F1

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.197
Ο Hamilton πέρασε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.226
Από τους πλέον ενδιαφέροντες, αν όχι ο πιο ενδιαφέρων, ήταν ο αγώνας της Βραζιλίας.

Πάνω που θα άρχιζα το βρίσιμο με τις συνεχείς διακοπές, ήρθε το τελευταίο σκέλος να με αποζημιώσει. Απλά respect στο -σε μερικές περιπτώσεις- κwλοπαιδάκι Max Verstappen, που σήμερα δίδαξε τι θα πει οδήγηση με @@@ στη βροχή. :hi:

Last edited:

gonis

Luger
Reaction score
12.613
Νομίζω οτι ο Verstappen ειναι ο σύγχρονος Senna.Οσο για τον χαρακτήρα του...ειναι μόλις 18 χρόνων.
Ας του δώσουμε λίγη πίστωση χρόνου.:hi:
Και αυτός ο Vettel... πολύ μπέμπης ρε παιδί μου και ειναι και παγκόσμιος πρωταθλητής.

Last edited:

Reaction score
7.242
πηρε τον τιτλο και αποχωρει.......ουσιαστικα εμενε στην f1 και στην ομαδα του μεχρι να παρει τον τιτλο απεναντι στον Hamilton.Οχι με αλλη ομαδα,αλλα με την ιδια,αυτο μετρουσε για αυτον. Ο τυπος ανοικτα δηλωνει ποσο κωλοπαιδαρας ειναι, για μενα ομως μετα την σημερινη κινηση,κερδισε τον σεβασμο μου.

http://www.newsauto.gr/sok-apoxorisi-rosberg/

gonis

Luger
Reaction score
12.613
Like αλλά γιατί κ@λοπαιδαρας;
Πέρα απο το χρήμα και τη δόξα το άθλημα ειναι ανταγωνιστικό και ανέκαθεν ειχε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Reaction score
7.242
το κωλοπαιδαρας με την καλη εννοια,για αυτο αλλωστε δηλωσα και τον σεβασμο μου.θελω να πω απλα οτι με αυτη την κινηση εδειξε οτι ηθελε να νικησει τον Hamilton και μονο αυτο. Οταν τοσο ξεκαθαρα δειχνεις ποσο μεγαλη κοντρα εχεις με τον teammate σου,5 μερες μετα την κατακτηση σου τιτλου δειχνει οτι το dna σου εχει το γονιδιο του κωλοπαιδισμου,που τελικα ειναι τοσο χρησιμο (κανει νικητες) σε τετοιες περιπτωσεις.

gonis

Luger
Reaction score
12.613
Δεν επικροτώ την απόφαση του αλλά καλός ή κακώς είχαν διαφορετική αφετηρία με Χαμιλτον.
Αυτός γεννήθηκε στη χλιδή ο άλλος ειναι αυτοδημιούργητο ταλέντο

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Περισυ η ομάδα αποφασισε να αλλάξει ομάδες υποστηριξης στους οδηγούς.....κανανε σκάντζα τα τιμ που εττοιμάζανε τα αυτοκίνητα
Τυχαίο ? Ο αγγλος γκρίνιαξε ,ο άγγλος ειχε εγκαταλείψεις ,τα πήρε στην κράνα κάποια στιγμή ,τους εγραψε στα @@δια του στον τελευταίο αγώνα ........:rolleyes:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.866
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain