Format

Reaction score
5.878
Προσπαθω να κανω φορματ,και οταν ξεκιναει να κανει αντιγραφη αρχειων των windows,απο 0% απευθειας παει στο 100%,και παει αμεσως στην επομενη επιλογη και συνεχιζει κανονικα.Αφου τελειωση η διαδικασια,παει νακανει την εκκινηση των windows,και μετα βγαζει μαυρη οθονη.
Η εγκατασταση γινεται απο dvd. Mετεφερα τα αρχεια σε usb,και παλι κανει ακριβως τα ιδια.

Πρωτη φορα μου εχει τυχει αυτο. Τι μπορει να συμβαινει.

IMG_20200202_152338.jpg

Αφου τελειωσει την διαδικασια......

IMG_20200202_153959[1].jpg

Μαυρη οθονη....

IMG_20200202_154108_HHT[1].jpg

Reaction score
3.527
Ο δίσκος είναι σε καλή κατάσταση; Μήπως είχε πριν τίποτα Linux; Εμένα τέτοια νούμερα μου έκανε ένα netbook που έχω μετά από Ubuntu.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.299
για τι ηλικίας μηχάνημα μιλάμε?
τι φορά πάνω?
και ποιά έκδοση win πας να βάλεις?

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Σκληρος δισκος...
Παρε εναν καινουριο σκληρο και θα δεις οτι θα γινει κανονικα το φορματ.

Reaction score
5.878
Ο δίσκος είναι σε καλή κατάσταση; Μήπως είχε πριν τίποτα Linux; Εμένα τέτοια νούμερα μου έκανε ένα netbook που έχω μετά από Ubuntu.
100% υγεια μετρημενος.
Μήπως είχε πριν τίποτα Linux
10 pro ειχε.
για τι ηλικίας μηχάνημα μιλάμε?
τι φορά πάνω?
8 ετων
270666_bd14cfc5d8433be26f846b3d2be766d3.jpg

και ποιά έκδοση win πας να βάλεις?
windows 7 ultimate (αυτα ζητησαν)

Σκληρος δισκος...
Εχω δοκιμασει 3 δισκους με 100% υγεια.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.299
100% υγεια μετρημενος.

10 pro ειχε.

8 ετων
View attachment 152571

windows 7 ultimate (αυτα ζητησαν)

Εχω δοκιμασει 3 δισκους με 100% υγεια.
θα σου φανεί εξαιρετικά άσχετο...αλλά.....
κάνε μια μαγκιά και άλλαξε την θερμοαγώγιμη στη CPU και ξαναπροσπάθησε

Reaction score
5.878
άλλαξες ''πάστα'' ?
Σιγουρα να το κανω? Το πισι εμαθα εχει περασει πριν δυο μηνες γενικο καθαρισμο και ελεγχο.
Η μετρηση θερμοκρασιας ειναι 37°C βαθμοι. Εδω λεει αν καταλαβα καλα 74.1°C

Reaction score
12.540
Δεν δοκιμάζεις να περάσεις windows 10 σε αυτό τον υπολογιστή, με αυτό το δίσκο, να δούμε τί θα κάνει;

Reaction score
5.878
οταν κολλαει μετα απο εγκατασταση windows
συνηθως καποιο conflict τρωει η μνημη
Εγω πιστευω δεν κανει σωστα την εγκατασταση των αρχειων windows. Δεν μπορει απο 0% σε δευτερολεπτα να λεει 100% και να συνεχιζει στην επομενη διαδικασια. Γιαυτο οταν τελειωσει μενει σε μαυρη οθονη και δεν μπαινει στα windows.

Attachments

daharis666

Moderator
Reaction score
83.299
Σιγουρα να το κανω? Το πισι εμαθα εχει περασει πριν δυο μηνες γενικο καθαρισμο και ελεγχο.
Η μετρηση θερμοκρασιας ειναι 37°C βαθμοι. Εδω λεει αν καταλαβα καλα 74.1°C
δεν με απασχολεί καθόλου τι έχουν κάνει....το θέμα είναι να δεις και εσύ ότι η πάστα είναι εντάξει
(μου έχει τύχει 2 φορές γι αυτό επιμένω):smg:

μετά δοκιμάζεις με μία μνήμη ram μόνο και βλέπουμε;)
οταν κολλαει μετα απο εγκατασταση windows
συνηθως καποιο conflict τρωει η μνημη
συνήθως όταν υπάρχει θέμα με ραμ...βγάζει error και πριν καν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση
Εγω πιστευω δεν κανει σωστα την εγκατασταση των αρχειων windows. Δεν μπορει απο 0% σε δευτερολεπτα να λεει 100% και να συνεχιζει στην επομενη διαδικασια. Γιαυτο οταν τελειωσει μενει σε μαυρη οθονη και δεν μπαινει στα windows.
δοκίμασε και ένα άλλο αντίγραφο win

Reaction score
12.540
Αυτό δεν λέει τίποτα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καλύπτει το πρώτο στάδιο και στα δικά μου μηχανήματα.
Πριν του βγάλεις τα μάτια, δοκιμασε με windows 10. Μάλιστα, πριν επιλέξεις δίσκο εγκατάστασης, πιάσε και διέγραψε όλα τα διαμερίσματα που υπάρχουν στον δίσκο, μέχρι να σου δείχνει μόνο ένα μη διαμορφωμένο διαμέρισμα.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.299
πριν επιλέξεις δίσκο εγκατάστασης, πιάσε και διέγραψε όλα τα διαμερίσματα που υπάρχουν στον δίσκο, μέχρι να σου δείχνει μόνο ένα μη διαμορφωμένο διαμέρισμα.
αυτό εννοείται @Κυριακου Γιαννηs

Reaction score
5.878
Δεν δοκιμάζεις να περάσεις windows 10 σε αυτό τον υπολογιστή, με αυτό το δίσκο, να δούμε τί θα κάνει;
Aρχικα το πισι ειχε windows 7 pro,εγινε αναβαθμιση σε 10pro οπου δουλευε πενα το μηχανημα. Για δικους τους λογους θελουν να μπουν τα 7αρια παλι.

Δεν μου δινει επιλογη απο το bios να κανω boot απο usb.

Attachments

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss