Hχεία Reekin 2.0 για Pc

Reaction score
0
Kαλημέρα,
ψάχνω ηχεία 2.0 για pc μέχρι 100-120 ευρώ και το μάτι μου έπεσε σε αυτά.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501558
Η απόκριση συχνότητας μου φαίνεται καλή(35 ~ 20000Hz).
Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω καμία άλλη πληροφορία για αυτά πέρα από διαστάσεις( 150 x 280 x 500 mm) και βάρος 15kg.
Aν έχετε κάποια άλλη πρόταση,πάντα σε 2.0,θα ήθελα να μου πείτε.

Reaction score
0
Απάντηση: Hχεία Reekin 2.0 για Pc

Ευχαριστώ για το reply

Τα ξέρω τα creative που postαρες αλλά με 130 ευρώ σίγουρα θα πήγαινα για active monitors.
Έχω ψάξει μάλιστα.
Έλεγα για αυτά
http://www.zzounds.com/item--MDOAV40

Τα βρίσκω Ελλάδα,120-130 ευρώ,αλλά με απέτρεψε η συχνότητα απόκρισης(85Hz-20kHz)
Διάβασα και μερικά άρθρα που έγραφαν ότι τόσο φθηνά monitor δεν αποδίδουν ουσιαστικά και ότι είναι περισσότερο για να έχεις την ψυχολογία ότι έχεις monitor.
Έβλεπα και τα Behringer MS-40 αλλά δεν ξέρω..

Σίγουρα προτιμώ ηχεία monitor,απλά έλεγα μηπως τα Reekin είναι κανένα value for money και ας είναι hi-fi ηχεία.
Η χρήση είναι ακρόαση μουσικής και jamάρισμα με κιθάρα.
Σπάνια να γράψω κάτι σε κάποιο DAW,αλλά καμία σχέση με πολυκάναλες ηχογραφήσεις ή mastering.

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση μέχρι 130-150 ευρώ δεκτή.
Από αγγελία,ειδικά από απόσταση δεν θα ήθελα να πάρω ηχεία.
Αν υπάρξει κάτι κοντά μου,γιατί όχι..

Reaction score
7.089

στα χρηματα αυτα νομιζω οτι δεν αγοραζεις κατι ιδιαιτερο,αν ανεβεις στα 250 ομως υπαρχουν αρκετα καλα ηχεια μονιτορ. Τα Reekin σε καμια περιπτωση δεν ειναι ηχεια hi-fi οπως και τα t40 που σου ειπα,ειναι απλα αξιοπρεπη ηχεια για υπολογιστη,σαφως καλυτερα απο τα πλαστικα σκουπιδια των 20 και 30 ευρω ή τα μπουμπουνιστα ηχεια τυπου 2.1 της ιδιας η ακομα και αρκετα ανωτερης κατηγοριας τιμης.

Reaction score
0

Τα Reekin σε καμια περιπτωση δεν ειναι ηχεια hi-fi οπως και τα t40 που σου ειπα,ειναι απλα αξιοπρεπη ηχεια για υπολογιστη,
Σωστά.
Καταχρηστικά χρησιμοποίησα τον όρο hi-fi,σε καμία περίπτωση δεν τα θεωρώ υψηλής πιστότητας.
Απλά μου θυμίζουν ηχεία μικρών φθηνών ηχοσυστημάτων,που ίσως καταχρηστικά ονομάζονται Hi-Fi,της τάξης των 200 ευρώ.

Για τα συγκεκριμένα Reekin δεν βρήκα καμία κριτική πουθενά.
Αν googlάρεις το μοντέλο σε βγάζει σε 2-3 site πώλησης και στην εταιρεία.
Review πουθενά.
Μάλλον είναι καινούργια έκδοση.

Αυτό σκέφτηκα λοιπόν,να πάρω αξιοπρεπή ηχεία για υπολογιστή,όπως αυτά ή τα t40,
ή να πάρω φθηνά monitor και να ακούω χειρότερα τελικά,απλά για να λέω ότι πήρα monitor..:203:

Reaction score
7.089

αν ανεβεις λιγο σε χρηματα θα παρεις κατι σαφως καλυτερο,απο συζητησεις που εχουν γινει εδω παλιοτερα σου προτεινω μερικα

Fostex PM0.4 200 περιπου ευρω,KRK RP-5 G2 280,Yamaha HS50M στα 280,JBL Control 2P στα 230 ,απλα για να παρεις μια ιδεα.Αυτα καμια σχεση δεν εχουν με τα creative ή τα Reekin και πιστευω αξιζει να περιμενεις λιγο να μαζεψεις τα παραπανω χρηματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis