HDMI DVD & LG 37''LP1R

Reaction score
0
Ρε παιδιά αρχικά θα ήθελα να πω τον πόνο μου...Πήρα πρόσφατα την LG 37''LP1R μια αντικειμενικά καλή τηλεόραση και το σήμα της κεντρικής κεραίας είναι ότι πρέπει για την αντίστοιχη των 14'' αν υπάρχει!!! :twisted: Οπότε μπαίνω στην διαδικασία για δορυφορικά πιάτα κτλ. Από πλευράς DVD τι προτείνετε σε HDMI? Είχα σταμπάρει το SONY DVP-NS92V αλλά κάτι άκουσα ότι πέθανε. Η λύση ενός PC λέτε είναι καλύτερη??? HELP

Reaction score
0
Φίλε TAKILL, φαντάζομαι να γνωρίζεις ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες Dvd.
Αυτά που κάνουν upscaling (ανεβάζουν την ανάλυση στα απλά dvd ) και
αυτά που παίζουν πραγματικό High Definition υλικό.
Πες μου περίπου πόσα € διαθέτεις και τι ακριβώς θέλεις να βλέπεις, για να βοηθήσω όπου μπορώ. Υπάρχουν τόσες πολλές συσκευές πλέον που αν ξεκινήσω έτσι αόριστα
να τα αναλύω θα γράψω μυθιστόρημα.Γίινε λίγο πιο συγκεκριμένος, τι ακριβώς
ψάχνεις.

Reaction score
0
Φίλε danielo βασικά σκεφτόμουν για ένα DVD το πολύ 400EYRO όταν άκουσα ότι στα ίδια λεφτά παίζουν PC. Προφανώς σε αυτά τα λεφτά μιλάμε για upscaling και όχι για πραγματικό High Definition. Σωστά ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Με 400 Ευρώ είναι λίγο δύσκολο να φτιάξεις Pc που να έχει την δύναμη να παίζει HD. Με λίγα παραπάνω όμως μπορείς...

Στην ίδια τιμή εγώ θα σου πρότεινα ή το Kiss 600 ή το snazio που και τα 2 παίζουν hd αρχεία και κάνουν και πολύ καλό upscaling...

Reaction score
0
Φίλε TAKILL θα συμφωνήσω απόλυτα με το Χρήστο.
Με 400 € λίγο δύσκολο _απίθανο_ να φτιάξεις Pc.
Οπότε οι επιλογές που έχεις είναι 2.
1. Για upscaling DVD θα σου πρότεινα το Philips 9000cineos και το Denon 1920.
Μια τίμια πρόταση είναι και το Samsung 950 (150+κάτι στο Pixmania) αλλά σε λίγο
αντικαθίσταται από το 960 αν μπορείς να περιμένεις. Αν έχεις ταινίες Divx το samsung είναι μονόδρομος γιατί παιζει ελληνικούς υπότιτλους + είναι και universal(sacd Κτλ)
Το Sony που σκεφτόσουν έχει_είχε μάλλον_ φοβερή εικόνα στην δική μου Hitachi
LD7200 32" αλλά άφηνε κενό από πάνω και αριστερά στην οθόνη περίπου 1~2 εκ
λόγω προβλήματος στον scaler.Πάντως έχει περίπου 250€ και παίζει και Divx με σωστά Ελληνικά.Αν μπορείς να το δοκιμάσεις πριν το αγοράσεις θα σου έλεγα να το δεις μήπως και στην δική σου TV δεν το κάνει ή δε σε ενοχλεί.Εγώ το επέστρεψα) Βέβαια και αυτό αποσύρεται σε λίγο λόγω του προβλήματος που δε λύνεται με firmware.
2. Για HD player dvd υπάρχουν οι λύσεις που προτείνει ο Χρήστος. Είναι περιττό να αναφέρω πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Kiss ή του snazio
γιατί σ' αυτό το forum έχουν χυθει τόνοι μελάνι και για τα 2 και μπορείς να ενημερωθείς. Εγώ παράγγειλα το snazio και το περιμένω σε λίγες μέρες από
Ολλανδία- υποτίθεται λόγω του ότι είναι πιο παλιό άρα και πιο δοκιμασμένο -σε
αντίθεση με το kiss που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά ακόμα εμφανίζει
προβλήματα που θα διορθωθούν σε επόμενα firmware.Πάντως κανένα δεν είδα ακόμη από τα 2 παραπάνω και συνεπώς όλα είναι απόψεις φίλων που έχουν το
ένα ή το άλλο dvd.Κι επειδή προβλέπω ότι θα πελαγώσεις όπως κι εγώ βάλε σε προτεραιότητα τις ανάγκες σου και αποφάσισε. Και προπαντός μη ψάξεις το τέλειο
γιατί απλά .....δεν υπάρχει.Για οποιαδήποτε βοήθεια στη διάθεσή σου.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.210
Members
38.307