. Ο πολιτισμός;;; της Ευρώπης όπως έχει καταντήσει... Κρίμα αντί να σου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα κοιμάσαι με εφιάλτες.

TGD

Reaction score
8.787
Από χορευτικό προτιμώ την μαυρούλα εδώ:

Τι μύς έχει για να τα κάνει αυτά με τακούνια;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.884
Members
38.254
Νεότερο μέλος