H.O.L παράπονα...

cbk

Reaction score
5
Έχει κανείς παράπονο από HOL DoublePlay σχετικά με :
α) πλασματικές (προς τα πάνω) χρεώσεις κλήσεων προς κινητά
β) διακοπή της παροχής παρακολούθησης του λογαριασμού μέσω internet?

Συγκεκριμένα, ενώ υποσχέθηκαν 60' δωρεάν κλήσεις προς κινητά κάθε μήνα, τον Σεπτέμβριο (στις 15/9/08 το διαπίστωσα μέσω internet) με χρέωσαν χωρίς να το έχω ξεπεράσει! (υπολογισμένο ακόμη και με τον δικό τους "τρόπο":όταν αμέσως παραπονέθηκα και ρώτησα πως το υπολογίζουν, μου αποκάλυψαν πως ακόμη και για ένα δευτερόλεπτο μετά από συμπλήρωση λεπτού, χρεώνουν όλο το επόμενο λεπτό!)

Φυσικά δεν ξαναχρησιμοποίησα κλήσεις προς κινητό για το υπόλοιπο του μήνα...και φυσικά από εκείνη την ημερομηνία και μετά σταμάτησε και η δυνατότητα παρακολούθησης του λογαριασμού μου!

Από τότε, σε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και 2 e-mail δεν μπόρεσαν να μου αποδείξουν κάτι (ο κάθε υπάλληλος δεν ήξερε και πρότεινε ως επιχείρημα οτι δεν μετρούσα σωστά...) και όταν ζήτησα να μου στείλουν τον επίμαχο λογαριασμό (Σεπτεμβρίου'08) με τις κλήσεις, μου έστειλαν του Αυγούστου!

Στην ερώτησή μου γιατί σταμάτησε η παροχή της παρακολούθησης των κλήσεών μου από την επομένη (16/9/08) της διαμαρτυρίας μου απάντησαν πως η παροχή αυτή σταμάτησε για όλους τους συνδρομητές και όχι μόνο για μένα!!!

Γι'αυτό και ψάχνω για ομοιοπαθείς!

Κρίμα γιατί πριν από πολλά χρόνια ήμουν ευχαριστημένος συνδρομητής. Τώρα, απλά θα περιμένω να τελειώσει ο χρόνος (τον Μάιο) και δε θα με ξαναδεί!

Ξέχασα να αναφέρω και την χειρότερη ποιότητα γραμμής (σε σχέση με Αltec και ΟΤΕ).
Παρεπιπτόντως, σήμερα το απόγευμα αποκαταστάθηκε μια διακοπή στο σταθερό (όχι στο internet!) διάρκειας 48 ωρών!!

Reaction score
172
Απάντηση: H.O.L παράπονα...

Δεν σου απαντησε κανεις ε;
Μη νομιζεις οτι δεν εχουν προβληματα απλα βαρεθηκαν να τα γραφουν.

cbk

Reaction score
5
Re: Απάντηση: H.O.L παράπονα...

Δεν σου απαντησε κανεις ε;
Μη νομιζεις οτι δεν εχουν προβληματα απλα βαρεθηκαν να τα γραφουν.
Ελπίζω να μη βαριούνται και να αλλάξουν πάροχο! (εγώ θα το κάνω ακόμη και κάθε χρόνο αν χρειάζεται!).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi