Harbeth Super HL5

Reaction score
63

Attachments

Reaction score
4.825
με κολαζεις να τσακωθω με την γυναικα μου ... για το εξοικο !
παιζουν θεΪκα , γιατι τα δινεις ?
τι θα παρεις ?

Reaction score
63
Απάντηση: Harbeth Super HL5

Το σαράκι της αναβάθμισης χτύπησε ξανά... Και μην ξεχνάς ότι ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο!
Όσον αφορά τα υποψήφια ηχεία που έχω στο μυαλό μου έχεις πμ.

Reaction score
35
Re: Απάντηση: Harbeth Super HL5

ας μάθουν και οι κοινοί θνητοί το καλύτερο του καλού:111:

Reaction score
13
Απάντηση: Re: Απάντηση: Harbeth Super HL5

Με τι ενισχυτικά-πηγές τα οδηγούσες;

Τις βάσεις θα τις κρατήσεις;

Reaction score
63
Απάντηση: Re: Απάντηση: Harbeth Super HL5

ας μάθουν και οι κοινοί θνητοί το καλύτερο του καλού:111:
Αυτή τη στιγμή έχω για υποψήφια τα παρακάτω:
1. PMC OB1i
2. Audio Physic Scorpio II
3. Dynaudio Focus 360.

Με τι ενισχυτικά-πηγές τα οδηγούσες;

Τις βάσεις θα τις κρατήσεις;
Ενισχυτής Creek Destiny 2 - Πηγή Xindak Dac 8.
Όσον αφορά τις βάσεις αυτές είναι διαθέσιμες να πουληθούν και ξεχωριστά εφόσον ο υποψήφιος αγοραστής των ηχείων δεν τις θέλει.

Reaction score
35
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Harbeth Super HL5

Δημήτρη
από τις επιλογές που αναφέρεις, μάλλον φαίνεται ότι δεν σε ικανοποίησε η επιτομή του "εγγλέζικου" ήχου ala Harbeth.Τώρα και μεταξύ τους τα 1, 2, 3 είναι διαφορετικής φιλοσοφίας και έμφασης. Δεν εχω ακούσει το 1 αλλά είμαι ακούω με transimision line τα τελευταία δέκα χρόνια. Το 2 δεν με εντυπωσίασε, ίσως φταίνε οι ala BBC εμμονές μου (εναλλάσω συχνά τα IMF με τα LS3/5a όταν και όποτε βολεύει). Το 3 δεν το άκουσα αλλά είχα κάποιο Dynaudio τα παλιά χρόνια, τόσο παλιά που δεν θυμάμαι ποιό ακριβώς, το μόνο που ανακαλώ (αν υπάρχει ακουστική μνήμη, που δεν υπάρχει παρά τις εξυπνάδες των reviwers) είναι ο monitor χαρακτήρας τους.
Θανάσης

Reaction score
63
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Harbeth Super HL5

Δημήτρη
από τις επιλογές που αναφέρεις, μάλλον φαίνεται ότι δεν σε ικανοποίησε η επιτομή του "εγγλέζικου" ήχου ala Harbeth.Τώρα και μεταξύ τους τα 1, 2, 3 είναι διαφορετικής φιλοσοφίας και έμφασης. Δεν εχω ακούσει το 1 αλλά είμαι ακούω με transimision line τα τελευταία δέκα χρόνια. Το 2 δεν με εντυπωσίασε, ίσως φταίνε οι ala BBC εμμονές μου (εναλλάσω συχνά τα IMF με τα LS3/5a όταν και όποτε βολεύει). Το 3 δεν το άκουσα αλλά είχα κάποιο Dynaudio τα παλιά χρόνια, τόσο παλιά που δεν θυμάμαι ποιό ακριβώς, το μόνο που ανακαλώ (αν υπάρχει ακουστική μνήμη, που δεν υπάρχει παρά τις εξυπνάδες των reviwers) είναι ο monitor χαρακτήρας τους.
Θανάσης
Θανάση, σ' ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις/συμβουλές σου. Όταν με το καλό έρθει η στιγμή της αναζήτησης για καινούργιο ηχείο είμαι σίγουρος ότι θα μου φανούν αρκετά χρήσιμες.

Παρακαλώ όμως να μη χαλάμε τη ροή της αγγελίας.

Όποιος φίλος έχει να πει, να προτείνει ή να ρωτήσει κάτι που δεν έχει σχέση με την αγγελία πολύ ευχαρίστως να μου το στέλνει με πμ.

Reaction score
63
Απάντηση: Harbeth Super HL5

Στα 1600€ και δώρο οι βάσεις.
Λίγα λόγια για τις βάσεις. Είναι ύψους 40cm, ξύλινες, βάρους 14 κιλών έκαστη, διαθέτουν ακίδες και έχουν φτιαχτεί έχοντας σαν πρότυπο τις Καναδέζικες Skylan.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.183
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90