Hi end cd-transport

Status
Not open for further replies.
Reaction score
49
Πωλειται cd transport audio technologies με μηχανισμο Philips cd2 pro.Προκειται για κορυφαια συσκευη με τηλεχειριστηριο, της οποιας ο ηχος ειναι ασυγκρητος.Η τιμη ειναι στα 800 ευρω μη διαπραγματευσιμη,και ανταλλαγη μονο με ολοκληρωμενο ενισχυτη πανω απο 2χ100,η τελικο αντιστοιχων βαττ και αξιας.Παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις και μεσω πμ για οποιαδηποτε αλλη διευκρινηση.
Ευχαριστω. 20171130_134044.jpg 20171130_134107.jpg

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.681
Λυσε μου μια απορια σε παρακαλω το μοντελο ειναι cdp 12? cdp 15 ποιο ειναι?

Reaction score
49
Απ οτι ξερω το 12 η 15 αφορα χρονολογιες υλοποιησης των μηχανηματων.Αυτο ομως που ξερω σιγουρα ειναι οτι το cdp-15 δεν ειναι με τον μηχανισμο cd2 pro της Philips αλλα με καποιον Ιαπωνικο αν δεν απατωμαι.Ο λογος ειναι απλος.Ο cd2 pro πωλειται αυτη την στιγμη 700-800 ευρω μονο σαν μηχανισμος οποτε καταλαβαινεις τι κοστος θα ειχε σημερα ενα cd player η cd transport με αυτον τον μηχανισμο.
Αυτα φιλε μου.
[DOUBLEPOST=1515159187][/DOUBLEPOST]Το δικο μου μοντελο ειναι το cdp-12

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.681
Σε ευχαριστω τo θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν πληρ για αυτο το μηχ πουθενα στο ιντερνετ ουτε καν στην εταιρια εχεις σταματησει κιολας να το παραγει!
[DOUBLEPOST=1515170152][/DOUBLEPOST]
Σε ευχαριστω τo θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν πληρ για αυτο το μηχ πουθενα στο ιντερνετ ουτε καν στην εταιρια εχεις σταματησει κιολας να το παραγει!
Επισης το 12 η το 15 δεν αφορα χρονολογια υλοποιησεις των μηχανηματων μιας και το cdp 17 εβγαινε απο το 2011

Reaction score
49
Καλησπερα και παλι.Οντως δεν ηξερα ακριβως τι ειναι το 12 η το 15 .Το μηχανημα αυτο ειναι 3 ετων με ενα κορυφαιο μηχανισμο.Δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι δεν το παραγει τωρα η εταιρεια.Το 85 % για να μην σου πω το 90 % των μηχανηματων που πωλουνται με αγγελιες μεσω av site παραγονται απο τις εταιρειες τωρα?Πωλουνται για παραδειγμα κατι τελικοι ενισχυτες της Rotel οπου και ενδιαφερομαι και γω οι οποιοι εχουν σταματησει να παραγονται εδω και 10-15 χρονια και μαλιστα σε αρκετα υψηλες τιμες διοτι ηταν και ειναι μηχανηματαρες.Εμενα προσωπικα μου στοιχισε 1800 ευρω,και ειναι μηχανημα πουβαζει κατω καποια αρκετων χιλιαδων ευρω.Οποτε δεν μου λεει τιποτα το ¨δεν παραγεται τωρᨨ.Μακαρι ολοι μας να βρισκαμε 2-3 ετων μηχανηματα εδω στο φορουμ.Και αν τα βρισκαμε θα ειχαν παρα πολυ υψηλες τιμες.
Αυτα και παλι.

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.639
Καλή Χρονιά!. Γιατί μπερδεύουμε την αγγελία με καπνό, πωλείται το 12 ή το 15; Τι λέει το ταμπελάκι; Απλή απάντηση με έναν αριθμό!
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
49
Καλησπερα, χρονια πολλα και για την γιορτη σου φιλε.Το ταμπελακι γραφει cdp-12,αλλα ο φιλος μας δεν το προσεξε παροτι του εστειλα με πμ το certificate του μηχανηματος οπου αναφερεται το μοντελο.Ευχαριστω.

Reaction score
30.455
Καλησπερα και παλι.Οντως δεν ηξερα ακριβως τι ειναι το 12 η το 15 .Το μηχανημα αυτο ειναι 3 ετων με ενα κορυφαιο μηχανισμο.Δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι δεν το παραγει τωρα η εταιρεια.Το 85 % για να μην σου πω το 90 % των μηχανηματων που πωλουνται με αγγελιες μεσω av site παραγονται απο τις εταιρειες τωρα?Πωλουνται για παραδειγμα κατι τελικοι ενισχυτες της Rotel οπου και ενδιαφερομαι και γω οι οποιοι εχουν σταματησει να παραγονται εδω και 10-15 χρονια και μαλιστα σε αρκετα υψηλες τιμες διοτι ηταν και ειναι μηχανηματαρες.Εμενα προσωπικα μου στοιχισε 1800 ευρω,και ειναι μηχανημα πουβαζει κατω καποια αρκετων χιλιαδων ευρω.Οποτε δεν μου λεει τιποτα το ¨δεν παραγεται τωρᨨ.Μακαρι ολοι μας να βρισκαμε 2-3 ετων μηχανηματα εδω στο φορουμ.Και αν τα βρισκαμε θα ειχαν παρα πολυ υψηλες τιμες.
Αυτα και παλι.
Γιατί είσαι τόσο επιθετικός αδερφέ;
Δεν σου έθιξε κανείς το transport.
Διευκρινίσεις ζητάνε οι άνθρωποι, τις οποίες δίνεις με το σταγονόμετρο..

Reaction score
49
Σιγουρα δεν εθιξε κανεις ουτε το transport ουτε εμενα.Απλα εσυ θιγεις εμενα θεωρωντας με επιθετικο.Καλη χρονια να εχεις και συ αδελφε,τιποτε αλλο!

Reaction score
6.913
Πληροφοριες εδω......

https://www.facebook.com/AudioTechnologies/

για οσους δεν εχουν facebook,μεταφερω απο την σελιδα της εταιρειας εκει

" CDP-12 (2011 discontinued product)
Digital audio depends on the proper signal being reconstructed at precisely the right time.
Any late or early digital sample distorts the audio waveform, causing it to sound harsh and unnatural.
The CDP-14 delivers these samples with adequate precision and low distortion.
All controls are accessible only via the remote control.
The DAC uses a last generation Texas Instruments chip that delivers linearity and low distortion.
Clock frequencies are delivered by an oven controlled crystal oscillator.
The output stage include one 6H18 miniature double triode."

Reaction score
49
Παρακαλω να κλεισει η αγγελια.Το transport απεκτησε νεο σπιτικο.Καλοακουστο φιλε Γιωργο!!Ευχαριστω θερμα το site για την φιλοξενεια.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.368
Members
38.309
Νεότερο μέλος
dsisikis