F1

Reaction score
47
προφανως δε λεω οτι δεν ειναι καλός, αλλά δεν ειναι Alonso. Ουτε καν Hamilton μπορώ να πω. Κανει ΠΟΛΛΑ λαθη. Σημερα θα μπορούσε να ειχε φτάσει κοντα (με τοσο πιο φρεσκα ελαστικά) αλλα μπλόκαρε κι έβγαινε εκτος. Δε νομιζω οτι θα περνούσε αλλα ποτε δε ξερεις...

Reaction score
47
ευτυχώς και εκανε βλακεία ο Χάμιλτον και θα εχει λιγο ενδιαφέρον, αλλιώς θα ήταν εντελώς μαπα αγώνας. Τεράστια διαφορά. Δε μου φτάνει η ΑΕΚ έχω και τη Scuderia...

Reaction score
590
ευτυχώς και εκανε βλακεία ο Χάμιλτον και θα εχει λιγο ενδιαφέρον, αλλιώς θα ήταν εντελώς μαπα αγώνας. Τεράστια διαφορά. Δε μου φτάνει η ΑΕΚ έχω και τη Scuderia...
Συμφωνώ με την περιγραφή είναι τραγική.

Reaction score
7.248
Η μεταδοση της ΕΡΤ ειναι τοσο τραγικη, που κανει την περιγραφη των Πουρναρακη-Τρακουσελη (και Σειτανιδη σαν εξτρα),να φανταζει σαν ονειρο θερινης νυκτος........
Με την ευκαιρια,το Μπακου πολυ ομορφη πολη,δεν ξερω τι λεει η υπολοιπη χωρα,αλλα η πρωτευουσα ειναι πολυ καλη.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.793
Για την ΕΡΤ δεν έχω άποψη. Δεν υπάρχει στη λίστα των καναλιών μου. Στο OTE TV ο σχολιασμός είναι καλός, αν και λίγο άψυχος που θυμίζει περισσότερο ντοκιμαντέρ.

I

iMAX 3D

Guest
Για την ΕΡΤ δεν έχω άποψη. Δεν υπάρχει στη λίστα των καναλιών μου. Στο OTE TV ο σχολιασμός είναι καλός, αν και λίγο άψυχος που θυμίζει περισσότερο ντοκιμαντέρ.
Το ίδιο λέμε! Παρουσίαση και σχόλια χωρίς παλμό, με απουσία χρήσιμων πληροφοριών και επεξηγήσεων, με έλλειψη ορθοφωνίας, αδιάφορη και με πολλά συντακτικά λάθη!!! Ο μοναδικός λόγος που φέτος δεν παρακολουθώ F1.

Last edited by a moderator:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.793
Το ίδιο λέμε! Παρουσίαση και σχόλια χωρίς παλμό, με απουσία χρήσιμων πληροφοριών και επεξηγήσεων, με έλλειψη ορθοφωνίας, αδιάφορη και με πολλά συντακτικά λάθη!!!
Τα λάθη δεν τα αναφέρω πια γιατί με λένε παράξενο. Πρέπει όμως να αναλογιστούμε και πόσα πληρώνουν τα κανάλια για τους σχολιαστές. Αυτοί που θα άρεσαν περισσότερο θέλουν λεφτά.

Η έλλειψη ζωντάνιας που ανέφερα είναι ενοχλητική, αλλά δεν θα ήθελα από την άλλη μετάδοση ποδοσφαιρικού τύπου που με απωθεί περισσότερο. Λίγο παραπάνω χρώμα θα ήταν αρκετό.

Τέλος, οι τεχνικές και οργανωτικές πληροφορίες είναι ευαίσθητος τομέας. Εμείς που είμαστε λίγοι τις θέλουμε, ο μέσος θεατής τις βρίσκει κουραστικές. Αυτός είναι και ένας λόγος που η F1 έχει χάσει θεαματικότητα. Την έχουν κάνει περισσότερο πολύπλοκη απ' όσο χρειαζόταν. Ένα αγώνισμα που βασίζεται στην υπερβολή, δεν σηκώνει τόσους περιορισμούς.

Reaction score
47
Θα συμφωνήσω οτι του ΟΤΕ η περιγραφή ειναι οκ, δεν ειναι ασχετοι (ουτε και φοβερα ψαγμένοι βεβαια). Το "αψυχο" νομιζω οτι εχει να κανει και λίγο με τους αγώνες, τι να κανουν δηλ κι αυτοι σε αγώνες οπως αυτός; Μονο ο Σερτζιο και το σαλονάκι με τα νερα εδωσαν χρωμα...

Reaction score
7.248
Δεν ξερω ποσοι ειδατε τον σημερινο αγωνα,αλλα για αλλη μια φορα φανηκε το ποσο ανικανος ειναι αγωνιστικος επικεφαλης της ομαδας.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.793
Ο Ρόζμπεργκ έκανε πονηριά στη στροφή και εμβόλισε τον Hamilton. Τα δέκα δευτερόλεπτα ποινής που πήρε δεν άλλαξαν τίποτα αφού κράτησε την τέταρτη θέση.

Reaction score
47
Δεν ξερω ποσοι ειδατε τον σημερινο αγωνα,αλλα για αλλη μια φορα φανηκε το ποσο ανικανος ειναι αγωνιστικος επικεφαλης της ομαδας.
Ποίας ομάδας άραγε;;;

Reaction score
27.924
Ο Ρόζμπεργκ έκανε πονηριά στη στροφή και εμβόλισε τον Hamilton. Τα δέκα δευτερόλεπτα ποινής που πήρε δεν άλλαξαν τίποτα αφού κράτησε την τέταρτη θέση.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΠΕΡΣΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ "STAY BACK" Ο ΡΟΖΜΠΕΡΓΚ, ΚΑΘΟΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ

ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ.

ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ

ΧΟΝΤΡΑ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ......

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΣΟ.

ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ.

ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ.

ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.793
Το "λάθος" είναι να έχει μία ομάδα δύο οδηγούς που έχουν βλέψεις για το πρωτάθλημα, αντί να υπάρχει ο νο1 οδηγός και ο νο2.

Reaction score
7.248
Το "λάθος" είναι να έχει μία ομάδα δύο οδηγούς που έχουν βλέψεις για το πρωτάθλημα, αντί να υπάρχει ο νο1 οδηγός και ο νο2.
Ετσι πηρε τοσους τιτλους ο Σουμαχερ....Δεν ειχε απλα το καλυτερο αυτοκινητο η φεραρι (τοτε),αλλα παντα ο δευτερος οδηγος ηταν ΔΕΥΤΕΡΟΣ σε ολα. Να θυμηθουμε την εντολη την εντολη στον Μπαριτσελο να αφησει τον Σουμαχερ να περασει μπροστα. (δεν θυμαμαι σε ποιον αγωνα).

Last edited:

Reaction score
47
και μετά τον ανέβασε στο βάθρο και φάγανε πρόστιμο...(και σε αλλο αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον τον άφησε και "πατσίσανε"). Ωραίες εποχές.
Στο άλλο θεμα τωρα, αν δεν υπήρχε και η μεταξύ τους κόντρα οι αγώνες θα ήταν ακόμα πιο αδιάφοροι. Νομίζω οτι το ξέρουν αυτό στη Mercedes και ειναι και λογος που το αφήνουν, γιατι αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον δεν υπαρχουν εσοδα. Πισω βέβαια εχει κόντρες και αγώνα, αλλα κακα τα ψέμματα η 1η θεση ειναι που μετραει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.875
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain