HELP ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ PANASONIC900

Reaction score
0
...ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ...Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ 2.60 ΥΨΟΣ , ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.....ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ!!!!! PLEASE :o :o :o

Reaction score
34
Τι θα έλεγες για γυαλινο ραφάκι (αμμοβολή); Σχετικα αντικείμενα με αυτό θα βρεις στο πρακτικερ. Αλλη λύση (ακομψη για μενα) αυτες οι μεταλλικές ταβλες που βαζουν τις παλιες τηλεοράσεις στους τοιχους δωματιων. Μπορει να εχεις δει σε ξενοδοχεια κατι σχετικο. Αλλη λύση στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Εχει τρολευ για προβολεις με ρυθμιζόμενο ύψος. θα το δεις στο διαφημιστικο τους φυλλαδιο. Αυτα.....

Εγω τον εβαλα στο ταβανι. Αν ο καναπες ειναι κολλητα στο πισω τοιχο, παλι μπορεις να τον βαλεις τον προβολεα στο ταβάνι. Νομιζω οτι ειναι η πιο λογικη λυση.

Reaction score
0
arislimp said:
Τι θα έλεγες για γυαλινο ραφάκι (αμμοβολή); Σχετικα αντικείμενα με αυτό θα βρεις στο πρακτικερ. Αλλη λύση (ακομψη για μενα) αυτες οι μεταλλικές ταβλες που βαζουν τις παλιες τηλεοράσεις στους τοιχους δωματιων. Μπορει να εχεις δει σε ξενοδοχεια κατι σχετικο. Αλλη λύση στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Εχει τρολευ για προβολεις με ρυθμιζόμενο ύψος. θα το δεις στο διαφημιστικο τους φυλλαδιο. Αυτα.....

Εγω τον εβαλα στο ταβανι. Αν ο καναπες ειναι κολλητα στο πισω τοιχο, παλι μπορεις να τον βαλεις τον προβολεα στο ταβάνι. Νομιζω οτι ειναι η πιο λογικη λυση.
THANK YOU!!!!

Reaction score
0
Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μια μεταλλική βάση τηλεόρασης αντεστραμμένη, δηλαδή ανάποδα. Ο προβολέας βιδώνει από κάτω της και την καλύπτει πλήρως, να μην φαίνεται τίποτα παρά μόνο ο μεταλικός βραχίονας που εκτείνεται μερικά εκατοστά στο πίσω μέρος μέχρι τον τοίχο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.481
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134