Firstline flav20 ... να το δωσω?

Reaction score
0
Firstline flav20 ... να το δωσω? Εχει component & coaxial που τα εχω συνδεσει στην SONY KLV32-M1 που εχω..απλα θελω να εχω οσο το δυνατον αριστη ποιοτητας εικονας σε αυτην την TV, αλλα επειδη ειναι φτηνιαρικο το firstline που ειχα παρει απο το carrefour...πριν 2-3 χρονια αν θυμαμαι....μαλλον κατα την γνωμη σας δεν ταιριαζει υποθετω, στο μικρο home cinema που εφτιαξα ? Να παω λοιπον για κατι καλυτερο π.χ. KISS DP-1100 ???

Reaction score
0
Μαλλον...! Θελω να πω δηλαδη...μηπως δεν ταιριαζουν τα λαστιχα απο παπι (firstline), σε μια mercedes (LCD TV 32'')? !!! Τυχαιο το παραδειγμα...βεβαια !!

Reaction score
41
τι δυνατότητες είσόδου έχει η ... mercedes ?

και να συπληρώσω επίσης......
Υπάρχει και Home Cinema (οπότε παίζει και ενισχυτής?) στο σύστημά σου?
& στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν σημαντικές προσθήκες? (πχ προβολέας......)
Και βέβαια τι ποσό είσαι έτοιμος να πληρώσεις...... :roll: :wink:

Reaction score
41
Η τηλεόρασή σου είναι αυτή:

και από ότι βλέπω παίζουν οι εξής δυνατότητες σύνδεσης......

Connections include a direct-digital HDMI interface for use with DTV set-top boxes, a high-definition-compatible component-video input, 3 each composite- and S-video inputs, and an RF coaxial input for hookup with an older VCR, cable box, or antenna.
Επομένως από της σημαντικές εισόδους είμαστε ΟΚ (HDMI, component)

Άρα χρειάζεσαι ουσιαστικά ένα DVDp με έξοδο HDMI οπότε θα είσαι έτοιμος από εικόνα και ήχο!!
Τι χρήματα διαθέτεις???

Reaction score
0
Απο συστημα ηχου, μετεφερα τα 5.1 της creative "playworks" DTT3500 DIGITAL με decoder DOLBY DIGITAL, για οσους τα θυμουνται (πρεπει να ειναι 4-5 χρονια), που μπορω να πω οτι ειναι αρκετα αξιοπιστα και θα λεγα οτι με καλυπτουν πολυ καλα !!! Ξερω βεβαια οτι υπαρχουν στην αγορα πολυ ακριβοτερα & σιγουρα καλυτερα συστηματα ηχου...αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις !!!
Όσο για dvd-player, στρεφομαι μαλλον στο KISS DP-1100 (σχεση αποδοση κοστους παντα)...νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη προταση με λιγα λεφτα !!! Το βρηκα γυρω στα 115 ευρω....Δεν θελω να δωσω περισσοτερα λεφτα !! Δεν βοηθανε οι εποχες !!! Εχει κανεις αποψη για το συγκεκριμενο dvd-player ?

Reaction score
41
Το KISS DP-1100 δεν έχει DVI ή HDMI
Ίσως να ήταν καλύτερα να δοκιμάσεις κάποιο player με ψηφιακή έξοδο εικόνας.
Καλή περίπτωση (και κυρίως οικονομική) είναι της SAMSUNG (αν θα χρησιμοποιήσεις την ψηφιακή έξοδο εικόνας, γιατί από την αναλογική δεν είναι τόσο καλό)

Ααα...το KISS το βρήκες σε πολύ καλή τιμή! :roll: :wink:

Reaction score
0
Βρέ παιδιά απο πότε η Μ1 έχει ψηφιακές εισόδους; Μόνο RCA component για προοδευτική σάρωση απο όσο γνωρίζω.

Reaction score
5
Ένα επώνυμο λογικής αλλά όχι τελείως χαμηλής τιμής με προοδευτική σάρωση πιστεύω θα σε καλύψει τελείως. :wink:

Reaction score
41
Βρέ παιδιά απο πότε η Μ1 έχει ψηφιακές εισόδους; Μόνο RCA component για προοδευτική σάρωση απο όσο γνωρίζω.
Εισαι πολυ σωστος ! Ετσι ειναι !

Και γιατί δεν μας το λες απ' την αρχή mitsubishi??? :shock: :shock: :shock: :?

Τo θέμα με την HDMI το βρήκα στο internet & συγκεκριμένα εδώ:

http://www.brightandsleek.com/Sony_KLV32M1_p/klv32m1.htm

Είναι προφανές ότι κανείς μας εδώ μέσα δεν μπορεί να ξέρει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες μηχανημάτων.
Άρα για κάτι το οποίο για εσάς είναι γνωστό, να μας ενημερώνετε (ή διορθώνετε) για να αποφεύγουμε όλη τη βαβούρα που (όπως φαίνεται εδώ) μπορεί να δώσει και λάθος απαντήσεις.......
Και όχι να ψάχνουμε & μετά από 4 μέρες να βλέπουμε ότι έγινε άδικα............ :(

Τέλος πάντων......
Το KISS 1100 είναι καλή περίπτωση & (όπως έχω ήδη πει) είναι πολύ καλή η τιμή που το βρίσκεις.......

Reaction score
0
Δεν πειραζει φιλε μου...Παντως ηδη το παρηγγειλα απο το mgmanager.gr, σημερα θα το εχω...οποτε σας λεω αποψεις μολις το δοκιμασω !

Reaction score
0
Λοιπον μου ηρθε το KISS, το εβαλα...και εχω την εξης απορια: Ειδα μια ταινια που εχω κανει με το DVDshrink σε 1080i & όντως υπάρχει διαφορά στην ποιότητα εικόνας...όμως εχω σπασιματάκια στην εικόνα...ενω αν κατεβασω σε 720p ή 576p δεν εχω τετοιο προβλημα...όμως...καμια σχεση μετα η ποιότητα εικόνας με 1080i !! Ξερει κανείς τίποτα?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300