Garmin nuvi

Reaction score
0
παιδια σκεφτομαι για Garmin nuvi θελω 3D απεικονηση τελευταιο μοντελο και στην καλλιτερη τιμη.Περιμενω τις προτασεις σας μιας και δεν μπορω να τα παρακολουθω οπως οταν ημουν Ηλιουπολη γιατι τωρα ειμαι σε χωριο τερμα Ελλαδα νοτιες παραλιες Κρητης
ευχαριστω Γιαννης

Reaction score
38
Απάντηση: Garmin nuvi

Προχθές πήρα το 1410. 100Ε από το ΜediaMarkt σε προσφορά (μάλλον θα αντικατασταθεί από άλλο μοντέλο)
δες και τιμές skroutz

Mέχρι στιγμής πολύ καλό (αλλά δεν το έχω χρειαστεί πραγματικά, απλά για τσεκάρισμα λειτουργεί προς το παρόν), μεγάλη οθόνη (5άρα) και με σχετικά καλή ευκρίνεια (ρυθμίζεται και η φωτεινότητα), γρήγοροι επαναυπολογισμοί πορείας (προφανώς έχει καλό επεξεργαστή), σχετικά καλό ήχο (φωνητικές οδηγίες) αλλά μη περιμένεις να το ακούς καθαρά με μουσική και δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις χάρτες (δωρέαν αναβάθμιση).

Έχει και διάφορα άλλα features που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, όπως wifi (για σύνδεση με κινητό και ανοιχτής ακρόαση)...

Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία απο αυτά τα μπλιμπλίκια οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη τιμή (βασικά το πήρε και ένας φίλος και απο εκεί μάζεψα πληροφορίες).

Reaction score
3.499

Το 2495 στα 215e
Το μειονέκτημα ειναι ότι έχει μόνο ελληνικούς χάρτες

Reaction score
3.499

Το 2495 στα 215e
Το μειονέκτημα ειναι ότι έχει μόνο ελληνικούς χάρτες
Διορθωση:
Το 2495 LMT στα 215 e ειναι με Ευρωπαϊκό & Ελληνικο χάρτη & ισόβιες αναβαθμισεις ενώ το 2495 με 149 e εχει μονο τον Ελληνικό & ισόβιες αναβαθμίσεις. Η συγκεκριμένη συσκευή δεν εχει 3D.
3D εχει μονο η σειρά 34xx

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.088
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos