Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 16.504
GLOOMY SUNDAY
2001 Ein Lied von Liebe und Tod
Σκηνοθεσια: Rolf Schuebel
Παραγωγη: Universal Pictures Video-A Division of Universal Pictures Germany GMBH
Διαρκεια>108'
FSK:16
dolby Digital 4:3
- Ενα τραγουδι που μιλα για την αγαπη και το Θανατο
Αισθηματικο δραμα με εξαιρετικους ηθοποιους!
Joachim Krol - "Laszlo Szabo" !!!
Erika Marozsan-"Ilona" Μου θυμιζει δυο ελληνιδες ηθοποιους!:cool_4:
Stefano Dionisi-"Andras Aradi" και ο απολυτος....
BEN BECKER-"Eberhard Wieck", ο ξανθος θεος(!) με την μπασα ερωτικη φωνη,λιγο περισσοτερο οξυζενε για να μοιαζει τελεια με Αριο.Ενας ρολος που τον αδικει ως προς τις υποκριτικες ικανοτητες του.....
Προκειται για μια συγκινητικη ιστορια μιας αγαπης που ξεπερνα τον θανατο....
Μια γυναικα αναμεσα σε τρεις αντρες.Μια μελωδια που καποτε θα ντυσει
τους στιχους που θα ειναι καταλυτικοι για τη μοιρα του νεαρου Εβραιου συνθετη....
Ενα επικυνδυνο,"στοιχειωμενο"?-καταραμενο σιγουρα τραγουδι και μια αγαπη σε μια φοβερη περιοδο....
Βρισκομαστε στα προ8υρα του ξεσπασματος του β' παγκοσμιου πολεμου στην Βουδαπεστη.....Η ιστορια εκτυλισσεται αναδρομικα.....
"Θα σας το ανταποδωσω...Μου σωσατε τη ζωη!!!Σας το χρωσταω...Οφθαλμος αντι οφθαλμου...ΘΑ επιστρεψω.....!"
Κι επιστρεφει.....
Στα 80ά του γενε8λια γυρνα με τη συζυγο στο μερος με τις αναμνησεις...εχουν περασει 60 χρονια....
"Παρακαλω,παιξτε μου εκεινο το τραγουδι....Ξερετε ποιο...."
Οι αναμνησεις ξαναζωντανευουν καθως βλεπει την φωτογραφια που της ειχε βγαλει στο πιανο.
Πεφτει κατω νεκρος.....Καταραμενη μελωδια....
"Το τραγουδι ηταν πολυ ωραιο....Ευχαριστω πολυ!Πρεπει να φυγω τωρα...."
157 ατομα μεσα σε οχτω εβδομαδες....αυτοκτονησαν....
"Δεν κλεινω το μαγαζι μου ουτε για μια μερα!Μονο αν γινει κατι....κατι...Κατακλυσμος πρεπει να γινει για να το κλεισω!"
"Προτιμω να την μοιραζομαι,παρα να παραιτηθω...."
3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.....
"Χρειαζομαι 1000 δολαρια για καθε εναν...Δεν ειναι πολλα...
Να,αν καποιος ειναι 27 χρονων την ημερα που θ αποδρασει και προσδοκουσε να φτασει την ηλικια των 70 χρονων....τοτε του απομενουν αλλα 43 χρονια ζωης....Δηλαδη 516 εναπομειναντες μηνες
ζωης...."
-"Ναι,βεβαια...αυτο σημαινει λιγοτερα απο δυο δολαρια για καθε επιπλεον μηνα ζωης....! Δεν ειναι πολλα τα χρηματα,αν φανταστει κανεις ποσο παει το νοικι σημερα.... !"
"Μπορουμε και να τ αφησουμε .....Τοτε δεν θα τους κοστισει τιποτα τους φιλους σου....ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!!!!"
