Focal Solo 6 Be

Reaction score
384
Πωλούνται τα παραπάνω με συσκευασίες και βάσεις της Focal.Το μόνο ψεγάδι είναι μια φθορά στην πίσω γωνία του ενός ηχείου από ξύσιμο σε τοίχο σε μεταφορά του εντός του σπιτιού για αλλαγή θέσης.Υπάρχουν επίσης εγχειρίδια.Τιμή αδιαπραγμάτευτη 900ευρώ.[Κάτω της μισής τιμής αν υπολογίσω και το κόστος των βάσεων].Πληροφορίες με πμ ή στο 6977582980.
Δημήτρης.

Reaction score
384
Απάντηση: Focal Solo 6 Be

Επαναφέρω την αγγελία μετά από καιρό προσπαθώντας να αποχωριστώ τα αγαπημένα μου ηχεία διότι καλώς ή κακώς το σύστημα μεταφέρθηκε σε χώρο πολύ μεγαλύτερο.Ανταλλαγές μόνο με τελικό ενισχυτή τρανζίστορ,λάμπα ή ακόμα και ψηφιακό.Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.Η τιμή των 900 ευρώ ισχύει σε περίπτωση μετρητών.Ευχαριστώ!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
καλησπερα.

Θα σ ενδιεφερε η ανταλλαγη με το μικροτερα CMS 40 συν τη διαφορα εκ μερους μου?

ευχαριστω.

Reaction score
384

Τα ηχεία προς το παρόν δεσμεύονται από φίλο συμφορουμίτη.Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για το ενδιαφέρον τους.Όπως καταλαβαίνετε τηρείται σειρά προτεραιότητας.Αν δεν προχωρήσει η πώληση θα ενημερώσω!
Καλημέρα!

Reaction score
384

Καλησπέρα,τα ηχεία προς το παρον αποσύρονται,λέω να τα χρησιμοποιήσω σαν δεύτερο σύστημα.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Reaction score
384

Τελικά επειδή είχα υποσχεθεί τα ηχεία στον φίλο ichaltou,τον πρώτο που επικοινώνησε,και για να μην του τη χαλάσω με το πολυκάναλο,τα αποχωρίζομαι με βαριά καρδιά [κλαψ,κλαψ].Τα ηχειάκια πακεταρίστηκαν και ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στον μακρινό Βορρά!Πάμε για άλλα.....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.416

Δημήτρη, απέχεις 2 μοντέλα!

βρε άτιμε ιχαλτού, τα πήρες όλα, όλα!!!!!! αμαν πχια, σταμάτα να αγοράζεις!!!!!!!!!!!

μπράβο αγόρι μου! σωστός!!!!!!!:party:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.416

ααααααααααααα, οκ! μέσα!!!!

(τα ρέστα μου)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.669
Θα ακούς την ουσία της μουσικής σε mono.

Πώς έλεγαν παλιά ότι τα surround formats φτιάχτηκαν για να πουλάνε οι εταιρείες πολλά ηχεία*? Έτσι και το stereo! :lol:

*Το άκουσα φέτος πάλι, είχα να το ακούσω από το '95.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas