H Χαρούλα στο .... TerraVibe για τον Λοϊζο!

Reaction score
49
Μία συναυλία στο Terra Vibe, στη Μαλακάσα, θα δώσει το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου η Χαρούλα Αλεξίου με τραγούδια του Μάνου Λοΐζου.

Θα ερμηνεύσει τραγούδια που λατρεύονται ακόμα και την ακολουθούν σε όλη την πορεία της, σε στίχους, κυρίως, του Λευτέρη Παπαδόπουλου και του Μανώλη Ρασούλη, αλλά και του Δημήτρη Χριστοδούλου, της Κωστούλας Μητροπούλου, του Φώντα Λάδη.
Στο μαγικό αυτό ταξίδι την συντροφεύουν το «Τρίφωνο»: Ερωφίλη, Νίκος Κουρουπάκης, Δημήτρης Υφαντής και13 εξαίρετοι μουσικοί που παίζουν ακουστική και κλασική κιθάρα, μπουζούκι, τζουρά, μαντολίνο, ακορντεόν, ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, φλογέρα, φλάουτο, βιολί, βιολοντσέλο, κλασικό & ηλεκτρικό πιάνο, πλήκτρα, τύμπανα, κρουστά & σαντούρι.
Η διάρκεια του προγράμματος θα ξεπεράσει τις δύο ώρες και όλοι οι θεατές θα παρακολουθήσουν την παράσταση καθήμενοι.
Oι πόρτες θα ανοίξουν στις 19.30 και η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21.30
Κρατήσεις εισιτηρίων στο 210 3608366

Προπώληση στα Ticket House, Pmw και www.ticketpro.gr
Τιμές 15 euro φοιτητικό και 20 euro ενηλίκων

news.in.gr

Reaction score
22
Την συγκεκριμένη συναυλία την παρακολούθησα στις 31 του Ιούλη στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας.

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ "μικρό" για να κρίνω την Χαρούλα Αλεξίου , πόσο μάλλον τις συνθέσεις του Μάνου Λοίζου....

Ετσι θα περιοριστώ στα τεχνικά.
Ο ήχος ήταν υπέροχος και λόγω του χώρου ( για όσους δεν ξερουν είναι ένα μικρό Ωδείο Ηρωδη του Αττικού) αλλά φαντάζομαι και λόγω των αξιόπιστων μηχανημάτων που "οδηγούσαν" την ορχήστρα.
Η φωνή της Χαρούλας χρειάστηκε μόλις ένα τραγούδι για να "ζεσταθεί" και να στείλει το καταμεστο ωδείο στα ουράνια!

Κορυφαίες στιγμές - κατα την ταπεινή προσωπική μου γνώμη - ήταν το "Νανούρισμα" ( ναι αυτο που έλεγε η Βουγιουκλάκη...) και το ζειμπέκικο της Ευδοκίας. Στο ζειμπέκικο η Χαρούλα ρώτησε αν υπήρχε κάποιος φαντάρος αναμεσα στο κοινο , και λιγο μετα τις πρωτες νοτες σηκώθηκε ένα παλικάρι και χόρεψε κάτω από τα παλαμακια της Αλεξίου. Χόρεψε δε τόσο καλά που μπορεί και να ήταν από τους "δικούς" της ανθρώπους!!

Τελειώνοντας θα πω μόνο πως θεωρώ που ήμουν πολύ μα πολύ τυχερός , που ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.829
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025