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ....κι αν οχι....τοτε σιγουρα μια βροχερη Κυριακη!!!:cool_4:
2001 Ein Lied von Liebe und Tod
Σκηνοθεσια: Rolf Schuebel
Παραγωγη: Universal Pictures Video-A Division of Universal Pictures Germany GMBH
Διαρκεια>108'
FSK:16
dolby Digital 4:3
- Ενα τραγουδι που μιλα για την αγαπη και το Θανατο
Αισθηματικο δραμα με εξαιρετικους ηθοποιους!
Joachim Krol - "Laszlo Szabo" !!!
Erika Marozsan-"Ilona" Μου θυμιζει δυο ελληνιδες ηθοποιους!:cool_4:
Stefano Dionisi-"Andras Aradi" και ο απολυτος....
BEN BECKER-"Eberhard Wieck", ο ξανθος θεος(!) με την μπασα ερωτικη φωνη,λιγο περισσοτερο οξυζενε για να μοιαζει τελεια με Αριο.Ενας ρολος που τον αδικει ως προς τις υποκριτικες ικανοτητες του.....
Προκειται για μια συγκινητικη ιστορια μιας αγαπης που ξεπερνα τον θανατο....
Μια γυναικα αναμεσα σε τρεις αντρες.Μια μελωδια που καποτε θα ντυσει
τους στιχους που θα ειναι καταλυτικοι για τη μοιρα του νεαρου Εβραιου συνθετη....
Ενα επικυνδυνο,"στοιχειωμενο"?-καταραμενο σιγουρα τραγουδι και μια αγαπη σε μια φοβερη περιοδο....
Βρισκομαστε στα προ8υρα του ξεσπασματος του β' παγκοσμιου πολεμου στην Βουδαπεστη.....Η ιστορια εκτυλισσεται αναδρομικα.....
"Θα σας το ανταποδωσω...Μου σωσατε τη ζωη!!!Σας το χρωσταω...Οφθαλμος αντι οφθαλμου...ΘΑ επιστρεψω.....!"
Κι επιστρεφει.....
Στα 80ά του γενε8λια γυρνα με τη συζυγο στο μερος με τις αναμνησεις...εχουν περασει 60 χρονια....
"Παρακαλω,παιξτε μου εκεινο το τραγουδι....Ξερετε ποιο...."
Οι αναμνησεις ξαναζωντανευουν καθως βλεπει την φωτογραφια που της ειχε βγαλει στο πιανο.
Πεφτει κατω νεκρος.....Καταραμενη μελωδια....
"Το τραγουδι ηταν πολυ ωραιο....Ευχαριστω πολυ!Πρεπει να φυγω τωρα...."
157 ατομα μεσα σε οχτω εβδομαδες....αυτοκτονησαν....
"Δεν κλεινω το μαγαζι μου ουτε για μια μερα!Μονο αν γινει κατι....κατι...Κατακλυσμος πρεπει να γινει για να το κλεισω!"
"Προτιμω να την μοιραζομαι,παρα να παραιτηθω...."
3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.....
"Χρειαζομαι 1000 δολαρια για καθε εναν...Δεν ειναι πολλα...
Να,αν καποιος ειναι 27 χρονων την ημερα που θ αποδρασει και προσδοκουσε να φτασει την ηλικια των 70 χρονων....τοτε του απομενουν αλλα 43 χρονια ζωης....Δηλαδη 516 εναπομειναντες μηνες
ζωης...."
-"Ναι,βεβαια...αυτο σημαινει λιγοτερα απο δυο δολαρια για καθε επιπλεον μηνα ζωης....! Δεν ειναι πολλα τα χρηματα,αν φανταστει κανεις ποσο παει το νοικι σημερα.... !"
"Μπορουμε και να τ αφησουμε .....Τοτε δεν θα τους κοστισει τιποτα τους φιλους σου....ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!!!!"
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ....κι αν οχι....τοτε σιγουρα μια βροχερη Κυριακη!!!:cool_4: