Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Συμφωνώ με την περιγραφή είναι τραγική.ευτυχώς και εκανε βλακεία ο Χάμιλτον και θα εχει λιγο ενδιαφέρον, αλλιώς θα ήταν εντελώς μαπα αγώνας. Τεράστια διαφορά. Δε μου φτάνει η ΑΕΚ έχω και τη Scuderia...
Είναι και ο λόγος που σταμάτησα να παρακολουθώ F1.Συμφωνώ με την περιγραφή είναι τραγική.
Το ίδιο λέμε! Παρουσίαση και σχόλια χωρίς παλμό, με απουσία χρήσιμων πληροφοριών και επεξηγήσεων, με έλλειψη ορθοφωνίας, αδιάφορη και με πολλά συντακτικά λάθη!!! Ο μοναδικός λόγος που φέτος δεν παρακολουθώ F1.Για την ΕΡΤ δεν έχω άποψη. Δεν υπάρχει στη λίστα των καναλιών μου. Στο OTE TV ο σχολιασμός είναι καλός, αν και λίγο άψυχος που θυμίζει περισσότερο ντοκιμαντέρ.
Τα λάθη δεν τα αναφέρω πια γιατί με λένε παράξενο. Πρέπει όμως να αναλογιστούμε και πόσα πληρώνουν τα κανάλια για τους σχολιαστές. Αυτοί που θα άρεσαν περισσότερο θέλουν λεφτά.Το ίδιο λέμε! Παρουσίαση και σχόλια χωρίς παλμό, με απουσία χρήσιμων πληροφοριών και επεξηγήσεων, με έλλειψη ορθοφωνίας, αδιάφορη και με πολλά συντακτικά λάθη!!!

Ποίας ομάδας άραγε;;;Δεν ξερω ποσοι ειδατε τον σημερινο αγωνα,αλλα για αλλη μια φορα φανηκε το ποσο ανικανος ειναι αγωνιστικος επικεφαλης της ομαδας.
Ο Ρόζμπεργκ έκανε πονηριά στη στροφή και εμβόλισε τον Hamilton. Τα δέκα δευτερόλεπτα ποινής που πήρε δεν άλλαξαν τίποτα αφού κράτησε την τέταρτη θέση.
Ετσι πηρε τοσους τιτλους ο Σουμαχερ....Δεν ειχε απλα το καλυτερο αυτοκινητο η φεραρι (τοτε),αλλα παντα ο δευτερος οδηγος ηταν ΔΕΥΤΕΡΟΣ σε ολα. Να θυμηθουμε την εντολη την εντολη στον Μπαριτσελο να αφησει τον Σουμαχερ να περασει μπροστα. (δεν θυμαμαι σε ποιον αγωνα).Το "λάθος" είναι να έχει μία ομάδα δύο οδηγούς που έχουν βλέψεις για το πρωτάθλημα, αντί να υπάρχει ο νο1 οδηγός και ο νο2.